Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írtam mailt reggel
Hogyha van rá valami jó árad...
Akkor lehet elvinném asszonyt :) !
4-5 ember bőven elfér a kis házban,annál többen meg gyanítom, úgysem jöttök.
8,9 jo lezsiroztam a szabit! Zoli neked jo? Hanyan ferunk el egy ejszakara, nekem az arok is jo!
Téves rendelés miatt van két garnitúra ilyenem.
Ha valakinek itt jó lenne,,,akkor elsők közt pályázhat rájuk.
Úgy látom, van két független illető, a többinek kell összehozni a dolgot, hogy mindenkinek klappoljon az időpont...
nekem mind1.... :) Csak a közeljövőben legyen....
Hát csak a mi esetünkben ez a "jobb" tudjuk hogy tuti jó és nem valami szart veszünk... :|
Hát igen...
Így van ez mindennel...
RGV-be is, ha akarnák egy blokkot, ami vagy tuti jó, vagy jót csinálni belőle,jó, ha 2 kilóból kijönne...
Viszont komplett motorokat 150-től 210-ig tudok állapottól függően.
Hát akkor mi a picsát kínlódjak egy blokk vétellel?
Te is mondj egy datumot! Es akkor oszegzunk!
Am az időpontra visszatérve gyorsan találjátok el... minél hamarabb legyen mert, ha megindul a betakarítás akkor nekem szombat vasárnap is meló... Szal a közeljövőben legyen... és hétvégén.. :) Csak hogy tudjak szabit kérni...
Hát jha.... és az a vicc hogy az autót meg 1,5-ért lehet venni....
Ezert mondtam hogy mondjon mindenki datumot pontossan ket darab szamot, eddig van egy 8,9 es 15,16. Tobbiektol is kerunk! Haladjunk hogy fixalni tudjunk!
1 milla... Az kemény.
És ha kérsz egy értelmes fuvardíjat, akkor meg Te vagy a burzsuj dög,,,ilyenkor meg a megélhetést is kockára teheted, hogy legyen mivel dolgoznod...
Elmondanám, egy hónapon belül nekem is motorcsere a Roburban...
A lényeg, hogy még mindig nem kerültünk közelebb az időponthoz. Mindenkinek jó minden, senkinek sem jó semmi...
Azért csak úgy lenne az igazi. ha a többiekkel együtt tudnál érkezni Te is.
Csak próbáld meg elcserélni azt a műszakot!
Ha meg netán egy komplett hétvégére eljönnétek,akkor egyik nap egy Bükközés, másikon meg egy Dobsinai kanyar Aggtelek felé kerülve kicsit...
Az,,, jó program volna.
Hétvége... Szerintem :)
Az igen. Gepelni mikor ersz ra?
:( Nekünk meg holnap elkészül a teherautó... 1 miska nem takarja be a javítást... :(
OK! Köszönöm hogy megnézted.
Szia Gyuri, mar nincs meg sajnos...
Norbi! Srad műszerfalad van elfekvőben?
estefelé írok
igen persze