Igen, arra gondoltam.
Lehet a pumpa nem tud elég nyomást nyomni, vagy ami a benzinpumpán van nyomásszabályzó az rosszalkodik.
Hogyha valamelyik kollégát megkéred, cseréljetek tankot(1 csati meg egy benzincső), és próbáld úgy ki.
Nincs elegendő benzin nyomás? Gyenge a pumpa vagy az aksi gyengélkedne, nem tekerne ugy ahogy kell? Milyen Pc-re gondolsz? Nincsen benne semmi Power Commander meg ilyenek ha erre gondolsz!
Mitől lehet az, hogy 2-3 nap után nehezen indul a gépes, 750K1, kétszer-háromszor is meg kell tekertetni mire nehézkesen de beindul, melegen nincsen probléma
En nyugodt szivvel rakom le a vasat, amit birtam kisajtoltam benzinre, sokat tanultam a sor negyestol es a lovak tisztelesetol, valamint a hatarokat is karcolgatni kell mert hat ugyebar nem vagyok a legjobb motoros de a legroszabb se szoval van mit tanulni, persze ezekben mindig ott van egy kicsuszas vagy egy auto mint nallad, esetleg egy muszaki hiba, de az biztos hogy ebbol sose eleg, probalom csillapitani az ehseget a falt km el de nincs kiut *)
Egész szezonban kérdezgettem a forumot jottok vagy valaki akar gurulni.... aztan most ne sirjatok :) Majd jovore max. Most nagyon rajta vagyok egy k4-k5 cserén de még a cbr is számitásba johet.
Magam is a mondó volnék,,, várjunk még pár napot, mit alakul.
Igazából az a baj, ha nálunk 22 fok van, a Tátrában már füstölnek a kémények.
De, mondjuk, ha picit hűvös, de szárazabb volna már a hétvége, itt a környékünkön is lehetne jót menni, azért nem kell kimenni az országból.
Lásd: Eger,,,Aggtelek,,,Szilvásvárad...
Lehet a pumpa nem tud elég nyomást nyomni, vagy ami a benzinpumpán van nyomásszabályzó az rosszalkodik.
Hogyha valamelyik kollégát megkéred, cseréljetek tankot(1 csati meg egy benzincső), és próbáld úgy ki.