Ezert kerdeztem, en jobban szeretek atmenni a falvakon varosokon szetnezni, na mar most ugy sokkal hoszabb az ut es lasabb ha at akarunk benni aznap szlovakba az mar jo hosszu lesz balne Balazseknak , a masik palyan valamelyikunk elkezdi huzni jobban ugyse birjuk ki hogy ne rantsuk ki a gazkart stb stb, .. Na majd csinalok ket tervet!
Nincs bajom a szlovakokkal, lehet meglepodnel ha szlovakoknamk karattyolnak, inkabb a szervekkel van baj. Emigy az elorejelzes vegig esos idot mond hogy bassza meg! Holnap estere felrakom az itinert a pihenokkel meg hol kell tankolni hogy olcso legyen, meg azt akarom.kerdezni hogy palyan megyunk vagy nezelodosbe?
Kihagynád Dobsinát? Hisz az a sava borsa az egésznek...
Nem barátkozni megyünk oda, hanem motorozni, világot látni.
Környékbeli haverok is azt szeretik legjobban,,,nem véletlenül.
Nekem is vannak itt egy kis gondok, de megyek az biztos ha 8,9 kész a géped! Nekem még a 22,23 hétvége ami jó. Én mondjuk Szlovákot lehet kihagynám szivem szerint de ezt majd látjuk!
Úgy lesz. De ez eléggé jövő hét második felére lesz kihegyezve, szabit már biztos nem tudjátok visszaváltani.
De legalább jó idő ígérkezik, és mehettek, legfeljebb nélkülem.
De ez a legutolsó verzió, én is azon vagyok, hogy együtt guruljunk.
Nemrég jött hozzám is egy srác ZX-9R plexiért. Hát olyan szar ZX-9R-t én is rég nem láttam mint az volt.... Egyetlen ép pont nem volt rajta, minden nullára fogyva. De legalább Kawasaki.
Agónál nemrég volt egy fickó. Kicsi gyengébb lett a motorja a vártnál. A végén csak kiderült, hogy a benzinkúton vesz bele jó kis AUTÓBA való 10w40-et. A lánca olyan laza volt, hogy hátul át tudtad rakni másik fogra.
Valamit valamiért. Tartósságra tuningoltam, elegem lett a 3000km alatt kikönyökölő blokkokból. Viccet félre téve az olaj paramétereitől ez nagyban függhet. A Motul csodaolajat ette nekem is és olyan zajos volt a blokk, hogy féltem tőle. Jókicsifasza Motorex olajjal minden zsír.
Ha ezt vesszük alapul az én motorom mégis nagyon jó állapotban van. Az olajcsere ciklus alatt nem kellett utána tölteni (igaz eredetileg kicsit többet teszek bele mindig). Olajcsere ciklus nálam 5000km.
Ma nagyon határozottan felszólítottam a szerelőt, hogy a jövő hétvégére legyen meg,hülyén mutatna, ha pont a házigizda lenne motor nélkül.
Arról volt szó, meglesz.
Nem barátkozni megyünk oda, hanem motorozni, világot látni.
Környékbeli haverok is azt szeretik legjobban,,,nem véletlenül.
De legalább jó idő ígérkezik, és mehettek, legfeljebb nélkülem.
De ez a legutolsó verzió, én is azon vagyok, hogy együtt guruljunk.
Arról volt szó, meglesz.
http://www.idokep.hu/elorejelz...