Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Van hozzá pár alkatrészem, ha érdekel, akkor hívj ezen a számon: 06209629446

Üdv!
Hát ez nagyon nagy! :D:D:D:D Az biztos hogy normálissan fogok közlekedni, mert manapság kicsi a kerítése a Jóistennek és az utakon hát finoman szólva sok az állat, lassan járj tovább érsz és még sok ezer km ert akarok menni két keréke... Persze ez nem azt jelenti hogy egyszer kétszer nem lehet oda húzni neki, de fejben kell eldöntened hol van az.....
Gixxerrel 240 fölött sosem mentem, mert a régi cuccomban ott már le akart tépni a szél, viszont RGV-vel csináltam szerelő tanácsára azt, hogy 15-ös helyett 14-est raktam előre,,,és a nyögvenyelős 195 helyett 210 fölé ment, mert le bírt forogni.
Ha ki sem próbáltad rendesen akkor ne stresszelj minket!
Alattam 295-öt ment.
rgwzoli, ere nem is gondoltam, amugy lehet még tudna továb is meni valamenyit csak még nekem nem volt alkalmam továb huzatni
Áttételfüggő is lehet a dolog...
Lehet, nagyon le van hosszítva, és a végére elfogy a craft.
Alattad. Alattam ennyit az ezres se megy. Z750 óra szerint 228-at tudott.
Az kurva kevés. 280-at lazán kéne futnia.
csak mert nekem 255 ig nagyon jól gyorsul utána meg lasan kezd fel fele meni és a 270 volt a legtöb, ja és aútopályán forgalom nélkül
akkor nem én leszek az utolsó
az enyémben már nincs Pc... szal max 90-el tudok menni... :( Majd 3 órával korábban elindulok :D :P
Csáó
Gsx-R 750 K1 géphez keresek air csöveket illetve a fejidom aljára való "takaró idomot" és a két oldalsó idomra belülre való két kis idomot (jobb-bal) kinek van jelezze és azt is hogy mennyibe.
Köszi!
Én ritkán szoktam így bevadulni. Erre sok a nyúl, őz, tereptárgy, stb. Több sávos út sem nagyon van. Meg az enyém 400.nál tilt, úgyhogy ha lesz a Zolis motorozásból vmi akkor mindig meg kell, h várjatok majd. Nem igazság, h a tiétek bírja a mach3-at!
Nekem legtöbbet 308 at mutatott tavaly ősszel! 15-20-at levonhatsz! De az sokkal kisebb gumival volt! Ezzel 200/60-al csak 286-ot mentem vele a héten! viszont kevesebbet csal az órája, olyan 10-15 körül!
Igy igaz! Nallam eddig jo minden!
Raktam egy ropsulyt a blokba es mar elsoben 200 al megy ! Azt probald ki nagyon tuti, egy 250 es robogobol kiszedtem, zsir a gep..
neked ment annyit? :| nekem nem :( :D
én 450-et mentem a nem beállított PC-vel :D :D Am ilyen hülye kérdést... :| nem közútra való ez a sebesség... meg nem is kell kipróbálni... :|
Óra szerint nálam 295 volt. Valójában 270-275 körül tud.
PC-vel 500 is lehet, de azt agónál be kell lőni!
400
sziasztok 2004 es 750 es GSX-R végsebesége menyi?
Ez addig még 1000 X változhat, és fog is.
Viszont az általam szervezett 1.-ei endurózás nagy valószínűséggel már megy a levesbe, hisz a héten még tutira nem jön rendbe az idő...
8-9-én megyünk akkor? szombatra mondjuk 30fokot írnak záporral.