Hali! Papíron a k4-nek jobbnak kell lennie, hisz újabb fejlesztés. Én annyi hibáját hallottam, hogy a váz nagyon sérülékeny, már csúszástól is el tud menni. higany kolléga tud bővebbet mondani róla. A k2-es széria van itt többünknek, meg vagyunk vele elégedve. De ha van konkrét kérdésed írj.
Nem akarom naponta hívkálni a szerelőt, hogy megjött e már a cucc,,,de holnap beszélek vele, és, ha nincs még itt a henger, akkor már nem sürgetem, ne kapkodjon vele nekem...
Így akkor csúszna a dolog.
Remélem, nektek azért ebben az esetben összeáll egy új időpont, hogy mindenki itt tudjon lenni. Az is, aki most nem...
Örömmel látom, hogy azért van B terv is arra az esetre, ha az én járgányom talpra állítása mégsem járna sikerrel.
Én mindenesetre azon vagyok, hogy sikerüljön a dolog, de ez max, holnap derül ki...
Ha holnap már itt lesznek a cuccok, akkor jó eséllyel kész lesz.
Ha viszont nem,,,akkor holnap már le is fújom a dolgot, amit egy, max két héttel így elhalasztanánk...
Egyenlőre ennyit tudok mondani, holnap minden kiderül...
Nagy valoszinuseggel nem esik 28 fokot mond, de egy kis esso nem art meg, Zolitol fugg hogy kesz e lesz a gepe, ha nem a bukbe megyunk mas iranyt lesz Balcsi vagy valami meglatjuk, mindenfelekep megyunk elore, max ha tenyleg szakado esoo van akkor nem.
Nem vagyok elveszve, figyelek mindent itt! Srácok remélem fotóztok majd, és csináltok egy beszámolót a túráról! Nekem most tényleg nem jön össze! Lehet viszik a mocit is...
Birka el van veszve! Igen 7 kor talalkozo felegyhazan a Penny parkoloban, annyi hogy kicserelem az aksit amit hozol meg iszunk egy kv-t tankolas csurig aztan goo.
Le tudnád mérni nekem a tank lefogató csavarok távolságát az SRAD-on?
Köszi!