Mugen Race...
Egy éves,,,nagyujjnál picit átkopott, vagy mi, (használattól,nem bukástól) RGV-n rengeteget kell váltani,ergo kuplungolni.
Ezt leszámítva én szeretem, nomeg 20 helyett 13-ért kaptam meg, annyit meg bőven megért...
Hi! Milyen kesztyűt használtok? Van egy Astarsom ami már kezd botrányosan kinézni. Venni kellene valamit helyette. Előtte Shoxom volt, azt talán még jobb is volt mint az alpine.
nos. én annyit mondok hogy nem biztos hogy tudok menni, ugyanis nekünk megkezdődik a munka elég keményen. mondtam apumnak hogy egy szabadnap kellene azt mondta hogy meglátjuk addig... szal nekem nem 100 de megteszek mindent :)
nem volt komolytalan! csak a pc miatt többet kap a vas, és 10e körül köp egy kis kormot! és megijedt a vevő! De nem bánom, én tudom hogy fasza! és nem akarom eladni! 8-9 jónak tűnik!
No, akkor csak meglesz még egy ideig.
Én meg vendégül láttam tegnap hat motoros cimbit, az éjszaka buliztunk egyet,aztán itt szunyáltak, délelőtt Bükk, délután felvonulás, most meg megyek Lord koncertre.
link
Teljesen jó.
Egy éves,,,nagyujjnál picit átkopott, vagy mi, (használattól,nem bukástól) RGV-n rengeteget kell váltani,ergo kuplungolni.
Ezt leszámítva én szeretem, nomeg 20 helyett 13-ért kaptam meg, annyit meg bőven megért...
Én meg vendégül láttam tegnap hat motoros cimbit, az éjszaka buliztunk egyet,aztán itt szunyáltak, délelőtt Bükk, délután felvonulás, most meg megyek Lord koncertre.