tanktámaszba nem belekötni... ennél jobb eszközt nem találtam erre a célra.. viszont a csőfogót azt magam sem tudom.. rajta volt a krova készleten és kivittem na meg meghúztam vele a szelepsapkát
na már az is valami hogy van másik blokk bele... :) Nekünk leszedték az adagolót. el van törve az adagoló ház és benne a szabályzó tengely. a bosch szervízben azt mondták rá hogy 600 FT...
Köszi urak, de már itt a másik motor, bátyám lányának a férje adott egy 1Z-s (90 hp-s TDI) blokkot, ami neki a 80-as Audi kombiját vitte, és nem is gyengén.
Most cserélte le egy AFN-es (110 hp-s A4-es) blokkra, úgy, hogy ez kerül bele,,,csak hát minden pénz+pénz+pénz...
F@sz ki van.
Oszi! Fékbetét?
Hát köszi... Majdcsak lesz... Már félek beleülni az autóba.. :| Am lehet hogy tudnék egy komplett Ventot papírok nélkül. vagy csak blokkot is esetleg...
Na srácok ez nemsemmi mindenki szopik rendesen!
Hogy állunk a kilencedikével? Akkor menyen vagy ne? Jövő hét péntek van e valakinek kedve Jugoba menni? :D
Sovány vigasz sajna... De akkor te sem állsz jobban. Remélem hogy meglesz az adagolóban a gond... egy gázpedál 97e Ft... Az adagoló 600e. Remélem nem kell venni másikat... :|
Tudom,nem vigasztal,,,de korántsem "csak Te" szopod végig az évet.
Én személy szerint idén lenulláztam az RGV-t, Roburba e hónap végén hoznák a motor,(megy még, de nagyon tesznye hangja van már) és most még hab a tortán, a régóta gyengélkedő Vento-m motorja is megadta magát ma reggelre...
A féléves nagykategóriás Stihlemet meghirdetem, erre jön egy érdeklődő, és mikor kézbe veszi, akkor derül ki, hogy egy dekli eltört rajta...
Szóval nekem is tele van már az összes acskóm ezzel a kib@szott 2013-mal,és még hol a vége.
Szóval kitartás, szopik itt mindenki, aki akar is valamit kezdeni az elb.szott életével...
Nálad mit takarna a jó ár?
9 pénzért hirdetem /csomag,,,9,9-ért vettem, ami pedig ténylegesen kell az enyémbe,az Motoros webáruházban 8,2 eft...
Találj ki ebből valamit, hogy Te se járj rosszul, meg én se bukjam el a fele árát...
ma is úgy kellett elhúzni a szervízbe.... :| 3,5 órát álltam mire ki bírtam nyitni a szerszámosládát hogy szét bírjam szedni annyira hogy vontatni lehessen... :) És ennyit a nagy legendás kamionos összetartásról... percenként ment el mellettem 1 kamion és 1 se áll volna meg adni egy rohadt villáskulcsot XD
Tegnap hazahoztuk az autót nagyon király.... volt... :| Ma hazafele rakottan újra megadta magát. És a múltkori generál oka is megvan. Mivel elektromos a gázpedál és az adagoló is ott lesz a baj. A gázpedálom egy ideje ki-kihagyott és most az adagolónak szétment a szabályzója. és nem tiltott le hanem ráadta a kakaót és kész. Csak azzal a különbséggel hogy mivel meg lett generálozva lett benne erő is rendesen és alig bírtam lefújtani. Az aláfutásgátló megolvadt a gépen... pont rá fújt a kipufogó... Szal ha valaki jóba lenne az égiekkel mondja már meg neki hogy elég... :| Ne baszogasson már... :D
Csáó
Segítségeteket szeretném kérni a következő alkatrészek beszerzésében, ha lehet egy helyről jó áron
Gsx-r 750 K1 motorra:
-Balos utaslábtartó
-Első sárvédő
-Generátor Dekli
-Fejidom tartó konzol
(-esetleg még egy első lámpa)
Amúgy jó a tanktámasz!
Most cserélte le egy AFN-es (110 hp-s A4-es) blokkra, úgy, hogy ez kerül bele,,,csak hát minden pénz+pénz+pénz...
F@sz ki van.
Oszi! Fékbetét?
Milyen blokk van benne? Lehet akad bele másik...
Nekem van otthon hozzá 1 másik, meg tudok TDI-ket is...
Hogy állunk a kilencedikével? Akkor menyen vagy ne? Jövő hét péntek van e valakinek kedve Jugoba menni? :D
Én személy szerint idén lenulláztam az RGV-t, Roburba e hónap végén hoznák a motor,(megy még, de nagyon tesznye hangja van már) és most még hab a tortán, a régóta gyengélkedő Vento-m motorja is megadta magát ma reggelre...
A féléves nagykategóriás Stihlemet meghirdetem, erre jön egy érdeklődő, és mikor kézbe veszi, akkor derül ki, hogy egy dekli eltört rajta...
Szóval nekem is tele van már az összes acskóm ezzel a kib@szott 2013-mal,és még hol a vége.
Szóval kitartás, szopik itt mindenki, aki akar is valamit kezdeni az elb.szott életével...
9 pénzért hirdetem /csomag,,,9,9-ért vettem, ami pedig ténylegesen kell az enyémbe,az Motoros webáruházban 8,2 eft...
Találj ki ebből valamit, hogy Te se járj rosszul, meg én se bukjam el a fele árát...
http://dnorzx.fw.hu/
Segítségeteket szeretném kérni a következő alkatrészek beszerzésében, ha lehet egy helyről jó áron
Gsx-r 750 K1 motorra:
-Balos utaslábtartó
-Első sárvédő
-Generátor Dekli
-Fejidom tartó konzol
(-esetleg még egy első lámpa)
Segítségeteket Köszönöm!