Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán a vasárnap lenne jó.
Köszi, holnap küldöm a képeket és az elérhetőséget.
Ja, dupla tárcsánál elég szar a fékfolyadékcsere,,,főleg, ha még netán szét is túrod a nyergeket tisztítás céljából,,,akkor meg pláne.
Fékbetét... Múltkorában írtam, hogy nekem van két pár téves rendelésből,,,ilyenek ni...
Igaz, a héten úgy néz ki, elviszik egy ZX12-re, de, ha netán mégse,és neked jó,,,akkor.
hi :D Sajnos nem tudom hogy kell. Viszont a hétvége? Szombat nekem tuti nem jó... Megkezdődik a szalma... :| :) Szal neked?
Na szia, bocs hogy csak most írok. Nah szóval küldj képeket a tárcsádról nekem e-mailban, kovax88@citromail.hu ra... mekkora a holtjátéka kb? Ujra tudjuk szegecselni neked, az én gépemben is újra vannak és nagyon is jók. Küld el a telefonszámod és majd felhívlak, ott egyeztetünk! Igen sajnos az új tárcsa brutális összeg. Várom a mailt. Üdv
Valakinek van-e szüksége 2db h7 foglalatra?
hy. Elől cserés a fékbetétem. Rendeltem Brembot, 13K-ért. Le akarom cserélni a fékfolyadékot is. Azt hogy csináljam, hogy ne maradjon levegős a rendszer. Szimpla tárcsásnál már cseréltem, az nem volt nagy mutatvány.
Ma megint volt velem az asszony is,,,még a végén visszakap a motorozásra.
Az eső meg,,, bekaphatja,,,nem fordultunk vissza azért sem.
Akkor neked aktív volt a hétvégéd Kivétel az eső...
Ha nem dolgozunk akkor akár benne vagyok :)
Nekem tegnap egy Bükk+Aggtelek, ma újra egy Bükk, Egerben pizza, aztán haza...
Kora délután egy enduro kör, nagyon szarok az utak.
Ja, meg közben megyehatárnál negyed óra ácsorgás a fák alatt szarrá ázva.
jövő7végén megyünk 1 kört kecsón?
XD oké Bár arról nem tehetek.
mna,ha kee felhivlak csak ne tescós ujság legyen a törés tompitó
Am mit csinálsz a hátsó lámpákkal hogy csak így elhagyod? :D
Jóó nekem ez volt a motorban... csak kivettem mert kapott egy integrált hátsó lámpát. :)
tudom,emlékszem mikor montad,deeeeeee arra nem hogy mükszike?
megvan az is :) annyi hogy sötét búra van rajta és nincs benne E jelzés.
te,amugy a ledes lámpával mi is a helyzet?mert be biztositanám magam,nehogy ezt is el hagyam
pontosan
XD Jha... oké. Úgyis tartozok egy nagybevásárlással a sok Tescos újság miatt :D :D
dógozzá mert kell a pénz......nekem