Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az adatlapodon lévő emailre írhatok?
20db-ert a tied
nem gorbe
hány darab ezres az ára?És ugye nem görbült meg ilyesmi
Szia, nekem van
cső! K6 750hez való jobbos első féktárcsa valakinek elfekvőben?
Most adeenak is beszart a Turbo gondolom az is kuzd rendessen! Te mikor ersz ra Pc kiraly? ;)
Nekem a 15,16 az 100% jo , de 9-en szabad vagyok ha ugy dontotok megprobalom a 8 at elcserelni. Ha mas nem egyedul meglatogatlak RGV baratom :)
Júni 8-9?
Hát, megvan itt mindenkinek a maga baja, úgy látom,,, döntsétek el, nekem szinte mindegy,,, csak az idő ki ne b@sszon velünk.
Engem meg felhívtak tegnap hogy érdekli a motorom... ha 900at adnak érte akk eladom! Mostanában eléggé kivagyok feszülve! Nők.... jövőhéten többet tudok mondani!
Nyomjon mindenki egy datumot melyik az a ket nap amikor jo. Es annak alapjan dontes szuletik, meg persze Zoli rabolint ha jo neki, velem ne foglalkozzatok ugyis a felmondas kuszoben alok aztan elkuldok mindenkit a fenebe elmegyek ket het szabira! :D
Nekem a 7végék jók, akkor nem dolgozom. Annyit szeretnék, hogy fixáljuk le az időpontot.
Tobiektol fugg hogy vannak szabadnapjaik, muszaly ottalvosra megcsinalni esely nincs hogy nyugodtan figyelmessen jojjunk haza onnan, en nem azon az elven vagyok hogy inkabb alszok plusz egy orat mint valami figyelmetlenseg....
Üdv!

Mihez és mi kellene?
és akkor mondom, hogy tudok e segíteni...
Mid van hozzá?
Nekem mindegy...
Kurvára rugalmas vagyok, hisz én döntöm el, mikor dolgozom, és mennyit.(no,ugyan mennyit? orrvérzésig )
Szóval hozzátok össze, hogy nektek jól adja ki...
Június 1.-e már foglalt, akkor készülünk endurózni a Bükkbe jópár haverral,de az utána lévő időszak még tiszta......
Sracok van egy kis bibi, beraktak dolgozni azon a 7 vegen csak penteken vagyok szabad bakker. Juni 15,16 szabad 7 vegem. Egy napot meg el birok konyorogni de kettot ahh kizart, ketto nap meg kell mindenfelekepp.
na sztem így jó lenne. Nem rajtam múlik :) Másnap meg kora reggel vagy akármikor go haza. Többieknél a döntés :D
Málha meg,,, mi a fenét hoznátok ugyan?
Nem az erdőbe készültök,,,van itt minden.
Szerintem, ha már nem két napos móka lenne,,, akkor legalább estére maradhatnátok, és másnap, amint feleszeledtetek, mehetnétek.
Így este még legalább egy szalcsisütés beleférne egy jó beszélgetéssel, pár doboz gyengébb sör kíséretében...
Én sem akarok málházni, meg mostanában annyi a program, hogy nem biztos, hogy 2 nap is ráérek.
Addig beiktatok egy olajcserét... :)
és mi lenne akkor ha másnap korán reggel jönnénk haza? Bár cuccot nem sok kedvem van vinni XD Nekem mind1 :D én 700 km-ig birom... :D
Vitassuk meg....Többiek?
Az a baj, hogy ebbe nem hogy bográcsozás, de még egy szalonnasütés sem fér bele...
Motorozásból meg aznapra biztos elegetek volna,ha otthonról feljönnétek ide,innen Dobsinára, aztán vissza ide, és haza...
Húzós kör volna,,,és akkor még a Bükköt át sem szeltétek...