Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:D :D ki az illető? Am ha olyan van akkor lehet róla szó. :) Ezt a motorozást meg le kell szervezni mert kedvem lenne... :)
Azt is mondtad a csajnak, hogy keményen meg kell "dolgozni" egy ilyen motorozásért?

Szeptemberben lesz még valami ebből a Zoli féle túrából? nekem a 14-i hétvége jó lenne.

Még nem jött meg a feszítőm, hihetetlen. Az egyik, ha nem a legnagyobb Suzukinál rendeltem meg, de a válasz mindig, hogy majd holnap. Nem tetszik a hozzáállásuk, a telefonba is flegmáznak. Megjön ez a szar, többet a biztos nem veszek semmit onnan.
Batátom=Barátom.... szar ez a telefon.. xd
Batátom beajánlottalak egy igazán bombázó csajnak aki szeret motorozni, még ismered is, s mondtam neki hogy hozzád odaférne második utasként egy jó kis szeptemberi túrára? Na most mond hogy nem rendes cimborád van!
Igy van.
Youtubon néztem róla videót ez ilyen manuálisan állítható vezérműlánc feszítő, de ezt mindig lehet utána felé állítani és az sem mindegy szerintem mennyire feszíti a láncot
Keress ra erre is. Ezzel soha tobbet nincs gond.
Ape cam chain tensioner
Es olcso.
Jelentem, én gurultam...
Le is nyomtam egy jó kis álcázott trafis Golfot egy kocsisorban.
Következő falu elején számon is kért, de jó fej volt,,,elengedett.
Nah senki nem gurul holnap? Jó lenne egy pár gixerrel megjelenni motorozgatni, felzavarni a népet.
No, tegnap megvolt a kárbecslő látogatása is...
Felvett +1 elemet sérültnek, ami régebbi repedés volt, (bal ülésidom) meg a kormányvégsúlyt, aminek semmi baja sem volt.
Meg persze az összes tényleges valós sérülést, korrekt ürge volt, örülök neki.
Ennek örömére ma délután kiegyengettem a váltókart, RGV-ről levettem a kuplungkart, megragasztottam az irányjelzőt, és mentem egy kisebb esti karikát.
Meg!
Vasárnap kanyar?
Le kell, amúgy nem látod, h a vezérműtengelyek hol állnak...
Igen, ott lehet.
Az OEM parts-nál meg tudod nézni a gyári számát itt:
http://www.cheapcycleparts.com...
És ezt a felújító készletet (rugó, golyó) ezt is a Suzukinál tudom megrendelni?
danke. ebben az esetben nem kell levenni a szelepfedelet, ugye? remélem holnap megjön. van még vmi amire figyelni kell cserekor?
Oda kell tekerni a főtengelyt.
Rendben köszönöm az infót, hogyha kész lesz a tied majd írd már meg hogy megszűnt-e a jelenség

Köszi!
Én is másikat veszek hogy milyet azt még kidobja a sors... tervek vannak aztán meg a többi időközben...
nem kötekedni akartam :) csak sokan megijednek egy busától /lenézik ,hogy mekkora bálna (ez igaz is:) -De ha egyszer ki is próbálná aki megszólja sztem elgondolkodna :)))
És sajnos most abban vagyok amit leírtál nincsen időm hosszabb túrákra ,pályára sajnálom (1× kipróbáltam pancsi-ringen 2:29-el életem első pályáján nem vallott szégyent :)) nem is adnám el ha megtehetném ,hogy vegyek mellé pályagépet ,de sajnos ahhoz vastagabb pénztárca kellene mint az enyém -vmit-vmiért ezért keresek most egy kis tesót
Jogos.... :) :D és így van.... :)
Sajnos igen ez van máshol is, a gondos gazdát arra értem hogy amikor tudod kinek a kezébe adod azt amit szerettél másképpen adod. Mint egy barbárnak..
Tisztába vagyok vele, nem is arra értettem hogy a gép erős nekem , mert ez fejben dől el... Hanem arra hogy nem tudnám rendeltetés szerüen használni, hosszú utakra nincs időm... pályára nem szeretném felvinni. Erre a 300-500 km re nem tudnám és nem látnám értelmét.. De majd idővel lehet sorba jön a nagy túrasport kategória. Egyébként minden tisztelet a nagytesónak.. Ne érts félre..