Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Létezik még ! :)
Ennyi!
ezen jót nevettem!
Amúgy nekem most castrol volt benne, cserekor viszont motult fogok belerakni.
Utántöltésre,,,túlélte a motor.
Ezt a pristát viccnek szántam. Haverok öntötték a szimszonokba.
Erről a Prista olajról még nem is halottam, persze mindenki olyan olajat önt bele amit a legjobbnak lát én csak érdeklődtem hogy közületek valaki használt-e már ilyen Mol-os olajat
De azért szerintem ezt a kis tesztet érdemes elolvasni

http://autotechnika.hu/uploads...
Sziasztok !
K & N sportlégszűrő szívlámpás GSXR 600-750-1000 és K3-K4 1000 tipusokhoz eladó !
10.000 Ft
Motul 7100 10w50! Azt tegyél bele :) Csak hogy nem olyan mint régebben mármint maga a mol termékek.. nem olyan jó a minősége. Aztán abból is lehet hogy nem egy import jön... Én nem szólok bele azt vesztek amit akartok persze.
A Prista a tuti, mást ne vegyél.
Én is csak jókat hallotam rólla, Kowaksz, neked mit mondtak?
4 éve használom. Utcai és pályamotorba is. Meg kb az összes haerom. Sose volt vele probléma. Sőt!
Hát nem valami biztatót halottam! Majd látod hallod érzed ;)
Használtatok már Mol -os olajat?
Én most raktam bele 10w-50 4t Racing-et
Hógolyhózni valamivel kell menni....nincs szánkóm, snowboardot meg most akarok venni. Addig marad a moci :=)
"most meg van még otthon 1 D209-em, amiben még van 1-2ezer, azt lehet felrakom"
Télire?
Nekem is Sportsmart van fent, a hátsó szövetesre kopott tegnap. Még jó, hogy Kovax észrevette. Tavaszra D212-t akarok, most meg van még otthon 1 D209-em, amiben még van 1-2ezer, azt lehet felrakom.
Ma azért mi is kimentünk egy utolsót Tátrázni, a motorral maximálisan meg voltam elégedve, elől le lett cserélve a két szélén lenullázott Bridgeston egy Dunlop Sportrmartra,,,eddig magasan a legjobb gumi, amit próbáltam, egyszerűen imádom.
Tegnap kicseréltem még a Kuplunglamellákat, rúgókat, olajat, szűrőket, + egy pár hátsó fékbetétet, ma úgy működött minden, ahogy kell neki, és ez nagyon jó érzés volt.Ű
Már csak rajtam kéne kicsit újítani.
K4 karbon,eladók
Gondolom jól sikerült a gépelés.. :) sajna nekem dolgoznom kellett.. :(
Valahol eltévedt mert nem ért ide! robimolnar86 kikac gmail.com
Ha megjön postázom vissza a többit.
Én most iszok egy kv-t. Megyek még egy 20 km ert aztán go haza. Gmailra nem ment át?
Szegény csizmámnak eltűnt megint egy darab az orrából... picsába
Hazaértem. Fasza volt. 1:43-ban benne voltam. :-D
Majd dobd át a képeket és visszaküldöm amiket én csináltam.
Carlos báttya döntögeti ;)