Bizony, így van ez... Sokba van a motorozás, nyomni kell a melót, ha élvezni is akarjuk a gyümölcsét
Én meg mostanában csupa Yamahával, meg Kawával nyomulok.
Na sebaj akkor csatlakozok a Hondasokhoz, beladozom szegeny Susukit kisebsegnek, ha mar a markatarsak meloznak, hiaba a Susukisok csorok melozni kell a benyoert...
Haho GSXR tulajok, ma az utolsó helyen volt a forum, mi van veletek..... Másrészröl mit szólnátok egy péntek estébe menő guruláshoz kicsit vagánykodnánk stb. Eszünk egy jòt valahol.. Atmegyünk Kecsòra meg ami alakul...
Köszöntem.
És, hogy milyen?
Ma mentem olyan 130 km-t vele,hát egy szó van rá,,,brutális.
A váltókarhoz alig kell néha hozzányúlni,,,akkor sem azért, mert nem fordulna el abban a fokozatban, hanem azért, mert én nem tudnák elfordulni olyan tempóban, hogy még ne daraboljon be...
Hihetetlen nagyot nőtt a nyomaték benne.
Karburálni jelenlegi állapotában még csak alapbeállítások szintjén lehetett, de viszonylag jól működik így is, és az a fogyasztás,,,vááá!
A 130 km-re kb szűk 5 liter benya. Az jó?
Hát mit is mondjak! Itt szar idő volt ma, úgy volt hogy kerülök egyet de elkurta az eső! Most azon agyalok hogy este kinézek rakpartra, keresek valami cimbit, meg kerülök a hajóval a városba! A csapatásból elég volt a múlt hétvége! Bejártam Zalát, meg a Balcsit! Nagyon nagy túrába már nem vágok bele, mert szervizbe kell vinni a vasat üzemanyag rendszer tisztításra! Vettem gyertyákat is stb. így szűkölök mint Lesszi...
Jó volt ez a péntek este!