Hát ez nagyon nagy! :D:D:D:D Az biztos hogy normálissan fogok közlekedni, mert manapság kicsi a kerítése a Jóistennek és az utakon hát finoman szólva sok az állat, lassan járj tovább érsz és még sok ezer km ert akarok menni két keréke... Persze ez nem azt jelenti hogy egyszer kétszer nem lehet oda húzni neki, de fejben kell eldöntened hol van az.....
Gixxerrel 240 fölött sosem mentem, mert a régi cuccomban ott már le akart tépni a szél, viszont RGV-vel csináltam szerelő tanácsára azt, hogy 15-ös helyett 14-est raktam előre,,,és a nyögvenyelős 195 helyett 210 fölé ment, mert le bírt forogni.
Csáó
Gsx-R 750 K1 géphez keresek air csöveket illetve a fejidom aljára való "takaró idomot" és a két oldalsó idomra belülre való két kis idomot (jobb-bal) kinek van jelezze és azt is hogy mennyibe.
Köszi!
Én ritkán szoktam így bevadulni. Erre sok a nyúl, őz, tereptárgy, stb. Több sávos út sem nagyon van. Meg az enyém 400.nál tilt, úgyhogy ha lesz a Zolis motorozásból vmi akkor mindig meg kell, h várjatok majd. Nem igazság, h a tiétek bírja a mach3-at!
Nekem legtöbbet 308 at mutatott tavaly ősszel! 15-20-at levonhatsz! De az sokkal kisebb gumival volt! Ezzel 200/60-al csak 286-ot mentem vele a héten! viszont kevesebbet csal az órája, olyan 10-15 körül!
Ez addig még 1000 X változhat, és fog is.
Viszont az általam szervezett 1.-ei endurózás nagy valószínűséggel már megy a levesbe, hisz a héten még tutira nem jön rendbe az idő...
Van hozzá pár alkatrészem, ha érdekel, akkor hívj ezen a számon: 06209629446
Üdv!