Engem meg felhívtak tegnap hogy érdekli a motorom... ha 900at adnak érte akk eladom! Mostanában eléggé kivagyok feszülve! Nők.... jövőhéten többet tudok mondani!
Nyomjon mindenki egy datumot melyik az a ket nap amikor jo. Es annak alapjan dontes szuletik, meg persze Zoli rabolint ha jo neki, velem ne foglalkozzatok ugyis a felmondas kuszoben alok aztan elkuldok mindenkit a fenebe elmegyek ket het szabira! :D
Tobiektol fugg hogy vannak szabadnapjaik, muszaly ottalvosra megcsinalni esely nincs hogy nyugodtan figyelmessen jojjunk haza onnan, en nem azon az elven vagyok hogy inkabb alszok plusz egy orat mint valami figyelmetlenseg....
Nekem mindegy...
Kurvára rugalmas vagyok, hisz én döntöm el, mikor dolgozom, és mennyit.(no,ugyan mennyit? orrvérzésig )
Szóval hozzátok össze, hogy nektek jól adja ki...
Június 1.-e már foglalt, akkor készülünk endurózni a Bükkbe jópár haverral,de az utána lévő időszak még tiszta......
Sracok van egy kis bibi, beraktak dolgozni azon a 7 vegen csak penteken vagyok szabad bakker. Juni 15,16 szabad 7 vegem. Egy napot meg el birok konyorogni de kettot ahh kizart, ketto nap meg kell mindenfelekepp.
Szerintem, ha már nem két napos móka lenne,,, akkor legalább estére maradhatnátok, és másnap, amint feleszeledtetek, mehetnétek.
Így este még legalább egy szalcsisütés beleférne egy jó beszélgetéssel, pár doboz gyengébb sör kíséretében...
Az a baj, hogy ebbe nem hogy bográcsozás, de még egy szalonnasütés sem fér bele...
Motorozásból meg aznapra biztos elegetek volna,ha otthonról feljönnétek ide,innen Dobsinára, aztán vissza ide, és haza...
Húzós kör volna,,,és akkor még a Bükköt át sem szeltétek...
nem gorbe
Mihez és mi kellene?
és akkor mondom, hogy tudok e segíteni...
Kurvára rugalmas vagyok, hisz én döntöm el, mikor dolgozom, és mennyit.(no,ugyan mennyit? orrvérzésig )
Szóval hozzátok össze, hogy nektek jól adja ki...
Június 1.-e már foglalt, akkor készülünk endurózni a Bükkbe jópár haverral,de az utána lévő időszak még tiszta......
Nem az erdőbe készültök,,,van itt minden.
Így este még legalább egy szalcsisütés beleférne egy jó beszélgetéssel, pár doboz gyengébb sör kíséretében...
Motorozásból meg aznapra biztos elegetek volna,ha otthonról feljönnétek ide,innen Dobsinára, aztán vissza ide, és haza...
Húzós kör volna,,,és akkor még a Bükköt át sem szeltétek...