Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nem volt semmi bajom tőle... én mindig kómás vagyok... XD :D
Ok, csak kérdeztem. Nekem 1 napos guriga a jó, úgy ahogy birkával is beszéltük. Aztán majd pontosítunk.
Mért raknánk át? Jövő hét végére készen kell lennie a motornak...
Ha netán valami "gixer" mégis becsúszna,és nem lenne befejezve időre,azt meg még időben tudatnám itt.
Engem kiüt a gyógyszer. Olyan vagyok tőle mint egy kómás, alig tudok ébren maradni. Nem is szoktam szedni csak ha gáz van. Rá is van írva a papírjára, hogy ne vezess mert meghalsz :D
lesz akkor egyáltalán vmi vagy átrakjuk köv hónapra?
A mai napra végre egy jó hír is jutott.
No, mi ez itt az ujjam hegyén?
Szóval jó eséllyel kész lesz 25-26-ra.
Üdv mindenkinek!

Suzuki GSX-R 600/750/1000-hez van jó néhány alkatrészem szinte minden évjárathoz.
Ha esetleg valakit érdekelne valami, akkor nyugodtan írjon rám itt, e-mailen (cheedah@vipmail.hu) vagy akár telefonon hívjon fel (06209629446).

Üdv!
az allergiával nem vagy egyedül.... :| :(
AZTAKURV@
Grandemotós srác itt lakik a falunkban,,,ma én rakodtam neki a talicskába a jeget, mert, sajna a falunkat eléggé helyben hagyta egy jégverés+áradás...
Elég gyorsan forognak náluk a vasak,,,hisz viszonylag jó áron vannak,és egész korrekt állapotúak.
én meg vettem biciklit, azt tuningoltam :D
Szétvet az unalom! Már 3 filmet megnéztem Lehet italba folytom a vasárnapi depressziót....
Amúgy ja! Már mind1! Ez a "dob" nem vált be! Csak talikra lesz jó, vagy hangnyomás versenyre! Rendesen lefolytja a motort! Nem akar kiforogni! Olyan mint egy 600-as! csak hangja van azt nem megy!
Bazzeg, ha megbeszéljük hamarabb akkor talizhattunk volna vhelyen. Nem motoroztam 7végén, tegnap dolog volt, ma meg nem volt kivel menni.
hát passz! Most át jöttem vhelyre, de kurva hangos a moci, meg eszembe jutott hogy ittam már 2 sört! Baszki.... úgyhogy tűzök haza!
Merre akarsz menni? Előjött az allergiám, taknyom-nyálam egyben.
Valakivel szívesen taliznék aki motorozna még ma!
Valaki volt ma valamerre?
ebben van valami!
Az idomok kipofozása többe lenne mint a különbözet.
De ha megveszed a másikat akkor meg lehet hogy 200-at kell rákölteni... Nem vagy előbb.. Sőőőt...
Nem lenne rossz, csak ez 100ezerrel több mint a másik és még át is kell íratni a gépet, ami még 90ezer. Ennyi ZSm nincs. PEdig szép darab
inkább ez... Akkor inkább 1 hónapig nem eszek :)