Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Darage
Le tudnád mérni nekem a tank lefogató csavarok távolságát az SRAD-on?
Köszi!
Hali! Papíron a k4-nek jobbnak kell lennie, hisz újabb fejlesztés. Én annyi hibáját hallottam, hogy a váz nagyon sérülékeny, már csúszástól is el tud menni. higany kolléga tud bővebbet mondani róla. A k2-es széria van itt többünknek, meg vagyunk vele elégedve. De ha van konkrét kérdésed írj.
Kérlek indokold is meg :) köszi
K2 vel jobban jarsz!
Sziasztok!
Új versenyző vagyok motorvásárlás előtt K2 vagy K4 ? Mindenféle infot szivesen meghallgatok :)
Bye Dezske
Akkor ennyiben maradtunk.
Na igy igaz!
A start időpontja akkor is maradjon 7 óra. De holnap akkor kiderül h Zoli gépével mi van, aztán ha nem ok, akkor tervezünk tovább.
Ott leszünk elöbb vagy utobb tuti ;) !
Nem akarom naponta hívkálni a szerelőt, hogy megjött e már a cucc,,,de holnap beszélek vele, és, ha nincs még itt a henger, akkor már nem sürgetem, ne kapkodjon vele nekem...
Így akkor csúszna a dolog.
Remélem, nektek azért ebben az esetben összeáll egy új időpont, hogy mindenki itt tudjon lenni. Az is, aki most nem...
Benne vagyok, de reggel akkor legkesobb fel nyolcra gyertek !
Majd elvallik meddig jutunk. En esso overalt viszek egy nadragot egy egyszeru cipot meg egy polot, meg vizet.
ajjaj ez nem valami bíztató. B terv esetén 1 napos Balcsikerülést kellene csinálni. Én szorítok a gixidért. Mi hiányzik még?
Örömmel látom, hogy azért van B terv is arra az esetre, ha az én járgányom talpra állítása mégsem járna sikerrel.
Én mindenesetre azon vagyok, hogy sikerüljön a dolog, de ez max, holnap derül ki...
Ha holnap már itt lesznek a cuccok, akkor jó eséllyel kész lesz.
Ha viszont nem,,,akkor holnap már le is fújom a dolgot, amit egy, max két héttel így elhalasztanánk...
Egyenlőre ennyit tudok mondani, holnap minden kiderül...
Dobsinára megyünk, nem? A sisakra víztiszta plexit raktok? Zoli, hogy áll a gép?
Nagy valoszinuseggel nem esik 28 fokot mond, de egy kis esso nem art meg, Zolitol fugg hogy kesz e lesz a gepe, ha nem a bukbe megyunk mas iranyt lesz Balcsi vagy valami meglatjuk, mindenfelekep megyunk elore, max ha tenyleg szakado esoo van akkor nem.
Szombaton reggel ha esni fog akkor is induljunk? Nekem kb. 1 órával hamarabb kell startolnom majd. Mennyi a valószínűsége, h esni fog? :-D
Ahogy mesz kecskemet fele korforgalom utan jobbra!
2006 körülit!
A penny az a főutca körül van ugye, ott a lámpák után a körforgó előtt?

Birka! Melyik busát akarod, régit v az újabbat?
És kicsit bizok benne hogy a kövi túrára már busával tudok menni!
Nem vagyok elveszve, figyelek mindent itt! Srácok remélem fotóztok majd, és csináltok egy beszámolót a túráról! Nekem most tényleg nem jön össze! Lehet viszik a mocit is...
Birka el van veszve! Igen 7 kor talalkozo felegyhazan a Penny parkoloban, annyi hogy kicserelem az aksit amit hozol meg iszunk egy kv-t tankolas csurig aztan goo.
Akkor csak 3-an megyünk? Birka?
Félegyházáról akkor 7-kor lesz az indulás?
En voltam, de marad itthon nem dobom be a kozosbe! :) Nagyon fontos a szamomra ;)