Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi felesleges pénzed van? mi 4 ladát vettünk roncsderbizni, de annyit zabált hogy inkább leadtuk őket!
Kell egy R6 terepre!
Yamahahaha ugyanmár.... Csak a gixxer (amyúgy 1xültem egy r6-on remélem isten nem látta!)
Skacok nem tudtok véletlen egy R6-os Blokkot vagy egy komplett r6 ot kicsi pénzért az se baj ha olasz és lopott :) Kell egy két alkatrész :)
Ez is arra készült,,,kicsit hamarabb lett vége,(mármint fordulatszámilag) de addig olyan hangja volt,,, mint egy F1-es kocsinak.
Ez volt az...
Kezd megnyugtató irányt venni a dolog,van egy komplett motor, (talán) van egy komplett blokk, és van egy üres is,,,meglátjuk, melyik sikerül,,csak hát az a qrva pénz,,,sose elég belőle.
Viszont holnap végre itt lesznek a Gixxer 900-as dugói,jövő héten fúrják a hengert,már csak tömítéseket kell hozzá keríteni,és mehet össze végre az is.
csakis kizárólag eszetlenkedni vettem ezt a "dobot"! csak az a baj hogy mindig eszetlen vagyok!
Háh de az hosszabb!
Kb annyi,,,mint ezen a ZX10-en, itt a kapunk előtt.
Ma vettem súlyokat kemény 2e-pénz! bele is raktam 150km-t, és megvannak még!
Egy autón volt fent, viszont nem egyforma hőmérsékletű! A tompított mintha 4300 a refi 6000-es lenne! érdekes! A festés faxa nagyon, nekem is tetszik, egyedi!
3 hete mentem egy vfr 800-al párban és neki is leesett a végsúly.... engem vágott gyomron.. XD 130-nál élmény volt :D
nem nem... Igazából a letört turbo darabja valahogy belekerült és 1 dugattyút meghúzott. Valamint olyan problémák voltak hogy a dugattyú tiszta korom volt. első hengernél nem hanem fokozatosan a 6-ig. Egyre kormosabb volt a dugattyú körbe. Szal kopp generál...
Szegény Zoli,
Ez tényleg gatya. Talán valahol lesz bele másik szív...
Jah. A festés miatt nem ismertem fel. Bár meg kell hagyni, ez a festés valami ultrabrutál jó!
Milyen xenon izzo van a tiédben? 4300-as? 6000?
Na, mi történt benne?
Átlyukadt a dugó?
Kipufogóhoz nem sok köze van...
Az új szerzemény!
Még mindig jobb,mint én anno az elsőlánckereket.
Köszönöm! Megpróbálok utána nézni.
Elhagytam a kormányvégsúlyt! remélem senkinek se pattant bele a szélvédőjébe!
A tegnapi motorozás eredménye! (remélem megy a kép is)
Az enyém 2000-es széria! Úgy tudom 2001-es szériától javították ki!
Megyek az autómért ha minden igaz :)
1 kérdés: hétvégére terveztek valamit?