Nem nagyon kéne itt variálnotok azon, hogy mit hozzatok.
Max, valami véknyabb váltóruhát,ami estefelé még jól jöhet szalcsisütésnél...
Kaján, innivalón nem kell gondolkoznotok,egész hétvégén este 9-ig nyitva van egy két üzlet Sajószentpéteren, leugrunk kocsival, bevásároljuk, amire szükség van, zöldáru, pia,stb,és elleszünk.
No! Akkor hány ürgével számoljak? Csak, hogy a fekvőhelyeket úgy lőjem be szombat estére...
Hozd az aksit, holnap leirom mit viszek, ma osszeeraktam a gepet, a rendszamtabla felhajtom nem.jo, valami uj motrot talalok ki majd ra! Majd meselek.meg..
esőt nem mondott... 27 fokot mondott már. elvétve zápor.... Nekem lyukas a fogam... vagyis kiesett a tömés. most meg szétszakad a fejem... holnap délutánig valahogy ki kellene bírnom... :|
nem kell hitelre motort venni (meg autót meg semmit) és nincs gond utána! ha ninsc pénz új csillivilli masinára akkor régebbit kell venni. ennyi. nem tudom sajnálni egyik hitellel beszopott emberkét sem.
Gixxerről nem tudok új hírt, az utolsók nem voltak valami szívderítőek, de én hiszek benne, hogy kész lesz hétvégére.
Időjárás meg,,,volt pár csúnya fekete felhő, de alapvetően szép napos idő van már két napja.
Úristen! Hová kell felírni?
Amúgy meg,,, milliós gépek...
Volt nagyon jó haverom, akinek egy ZX10-et kellett eladnia, mert a hitellel beszopatták.
Két, vagy három éve történt,,, talán még mindig fizeti a részleteit...
Nekem ma csodák csodája, volt egy átdolgozott napom.
Igaz, 40 km-t kellett menni azért, hogy egy megközelíthető erdőt találjunk,ami kollégám tulajdona, de legalább egy kis bevétel már volt a héten, kis pénzt megint tudok tolni a Gixxer projektbe is.
Nallunk is csorosag van de megoldom valahogy lehet nekem.is kolcson kell kerni, parom is most egy kocsmaban vallalt beugros munkat hat kebzelitek a.szivem.szakad meg a paraszt takony kolkok kozott... Nemelyiket nyakonvernem! De kell a penz sajnos ez van. Nem tudsz mit tenni ebben a genyo vilagban es rendszerben, ez a motorozas az egy oromunk, de meg nem.is valami millios gepekkel jarunk.. De nem is kell! Inkab ket kezzel harcolok meg erte mint alam rakjak, mert igy ember vagyok....
Valaki a barátnőjét is említette.
Bármelyik is volt az... Bedobnád a közösbe?
Max, valami véknyabb váltóruhát,ami estefelé még jól jöhet szalcsisütésnél...
Kaján, innivalón nem kell gondolkoznotok,egész hétvégén este 9-ig nyitva van egy két üzlet Sajószentpéteren, leugrunk kocsival, bevásároljuk, amire szükség van, zöldáru, pia,stb,és elleszünk.
No! Akkor hány ürgével számoljak? Csak, hogy a fekvőhelyeket úgy lőjem be szombat estére...
Kovax neked kell az akksi, vigyem majd?
Időjárás meg,,,volt pár csúnya fekete felhő, de alapvetően szép napos idő van már két napja.
Úristen! Hová kell felírni?
Volt nagyon jó haverom, akinek egy ZX10-et kellett eladnia, mert a hitellel beszopatták.
Két, vagy három éve történt,,, talán még mindig fizeti a részleteit...
Igaz, 40 km-t kellett menni azért, hogy egy megközelíthető erdőt találjunk,ami kollégám tulajdona, de legalább egy kis bevétel már volt a héten, kis pénzt megint tudok tolni a Gixxer projektbe is.
Az, ugyebár,,,nem rossz.