Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is úgy tűnik. Sztem az is full jó rá...
Nem csak a leeresztő csavar van máshol? A többi része mintha azonos lenne. De ezt nemtom jól néztem-e. A kapcsolónak jónak kell lennie. Ha kell csörögj, hirdetésemnél ott a számom.
Mind1, mi van ráírva. Teljesen csereszabatos!
Higany jól írta, meg1ezik a számuk.
A kapcsolóra mivan neked ráírva? van rá írva valami olyasmi hogy 4y 2k vagy valami ilyesmi. Az olajteknőt néztem a tied más kialakitású
cikkszám alapján ugyan az a kapcsoló a régebbibe, mint ami nekem van. Miből gondolod, hogy nem jó hozzá? Elvileg jó.
Olajteknőt megnézem, hogy fülek megvannak-e rajta azért, mert nem emlékszem jól.
képeket itt találsz
idomtartók biztos nincsenek nekem meg.
Igen erre a kapcsólóra gondolok, de a fiatalabb évjáratué nem egyezik már ilyet néztem, az olajteknőt viszont nem tudom képet küldesz róla hogy mégis milyen?
Ment e-mail
Eladó egy Yoshimura dob E betűs K8-K9 összekötőcsővel.
Ha érdekel valakit keressen emailben: mdaniel9112@gmail.com
erre gondolsz, mint üreskapcsoló? ilyenem van újabb gépből, de talán ugyan az. olajteknő nemtom megegyezik-e a k4/k5 750-el, ha igen, akkor olyan is van.
Szia Zsolti,
Csövet sztem tudok!
Sziasztok következő alkatrészeket keresem a gépemhez, akinek van kallodoba kérem jelezze.
Suzuki Gsx-R 750 K1
-Üreskapcsoló (blokkba kis lánckeréknél)
-Tanksapka perem amiben van az a 6 vagy 7 csavar
-Olajteknő idomtartó fűlekkel
-Jó árban 1 pár air cső
Nem! Telefonon nem nyitja meg... majd asztalin...talán ott!
Az még a pályázás képei, csak közben az volt a baj hogy van egy dropbox alkalmazásom 50 giga tárhejel ami feltolti a kepeket azonnal, s engedéjt kért hogy elküldjem a képeket.... most vettem észre.. s4 forever... de már megvannak....
A Fészen sem tudtad megnézni?
Küldél nekem 1 mailt cimbi, de nincs benne semmi, csak a tárgyban, hogy gixer.
Nem birom megnézni mert az amwg vagy mi a fasz, letiltotta az országodban szerzői jogok miatt!
A szezonzáró végül is a klubunknak a hivatalos szezonzárója volt, egyéni partizánakciók azért még lesznek az évben.
Ha nem baj, felrakok egy kis vidit a tegnapi napról.
Ha baj, lapozzatok.
http://youtu.be/BbMeq1lGvvY
Mi kell még?
A következő szezonzáró, mert lesz itt még jó idő!
Hát megvolt a szezonzáró gurulásunk, nagyon jó időben nagyon szép tájakon, egy, magát nagyon jól érző brigáddal. Mi kell még?
Jászberény mellett lakom. Vannak erre is szerelők de inkább hanyagolom őket...
Ha tudnánk, hogy merre laksz, lehet, hogy tudna vki jó szerelőt ajánlani.
Szia! Injektorokat ki kell takarítani, valószínűleg felkapott valami mocskot és összevissza adja a benyát.