Az nagyon szép! Hat igen nincs szandekomban, meg tesztelgetem mit emelget, de valahogy neheznek erzem, pedig a drz vel mar egesz jol ment, de a gixit egy tonnanak erzem... Na meg kibaszott gyorsan kigyorsul...
Gratulálok.
Lehet le kellett volna tesztelni a generátort mielőtt kicserélted a fesszabot?
Hogyha nem laksz messze tőlem, akkor meg tudom nézni neked, és fesszabot is tudok...
Ohh ezeknek a gepeknek az elektronikaja egyszeru de megis bonyolult, egyebkent ma meg normalissan mukodott, poloban furdultam egy kort a varosban, meg kicsit gyakorolgattam az egykerot, hat enduroval egyszerubb.... Meg feltem a gepet :)
Holnap mutatok némi különbséget,,,régi, és új furat között.
Végre elhozták a hengeremet, tömítés is megvan hozzá,,,most már csak az előtte lévő motor kész legyen, és go össze.
:) nem láttam a csomagolást :) :D Bevittem a postára és ott csomagolták be :D Igen az előző tulajnál lett olyan.... :| De nem is 10e Ft mint amik vannak fent. Használd egészséggel :) :D XD Rendben :D Idővel majd megfizeti :D :D
meg kaptam a csomit gyönörü a csomagolás,köszönöm a tartalma,hát lüni nem fognak vele,meg csapkotta már ezt is az isten büntető ostora de jóóóóóóóó lesz templomi fizetségben rendezem a saram ISTEN FIZESSE MEG
K8 750-hez keresek dobot, Bódis, Akra, Arrow, amik leginkább érdekelnek (elsősorban használt), ezeknek van talán a leginkább mély hangja. Aki tud valami okosat azt szívesen hallgatom.
Lehet le kellett volna tesztelni a generátort mielőtt kicserélted a fesszabot?
Hogyha nem laksz messze tőlem, akkor meg tudom nézni neked, és fesszabot is tudok...
Kérdezz rá bontóra, sztem Ricsibontónak vagy Sugómotornak biztosan van. Nem próbáltad meg szétszedni? Marticába meg george designet mondják jónak.
Végre elhozták a hengeremet, tömítés is megvan hozzá,,,most már csak az előtte lévő motor kész legyen, és go össze.
K8 750-hez keresek dobot, Bódis, Akra, Arrow, amik leginkább érdekelnek (elsősorban használt), ezeknek van talán a leginkább mély hangja. Aki tud valami okosat azt szívesen hallgatom.
Köszönet