Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem Berik van. 3 éve van meg. 30 volt. most lyukadt ki a tenyere.... :(
nekem a június már nem biztos semmi... szal passz...
Adee, es a tobbiek nem e volna kedvetek Zentara eljonni majd juniusban motorostalalkozora? Majd tolok reklam plakatot.
Asszem éppen akcióztak. 20-25 között volt. Most már lehet, hogy több.
mennyi volt?
Nemtom. A Dangerbe vettem. Five RFX2.
link
Nekem is barnult a Shox! A Five az milyen?
A Shox is jó volt csak bebarnult a fekete szín. A Dainese ami 40 rugóba került egy kisebb eséstől szétmállott.
Five.
Teljesen jó.
Majdcsak kicsinàlod valahogy!
Mugen Race...
Egy éves,,,nagyujjnál picit átkopott, vagy mi, (használattól,nem bukástól) RGV-n rengeteget kell váltani,ergo kuplungolni.
Ezt leszámítva én szeretem, nomeg 20 helyett 13-ért kaptam meg, annyit meg bőven megért...
Harcold ki a dolgot, ne hagyd magad!
Hi! Milyen kesztyűt használtok? Van egy Astarsom ami már kezd botrányosan kinézni. Venni kellene valamit helyette. Előtte Shoxom volt, azt talán még jobb is volt mint az alpine.
nos. én annyit mondok hogy nem biztos hogy tudok menni, ugyanis nekünk megkezdődik a munka elég keményen. mondtam apumnak hogy egy szabadnap kellene azt mondta hogy meglátjuk addig... szal nekem nem 100 de megteszek mindent :)
Ja ja, en szerintem itt Felegyhazan legyen a kozponti talalka!
Kellene majd valami itinert csinálni Zoliig. Hol találkozzunk, mikor induljunk, stb.
van deknim! keress
Na vegre valami jo hir! Ugy nez ki mindenkinek jo az idopont!
nem volt komolytalan! csak a pc miatt többet kap a vas, és 10e körül köp egy kis kormot! és megijedt a vevő! De nem bánom, én tudom hogy fasza! és nem akarom eladni! 8-9 jónak tűnik!
JÓ!
Akkor 8/9 jo mindenkinek skacok?
No, akkor csak meglesz még egy ideig.
Én meg vendégül láttam tegnap hat motoros cimbit, az éjszaka buliztunk egyet,aztán itt szunyáltak, délelőtt Bükk, délután felvonulás, most meg megyek Lord koncertre.
Komolytalanok voltak?
NEM!