A tiédnek?
Nem hallottam én azt, h főtengelyes lehet a 750-es. Talán az Y-ról el tudom képzelni, mert az volt az első, de egy K1-2-nél már nem hinném...
Azt kell megnézni, hogy a Hayáénak milyen értéken kell dolgoznia. A mi GSXRünknek 13,5-15 V-nak kell lennie. Tölts le service manualt az megmondja. Szerintem jó lesz.
Nem melegedhet olyan mértékben! Ebben a tekercselésben meg nem bíznék. Haverom R1-ét havonta tekercselték újra, de mindig megadta magát. Sajnálta a pénzt a cserére, mindig szopott vele. Aztán ahelyett hogy megcsinálta volna pár10ezerből inkább eladta. Most meg sír, hogy nincs motor.
Sziasztok! Van egy k6-os 750es gsxr-em és nemrégiben tönkrement a fesz.szabályzója. Az alkatrész cseréje mellett a generátor 2 trafóját is újra kellett tekercseltetni(valószínű ezek okozták a fesz.szab halálát is). A motor tölt, minden klappol vele, viszont ami bosszant, hogy a generátor deklin tojást lehetne sütni, olyan mértékben felhevül. Ezt korábban nem tapasztaltam(vagy csak nem figyeltem rá és nem vettem tudomást róla). Arra kérnélek titeket, nézzétek már meg mennyire hevül be a generátorfedeletek, és osszátok meg velem. Attól tartok az enyém természetellenes hőfokokra hevül az újratekercselés miatt, csak nem tudom mi tévő legyek-lehetek... Bárkinek a tanácsát szívesen meghallgatom és előre is köszönöm! Motoros üdv ;)
Ez nálam alap motorcsere,,,az meg,,,nem nagyon van,,,max, vagyonokért...
Úgyhogy nagyon affelé néz ki a dolog,,,keresnem kéne egy balesetes példányt jó motorral,,,vagy max egy olcsóbbat, amiről tudom, hogy jó motorja van,,, a régebbi kék motoromat...
Korrekt cuccot csinál az Öreg!
Elmondod a gondod problémád, és segít.
SOLVART KFT
NYÁRFA U. 14. 2800 TATABÁNYA, KOMÁROM-ESZTERGOM
Telefon: 06-20/9-189-743, 06-34/302-463