Eladó:
GSXR 600/750 K4/K5 motorokhoz:
-K&N légszűrő, használt, jó állapot, frissen tisztítva, olajozva 8000Ft
-GIPro fokozatkijelző és környezetvédelmi tiltás kiiktató 17.500Ft (ez sztem más suzuki motorokhoz is jó)
-Power Commander 3 USB, ez is szinte akármihez jó, ha nem suzukiba rakod akkor a csatit kell átvariálni 40.000Ft
-Leo Vince komplett kipuffrendszer rövidített titán dobbal, sztem ez is jó 2000 utáni összes 600/750-re - 55.000Ft
Egybe az egész 100.000Ft.
Nekünk olyan 290km adatott ma.
Örültem, hogy végre motorozhattam ma,de nagyon koncentrálni kellett,,,nem vagyok hozzászokva a kölcsön motorhoz.
Ez kissé rányomta a bélyegét a tempómra is, de egyben hazaértünk, és itt ez volt a legfontosabb.
Szlovákban esett, mielőtt kiértünk volna,,,itt ott nedves,itt ott vizes szakaszokon mentünk, de azért legnagyobb részt száraz volt.
Végül is csak összejött 5 motor.
Jól belehúztatok,,,hatszázakármennyi km.
Merre voltatok? Mátrában, vagy valahol dunántúlon?
Kovax! Te meg tessék felragasztani két piros felnicsíkot, mert elütsz a többiektől!
Helló urak!
Ha végképp nem tudjátok, hová menjetek,,,én elkértem holnapra a bratyó motorját,,,és pár cimbivel mégiscsak kimegyünk Dobsinára.
Ha már úgyis erre vennétek az irányt,tartsatok velünk!
14.00-kor indulnánk innen tőlünk...
Ha kanyargósabb gurulást akarunk, akkor nem a Balcsi a megfelelő útirány. Én kíváncsi vok, hogy milyen itinerjeid vannak. Reggel kelek időben, ha nem szakad az eső, akkor 7re a pennynél vok.
Srácok én nézegetem ittt az útvonalat na de mi lenne ha reggel egy kv zóban megbeszéljük hogy hova megyünk, viszek egy kis lapotopot és azon meg ott a maps.? Mert akkor mindenkinek az ötlete benne lehet! Vagy rám hagyatkoztok?
GSXR 600/750 K4/K5 motorokhoz:
-K&N légszűrő, használt, jó állapot, frissen tisztítva, olajozva 8000Ft
-GIPro fokozatkijelző és környezetvédelmi tiltás kiiktató 17.500Ft (ez sztem más suzuki motorokhoz is jó)
-Power Commander 3 USB, ez is szinte akármihez jó, ha nem suzukiba rakod akkor a csatit kell átvariálni 40.000Ft
-Leo Vince komplett kipuffrendszer rövidített titán dobbal, sztem ez is jó 2000 utáni összes 600/750-re - 55.000Ft
Egybe az egész 100.000Ft.