Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rakjál előre 14-es fogat,lessz erő még 3.-ba is
Az nagyon szép! Hat igen nincs szandekomban, meg tesztelgetem mit emelget, de valahogy neheznek erzem, pedig a drz vel mar egesz jol ment, de a gixit egy tonnanak erzem... Na meg kibaszott gyorsan kigyorsul...
Oszibratyó jó müszerész
pólóban ne 1 keróz
Gratulálok.
Lehet le kellett volna tesztelni a generátort mielőtt kicserélted a fesszabot?
Hogyha nem laksz messze tőlem, akkor meg tudom nézni neked, és fesszabot is tudok...
Ohh ezeknek a gepeknek az elektronikaja egyszeru de megis bonyolult, egyebkent ma meg normalissan mukodott, poloban furdultam egy kort a varosban, meg kicsit gyakorolgattam az egykerot, hat enduroval egyszerubb.... Meg feltem a gepet :)
na a pontos müveletet azt nem tudom mert igy vettem,de ki van kötve és indul a motor
Hogy iktatod ki?
Kis csemege.
XD Állok elébe... :D
nekem is ki vn iktatva.....igy nem kuplungal indul
nem néztem hogy szét e lehet szedni.. Bent van a garázsban vasárnap óta :) A bogarak belepték a lámpáját vasnak ;)
Hali.

Kérdezz rá bontóra, sztem Ricsibontónak vagy Sugómotornak biztosan van. Nem próbáltad meg szétszedni? Marticába meg george designet mondják jónak.
csak ne a felnicsikok.hu-ról!
Felnicsíkot is kellene vennem..Valakinek nincs elfekvőben?
Sracok a kuplunk kar alatti kis vacak kapcsolot hol talalok?
hát a fél motor árra oda te hibád,be fogom halytani
Holnap mutatok némi különbséget,,,régi, és új furat között.
Végre elhozták a hengeremet, tömítés is megvan hozzá,,,most már csak az előtte lévő motor kész legyen, és go össze.
Bakker Ez a drága nem a lámpa XD Nagy költségbe vertelek hogy el kell menni vásárolni... :D
ki volt bélelve rendesen tescos ujsággal........amit az asszony azonnal böngészni kezdett na most minyán indulunk shoppingolni
:) nem láttam a csomagolást :) :D Bevittem a postára és ott csomagolták be :D Igen az előző tulajnál lett olyan.... :| De nem is 10e Ft mint amik vannak fent. Használd egészséggel :) :D XD Rendben :D Idővel majd megfizeti :D :D
meg kaptam a csomit gyönörü a csomagolás,köszönöm a tartalma,hát lüni nem fognak vele,meg csapkotta már ezt is az isten büntető ostora de jóóóóóóóó lesz templomi fizetségben rendezem a saram ISTEN FIZESSE MEG
LeoVince. nekem az van.szerintem nagyon jó.
Sziasztok!

K8 750-hez keresek dobot, Bódis, Akra, Arrow, amik leginkább érdekelnek (elsősorban használt), ezeknek van talán a leginkább mély hangja. Aki tud valami okosat azt szívesen hallgatom.

Köszönet