Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ez? http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_600-6865725
Nem sokkal drágább, de egyben van.
Grandemoto.com, de már hónapokkal ezelőtt.
és melyik oldalon láttad? Én már egy pár hete nézegetem a hasznaltauto.hu-t meg kepesmotor.hu-t és nem láttam ilyet
Nincs videó, olyan hangos hogy csak recsegést hallanál!
ez egy rom. Én meg szoktam nézni a hátteret, sok mindent elárul. A képeken elég nagy putri uralkodik. Jobban jársz akkor már egy olaszból behozottal. Múltkor láttam egyet 250-ért, egészen egyben volt első ránézésre.
Sziasztok! Épp motor vásárlás előtt állok és szemet vetettem egy Suzuki GSX-R 750 -re. Szerintetek érdemes ezzel a paripával foglalkozni (linkre katt)? Esetleg nem ismeritek? Ha esetleg úgy döntök hogy megnézem, mire érdemes odafigyelni? Jah és még annyit, hogy ugye a 96-os gixerek még karburátorosak nem injektorosak?
Köszi előre is a választ!
nincs vidi a hangjáról? vagy mikor gurulsz vmerre?
Ezt képes motoron találtam, Jánoshalmán csinálta egy srác! Találkozókra, riogatni, szomszédoknak ez kell! Van benne egy hangtompító, de elég keményet szól! Nem lehet vele sunnyogni!
Egy 10-est meg megért!
Ezt csináltattad vagy valaki forgalmazza? A MIVV is gyárt ilyet 4 csavaros véggel, de 40ezret nem ér meg az új sem. Hangja?
Elég sok fesszabályzós probléma van mostanában. Tegnap volt nálam egy srác a fesszabért, hozta a motorját is. Beleraktuk működött, el is vitte. Neki a rossz 12-őt töltött alapjáraton, fordulaton meg semmit.
Sajnos nem tudok ilyen lámpákat kötögetni, a többit megcsináltam.
Rendeltem hozzá 2 fesz. szabot is, egyik majd csak jó lesz. Egy K7 meg egy K9 ét. Amelyik nem kell eladom. Próbálok hajlíttatni lemezt és kivezetni a vázon kívülre, ne a hűtő mögött legyen. Persze csak ahogy a kábelek engedik, úgy nézem elég rövid. Lenne egy jó hely csak kábellel felfele, ha vizet kap nem tudom úgy beázhatnak e ezek.
Jah, RC51 videója nagyon jó szerelési segédlet. Evvel simán ki lehet szűrni a generátor hibát.
Ez a fesszab akkor valószínű lehasalt. Viszont mielőtt belerakod a másikat, ellenőrizd a generátort a videós módszerrel.
Fesszabot meg a SOLVART KFT-től.
Hódmezővásárhely:)
van egy csatlakozo amo generátorbol jön az szokott el oszidálodni,nézd meg!
merre fele laksz,nekem van egy feszabom rá lehetne probálni!
Szia!
Köszi a videót, jó!
Akksi 12.8V ráadva a gyújtást kb. 12,4V környéke, beindítva a motort 12V és környékén tartja. A fesz szab hátulján két kis ér szerű kitüremkedés és már nem is melegszik mint eddig. Úgy sejtem KO.
nekem is ennyi volt,de menetzárlatot nem tudod kimérni!aksinál jo a töltésed? http://youtu.be/HVnM0xMih-A ezt nézd meg!
Nekem szombatra már program van, vasárnapot még nem tudom.
Hétvégén betonozok itthon! fika idő lesz amugy is!
Komolyan? Mikori mennyi penz?
Nekem van...
Kicsi penz nagy szerencse :) Mentek valamerre 7 vegen?
Esetleg ilyen miatt mehet tönkre fesz. szab? Vagy csak hogy a hűtő mögött kapta a meleget 29e km- en át.
Tudja valaki véletlenül, hogy jó e 5000fordulaton a kb. 85V generátor töltés? Az ohm értékek rendben voltak ... A service manual azt írja hideg motornál 5000 ford 65V vagy több ,?