jaja tudom... hallottam róla.. Petőfi Népe napilapban is bvenne van a sztori... Hát ez van.. nem tudok mit csinálni. én nem voltam ott szal... én nem parázok :)
Éves igen! Jelenleg örülök ha azt a 23 at kifizezem! nem dolgoztam egy hétig! kb 50e től elestem így! viszont szerdán volt alkalmam elmenni villányba, meg a mecskbe! ez kicsit kárpótol...
Sracok jo nagy balhe van Felegyhaza korul, rankszalnak a zsernyakok.. Mivel a BKK team feltoltott videoja nagy port kavart, Blikk ben benne van meg a Baonon is.. Jon a hirado. Adee nezd meg ki van az ujsagban...
ha 8-áig ráér akkor elviszem magammal és a túra előtt beledobjuk. ha hamarabb kell akkor várlak :D A számom a hirdetésben, holnap csörögj rám. Most értem haza Temesvárról, céges útról. Ezeket a románkat még mindig nem bírom :S
Csóróság a divat.
Itt is az van,,, azt sem tudom, miből fizetem ki a motor javítását, mert az alkatrészek végül is már majdnem ki vannak fizetve.
Jövő hét pénteken megpróbálkozom egy napot dolgozni,,,egy hetet megint kihúzok.
Akksi...
Ha eddig elvergődsz valahogy, a Gileráét oda tudom adni,,,az elég nagy új Banner,az a motor is önindítós,,,szóval a Dobsinai útra mindenképp oda tudnám adni.
Hali csak kerdezni akartam valamit, ahh negyedszer bontottam szet a gepet, kasznisra,,, egy ket muanyagot elpattitottam, ujrakotegeltem , aksim beszart ! Ugy nez ki a fesz szab meg a generator jo... Nincs egy pot aksitok vagy valami olcsobb aron( mert csoro vagyok)zzz
Valamit reagálnék erre én is...
Láncspraye-t nehogy megpróbáljatok hozni!
Hajdan abban maradtunk, hogy, ha egyszer eljönnétek hozzám,,,itt lesz az a száraz spraye, amit nem tudtam elpostázni nektek.
Másrészt...
Mintha arról lett volna szó, hogy itt alszotok. Akkor meg mindjárt nem 720 km lesz az út, hisz visszafelé itt megálltok.
Utoljára még annyi, hogy a Mátrát inkább hagyjátok ki, ezt legnagyobb Mátra fan barátaim is így mondanák.
Északi oldala már annyira gáz, hogy supermotóval is élvezhetetlen, sőt,,,veszélyes.
8-ért hirdettem, 6-ért a tiéd.
Itt is az van,,, azt sem tudom, miből fizetem ki a motor javítását, mert az alkatrészek végül is már majdnem ki vannak fizetve.
Jövő hét pénteken megpróbálkozom egy napot dolgozni,,,egy hetet megint kihúzok.
Akksi...
Ha eddig elvergődsz valahogy, a Gileráét oda tudom adni,,,az elég nagy új Banner,az a motor is önindítós,,,szóval a Dobsinai útra mindenképp oda tudnám adni.
Láncspraye-t nehogy megpróbáljatok hozni!
Hajdan abban maradtunk, hogy, ha egyszer eljönnétek hozzám,,,itt lesz az a száraz spraye, amit nem tudtam elpostázni nektek.
Másrészt...
Mintha arról lett volna szó, hogy itt alszotok. Akkor meg mindjárt nem 720 km lesz az út, hisz visszafelé itt megálltok.
Utoljára még annyi, hogy a Mátrát inkább hagyjátok ki, ezt legnagyobb Mátra fan barátaim is így mondanák.
Északi oldala már annyira gáz, hogy supermotóval is élvezhetetlen, sőt,,,veszélyes.