Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na hello 06307303050
Hol merre mikor?
Na mizu erre? Van valami terv akkor holnapra? Kovax, majd add már meg a számod, a múltkor csak beírtam a telómba, de nem mentettem el.
Igen tegnap fel lett adva. :)
Helló!
Eladnám gsx-r 750 pájagépem!
Erős motor! Szervizelésre szorul(teleszkóp,fékek,olajcsere)
300000ft
20 593 7805
Akkor sikerült feladni?
Köszi előre is!
Majd írj már ha megérkezett a csomag.
Kösziii
Sziasztok!

Ledes Index párban eladó, ingyen postával, magamnak vettem, de közben a motort eladtam és nem tudom mire feltenni, ezért ilyen olcsó az ára.

http://www.kepesmotor.hu/elekt...

Érdeklődni emailben lehetséges.

üdv
okéééé. Láttalak bent :) :D
No para legkesobb holnapra csinalok egy ket tervet, csak most ertem.haza es kivagyok!
őő oké... :) 7-re a pennyhez.. és merre megyünk? hogy készüljek? :) Valami jó kanyargós út kellene... :|De merre?
Szombat reggel gyere a vassal!
itt vagyok itt vagyok :D :D
4-5 körül jo lenne hazaerni.
Adee merre vagy?
Oksa haver kb hanyra?
Olyat keress cimbi, hogy délután hazaérjünk.
Szombat reggel indulunk. Majd kitalalunk valamit addig, estere szetnezek az itinerjeim kozott! 11 kor erek haza. A talalkozo valtozatlan Penny market elott!
70 mm
hja, és én azt mondom, minél újabbat kell venni, rosszabbat nem fognak az előtte lévőnél csinálni úgy gondolom. És minél kevesebb km-el.
Bár hiába volt az enyémben is csak 21ezer km, széthullott.:(
vázról nem tudok mit mondani. ill annyit, hogy én úgy vettem a K5-öt (k4 ugyan az uygebár), hogy előtte már estek vele, pályaidom volt rajta. Olyat estek, hogy az alsó villahídról az egyik ilyen ütköző "pöcök", ami megállítja a kormányt teljesen elfordított állapotban az le is törött. Ahhoz azért kellett kapnia. Bal teleszkópon felül a kormánycsutkánál nagyon nagyon pici megnyomódás, igazából nincs sok jelentősége, csak azért írom, hogy kapott a motor. Fejkozolt több helyen hegesztették. Bal oldalán csúszhatotta motorez látszott a lábtartón meg a hátsó kerékanyán. Elvittem szervízbe a motort, hogy mérjenek rajta ki mindent, a vázat, az elejét... minden hibátlan volt a motoron. Pályás használatra nem árt egy kis futóműtuning és egy másik fék mert a gyári (ahogy más suzukiknál is gyakran előfordul) nem nagyon bírja a pályázást, utcára jó úgy ahogy van az egész.
Visszont nekem múlt hét kedden kikönyökölt a hajtókar, leszakadt az egyik dugattyúm, nem lehet tudni mitől, hozzáteszem nem volt 100%-ig gyári a motor, blokk gyári volt, de kapott nagyobb veztengelyeket, komplett kipuffrendszert és pc3-al volt progizva. Kérdésesa hiba okozója, semmi másra nem tudok gondolni, csak hogy a nagyobb powert pályán huzamosabban ki is használva nem bírta, elfáradt egy dugó és leszakadt. Pedig nagyon patika volt minden a motorban is. Csak azért írom ezt így le, mert nem hiszem, hogy tipushiba lenne, én beszoptam csúnyán, most nincs mivel motorozzak sztem egy jó ideig, mert drága nekem az új motor bele.
Üdv Urak.

Sajnos nálam sem rózsás a helyzet, ma meghalt barátnőm nagyapja, elég szar a légkör most.
Szombaton csak egy reggeli indulású-délutáni érkezésű túrára tudnék menni. Nem szeretném egyedül hagyni barátnőmet estére-éjszakára. Ha ilyen a B terv akkor ott leszek.
Sorry.
Hát, urak,,, nem fog összejönni...
Holnap délelőttre lesz kész a hengerem, én meg mondtam a szerelőnek, hogy ne kapkodjon így a végére vele,,,rakja össze normálisan,nyugodtan.
Egyébiránt még az idő is elb@szódott megint.
Tegnap már olyan szép idő volt egész nap, ma meg esőre keltünk, és megint ez határozza meg az egész napot,,, épp most is dörög.

Szóval szombatra még biztosan nem lesz motorom, nektek kívánok jó időt a hétvégére, és egy jó kis túrát mindenféle gond nélkül.