Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, arra gondoltam.
Lehet a pumpa nem tud elég nyomást nyomni, vagy ami a benzinpumpán van nyomásszabályzó az rosszalkodik.
Hogyha valamelyik kollégát megkéred, cseréljetek tankot(1 csati meg egy benzincső), és próbáld úgy ki.
Nincs elegendő benzin nyomás? Gyenge a pumpa vagy az aksi gyengélkedne, nem tekerne ugy ahogy kell? Milyen Pc-re gondolsz? Nincsen benne semmi Power Commander meg ilyenek ha erre gondolsz!
Nézd már a nagy emberek is ide találnak :)
bigoneoszi,

mert mindig a PC a rossz...
Mennék én pályázni de kinyírom a másodikat az tuti fel se birok váltani a pályán kettesből :) nagy terhelés az most neki.
Benzinnyomás sztem.
Van benne PC? Az is csinálhat furcsaságokat...
Zsír új gyertyák vannak benne nagyon max 200km ha lehet eddig benne
Akkor erre az évre már gyanús, hogy összejönne.
Szerintem igen, bár nagyon mennék. Szombatra még esőt mond, vasárnaptól lesz egy kicsit jobb idő.
Akkor hagyjuk?
Szóval ha már nem megyünk a hegyekbe akkor nem akarsz gokartpályázni? Többiek?
Gyertya? Amúgy nemtom, nekem szinte nem is teker és már jár is a gép. Olyankor is küllőre indul ha mondjuk állt 1 telet.
Mitől lehet az, hogy 2-3 nap után nehezen indul a gépes, 750K1, kétszer-háromszor is meg kell tekertetni mire nehézkesen de beindul, melegen nincsen probléma
Sztem hétvégén max 1 gokartpálya lesz, ha az idő engedi. Reggel már köd is volt erre.
Július 26.-án raktam fel az új szett gumit, a héten az elejét cserélnem kell, mert nincs már széle.
Ez magáért beszél.
En nyugodt szivvel rakom le a vasat, amit birtam kisajtoltam benzinre, sokat tanultam a sor negyestol es a lovak tisztelesetol, valamint a hatarokat is karcolgatni kell mert hat ugyebar nem vagyok a legjobb motoros de a legroszabb se szoval van mit tanulni, persze ezekben mindig ott van egy kicsuszas vagy egy auto mint nallad, esetleg egy muszaki hiba, de az biztos hogy ebbol sose eleg, probalom csillapitani az ehseget a falt km el de nincs kiut *)
Ezért vagyok én úgy a dologgal, hogyha menni akarok, akkor megyek.
Ha senki sem jön, az az ő bajuk,de én megyek, és ez a lényeg.
Egész szezonban kérdezgettem a forumot jottok vagy valaki akar gurulni.... aztan most ne sirjatok :) Majd jovore max. Most nagyon rajta vagyok egy k4-k5 cserén de még a cbr is számitásba johet.
a nyáron a buzi meleg miatt nem lehetett normálisan motorozni, most meg már itt az esős idő. Grrrrrrrrrr.........
Magam is a mondó volnék,,, várjunk még pár napot, mit alakul.
Igazából az a baj, ha nálunk 22 fok van, a Tátrában már füstölnek a kémények.
De, mondjuk, ha picit hűvös, de szárazabb volna már a hétvége, itt a környékünkön is lehetne jót menni, azért nem kell kimenni az országból.
Lásd: Eger,,,Aggtelek,,,Szilvásvárad...
http://www.kepesmotor.hu/lampa... valakinek esetleg nem kell?
Várjunk még a végkifejletre.
Nekem nincs esőruhám! Akkor sztornó a buli?
Valós a km er benne szerintem is a srác akitől vettem mindent elmondott rolla 8 évig volt nalla.