Úgy néz ki nincs töltése a motoromnak kiméregetés után a generátor ami halottnak tűnik.. Valaki tud ajánlani valami jó bontót ahol megbízható termékeket lehet vásárolni?( Ricsi bontón kívül)
k6 750 esem van.
hja, amúgy lehet te is tudtad volna orvosolni a problémát. elég lett volna rádugni usb kábellel gépre, kiolvasni a programot a pc-ből és az alsó részét kinullázni, tehát ott gyári marad minden. lehet jó lett volna alul is.
melegen vagy tötymörgések után nehezebben indult... meg durrogott ... mármint úgy hogy sokat nyomott neki sztem és bezabált... de nem volt rossz. lehet érezni hogy kivettem. jobban lépett vele..
3775 Kondó Szabadság út 32.
Amúgy programot hogy gondolnátok?
Részemről én úgy gondoltam,,,szombaton feljönnétek,valami legrövidebb szakaszon, ahogy tudnátok, hogy viszonylag emberi időben már itt legyetek, délután Aggteleken keresztül kiruccannánk Dobsinára, mikor hazaértünk, sütnénk egy szalonnát, addigra már úgyis este,,,utána alvás, reggel meg, vagy amikor akartok, indulhatnátok haza,,,én úgy gondolom, ezt már viszont a Bükkön keresztül illene.
S Ti? Hogy képzelitek?
Úgy gondoltam hogy 300Rsd 1000 HUF nem sok egy találkozóra én már voltam ott és hát van pörgés amúgy nem akartam én ott maradni leinni magam és leszabályoztatni a kicsikét sem, inkább egy jó Csevapot bebaszni meg egy jót nézelődni :) Életeben ott ültem először egy street fighteros mögött hát azt ne tudd meg.. Kurva jóóóó :D
Személy szerint én nem szeretem a találkozókat. Ácsorogni a melegben bőrben, szabályoztatni a gépet világnak, rock zenére pogózni.....nem az én világom. DMX-et meg nem nyomnak!
Első féknyergek kipucolva, megjáratva, két ülés áthúzatva.
Hát,,,kb ennyi.