Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó:
GSXR 600/750 K4/K5 motorokhoz:
-K&N légszűrő, használt, jó állapot, frissen tisztítva, olajozva 8000Ft
-GIPro fokozatkijelző és környezetvédelmi tiltás kiiktató 17.500Ft (ez sztem más suzuki motorokhoz is jó)
-Power Commander 3 USB, ez is szinte akármihez jó, ha nem suzukiba rakod akkor a csatit kell átvariálni 40.000Ft
-Leo Vince komplett kipuffrendszer rövidített titán dobbal, sztem ez is jó 2000 utáni összes 600/750-re - 55.000Ft
Egybe az egész 100.000Ft.
Nekünk olyan 290km adatott ma.
Örültem, hogy végre motorozhattam ma,de nagyon koncentrálni kellett,,,nem vagyok hozzászokva a kölcsön motorhoz.
Ez kissé rányomta a bélyegét a tempómra is, de egyben hazaértünk, és itt ez volt a legfontosabb.
Szlovákban esett, mielőtt kiértünk volna,,,itt ott nedves,itt ott vizes szakaszokon mentünk, de azért legnagyobb részt száraz volt.
Végül is csak összejött 5 motor.
Jól belehúztatok,,,hatszázakármennyi km.
Merre voltatok? Mátrában, vagy valahol dunántúlon?
Kovax! Te meg tessék felragasztani két piros felnicsíkot, mert elütsz a többiektől!
Jók a képek! kezdek sóvárogni! biztos fasza volt! meséljetek még! (holnap megyek egy utolsó kanyart, és tulajt vált a kis gixer)
Az szép :) Jó kis guriga volt.
Hazaértem én is, holnap felrakom a képeket, 617km lett a vége.
Mini Gixi guriga :) Nekem csak ennyi kép lett :(
sziasztok! tud-e esetleg valaki segiteni abban,h gsx-r 750 melegen miért nem indul? olyan mintha szorulna az öninditó hidegen semmi gond vele
bakker most keltem fel XD majd megyek a pennyhez várjatok meg :D
Ebredes! :)
Ébresztő skacok. Az idő erre ok, most kezdek pakolászni.
Ja, el is felejtettem...
Sajna annyi időre nem érek rá.
Ha mégis felénk jönnétek,,, számom: 30/4211474
Reggel 7 kor Penny! Aztán a többit ledumáljunk!
Helló urak!
Ha végképp nem tudjátok, hová menjetek,,,én elkértem holnapra a bratyó motorját,,,és pár cimbivel mégiscsak kimegyünk Dobsinára.
Ha már úgyis erre vennétek az irányt,tartsatok velünk!
14.00-kor indulnánk innen tőlünk...
Most itt már másodjára szakad az eső. Ha holnap reggel is itt ilyen fos lenne az idő akkor rátok csörgök vagy dobok 1 sms.t, hogy mivan...
Sztem jah.
Na de akkor reggel hogy legyen? 7-re a penny?
én is XD Ezért nem KV-zom... XD
dolgoztál bent... Ha jól láttalak :D
Ha kanyargósabb gurulást akarunk, akkor nem a Balcsi a megfelelő útirány. Én kíváncsi vok, hogy milyen itinerjeid vannak. Reggel kelek időben, ha nem szakad az eső, akkor 7re a pennynél vok.
Nekem úgy is jó, de a kvtól befosok :-D
Nincs valakinek elfekvőben egy térdkoptató? Az enyém hétfőre jön meg!
Srácok én nézegetem ittt az útvonalat na de mi lenne ha reggel egy kv zóban megbeszéljük hogy hova megyünk, viszek egy kis lapotopot és azon meg ott a maps.? Mert akkor mindenkinek az ötlete benne lehet! Vagy rám hagyatkoztok?