szerintem azzal nincs gond hogy nem vagyok gondos.... sőt... mindent megadtam neki... Egyetlen dolgot nem... :D nem ültem rá... :( :D 1,5-2 hónapja nem ültem rajta... :( Lillafüredi gépelés óta nem motoroztam...
Ha így nézed az utcai motorosok 90%-ának nem kellene 250-esnél nagyobb gép ,egy 600-ast sem egyszerű ténylegesen kimotorozni ! Meg a busa nem is arról szól hogy kimotorozd amit tud a gép ,egy igazi -szó szerint -sport-túra gép :) elég sportos egy szerpentinhez is de elég túrás egy több száz km-es túrához is ,és mindezek ellenére nagyon felhasználóbarát könnyen kezelhető gép ,de csak annak aki tudja tisztelni ,mert különben büntet :))
Bármelyik suzukinál meg tudod rendelni. Az ára 30000 körül mozog. Oszi mondta, hogy van hozzá felújító készlet is (rugó,golyó), annak nem tudom az árát.
Üdv:
Suzuki Gsx-R 2001 750 gépemnél olyan jelenséget észleltem hogy ilyen 3800-4000-fordulatól fura zörgő-zizegő hang jön a motorból, alapjáraton semmi, ilyen 4e-fordulatig nincsen hangja csak már utána és ezt menet közben is halom és észreveszem, mi lehet a probléma?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Megtudnád nekem mondani hogy honét rendelted a feszítőt?
Ha eladnád a Busát! Itt az enyém eladó sorban.
Suzuki Gsx-R 2001 750 gépemnél olyan jelenséget észleltem hogy ilyen 3800-4000-fordulatól fura zörgő-zizegő hang jön a motorból, alapjáraton semmi, ilyen 4e-fordulatig nincsen hangja csak már utána és ezt menet közben is halom és észreveszem, mi lehet a probléma?