Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a durva hogy sok bajtársat be is húznak a csőbe! A foglalónak meg kampec!
Hát ez nagyon komoly...
Jól meg kellett volna látogatnotok...
Gondoltam magamban jah sarga a motorod a csajod meg keket tesz fel... vagy a csaj nem normalis vagy hazudik mint a vizfolyas, hala az egnek leszedte.Kicsit sok a motoros lopasok szama meg az atvereseke mostansag.
Ha már megvan a szám, hajnal 3 körül érdeklődni kell pár sporttársnak, hadd örüljön.
Sracok azt kapjatok ki!- Motorom volt tulaja rám dob egy linket facebookon (kepesmotor.hu) s mondja aligha ez a te motorod mert hát csak felismeri... 590.000 ért .. Mondom a kurva 7 meg a 8 meg a.... Telószam meg minden , na kurva anyád csak felhivom ha már a saját mocim hirdetik.. Kiadom magam xy nak mondom neki megnézném a 7 végén van időm, meg a szokásos mikori stb stb, mondja ott van a hirdetésben mondom ok.... Megbeszéltük 7 végén találka... Ceglédi, időt meg majd egyeztetünk... Ha már meghirdette annyit megér hogy a Ceglédi sün ismerősökkel megnézzük, de egy 10 perc után visszahivott az eladó barátom, mondja hogy az ő gixere sárga fekete, s mondom neki akkor miért a kék van kint s mondja bnője töltötte fel, erre mondja megnézte használtautón van fent ez a kép s le esett neki hogy az én telefonszámom, leszedte a hirdetést másik képet rakott fel egy új gyárit... VIGYÁZZATOK EZ IS VALAMI LEHÚZÓS PROJEKT MIND ÁDÁMNAK AZ E-MAILES....

+36 70 202 9701 ez a száma tuti valami csaló..
Mi meg csak kigurulunk vasárnap a Tátrába.:)
Oke szombat vasarnap mehetünk.
Nyugi, én is annyit nyomtam rá a télen. De legalább tudom, h mi van benne. Le nem cserélném egy pár évvel fiatalabbra, ki tudja azt hogy szervizelték, és lehetne előröl kezdeni. A köv gépem új lesz, amíg nincs meg rá a lóvé, addig meg marad ez.

Hétvégén motorkázás? Adee azt mondta, h kijönne a kecsóringre, ha nem melózik.
Hát majd szét belezem(beleztetem) a télen majd ahogy alakulnak a dolgok.... majd csak látható lesz mi az ami megkopott a rendszerben... aztán világosabban látunk majd. Gyári értékeket majd valahonnan megszerzem. Nem sok kedvem van hozzá, mert magamat ismerve akkor már mindent ki fogok cserélni és majd a végén 200 kilóba lesz....
Nem lenne tartósabb ha csak a hibás váltóalkatrészeket cserélnéd, teljesen új gyári alkatrészre? motorrad-bol bármit meghoznak, viszonylag normális áron.
50 ért találtam eddig egy komplett váltót! Szerinted árában van? Külön nem nagyon vesztegetik az alakatrészeket....
Akkor az én tankom nem adom a télen mert messze vagy.
Dögéből
Honnan irsz?
Igen ez lenne a legegyszerűbb, hogy kölcsön tank és ki próbálni de sajna itt a környéken, na meg ismerősök között nem tudok ilyen motorról
Facebook: Gsx-r Parts Market (HUN)

Csakis kizárólag gsx-r alkatrészek!

Üdv Dani
Itt a pontos, csatlakozzatok!
https://www.facebook.com/group...
Hali rámennék de nem megjelenithető az oldal. Mi a neve a csoportnak rákeresek max!
Sziasztok srácok!

Létrejött egy kizárólag Gsx-r alaktrészes oldal a facebook-on új és használt alkatrészekkel!

Hirdetés feltételei: Gsx-r alkatrész

Évjárat Pl. k6-k7
Altípus ha van Pl: millenium falcon, gsx-r srad
Hengerűrtartalom Pl: 750 cm3
Alkatrész pontos megnevezése Pl: Használt fékkar és kuplungkar

Osszátok meg minél többen, már 50 tagja van a csoportnak egy nap alatt, gyors friss online piactér van kialakulóban.

Csatlakozz! Minden nap értesülhetsz új hirdetésekről, kereshetsz kínálhatsz alkatrészeket nem kell mindig a hirdetéseket keresni, bontókat járni.

Üdv
Dani

Nem tudom ki használta, ki nem, de sztem nem sokan használták a gyújtás időzítés részét. A külföldi Gsxr fórumokon többen is panaszkodtak erre a dologra, h nem indul tőle a motorjuk(sok motorba melegen).
http://www.gixxer.com/forums/s...
http://www.gixxer.com/for
ums/s...

Olvastam én is, h nem értesz hozzá, de mire tippelnél az én esetemben?
bigoneoszi,

Mondjuk én nem értek hozzá - mint az utóbbi időben kiderült sem a saját fékpadunkhoz, sem pedig a power commanderekhez -, de....

Szerinted ha ez azért nem működik, mert a CKPS túl messze van, akkor a gyártó nem javította ki ezt a hibát és úgy árulta a terméket?!
Tehát valaki újonnan megvette a PC3r-t, majd nem hazsnálta, az eladta valakinek, aztán az is eladta és nem használta és ez igy ment közel 10 éve.... mondjuk ez olyan életszerű...
Köszi. Akkor mégiscsak azért nem működik ha rádugom.
Gondolom állíthatóvá kell tenni...
Most télen kicsit jobban meglesem, mert úgyis vezműláncot cserélek.
Hát, azért állítható az, csak akarni kell... És volt is rá precedens, mikor megoldást jelentett...
Szia Ágó,
Sajna mostanában 2db olyat is találtam ahol az volt a bűnös.
Az 1ik 0-ás térképpel sem indult be, a másik csak nagy nehezen indult vele(a tulaj állítása szerint valami gyári térkép volt rátöltve). Mondtam neki, h vagy húzzuk le, vagy állíttassa be.

Más téma. Nekem is van benne egy PC3r, de amikor rádugtam(mindenhol nullás térkép volt rajta) a CKPS-t is, akkor nekem sem indult el a motor. Olvastam külföldi fórumokat, ott azt írták, h túl messze van a jeladó? Viszont az meg nem állítható...