Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy csak a feszitö rossz betegsége a sradnak, nézesd meg!
Köszi az infot!
Szeva!Nekem 10 pénz volt a DID vezérműlánc és 15 pénz a csere :O De ne járkálj vele így,cseréld le amilyen hamar csak tudod! :) Szép a motojod :) Üdv
Érdekes és brutális sztem..
HI!Zörög a vezérműlánc van vkinek tapasztalata,költségvetése evvel kapcsolatban?
Sziasztok!
Uj kipuff a motoromon,mit szoltok hozzá?
Mi az,hogy szinkronba? gyújtási sorrend:1-3-4-2,vagy 1-2-4-3
De két-két henger szinkronban megy,nem?A gázlengéseket pedig csak a kétüteműeknél lehet hasznosítani én úgy tudom : ) PEACE
A kipufogó nem azért van összekötve,hogy visszavezesse a másik hengerbe az elégett gázokat,nem is tudná,egyszerre nincs is nyitva 2 kipuf szelep egyszerre.A gázlengéseket próbálják hasznosítani.

A lánc azért is recseghet,mert túl feszes.
Hali! Mitől recseghet?Laza a lánc? Akkor húzzál raja! Van egy pont amikor már nem lehet,ilyenkor cserélni kell.Ajánlom hogy a fogaskereket is cseréld,mert átmásolódik rá a megnyúlt lánc egyenletlensége a lánckerék fogaira és az új láncot is hamarabb megeszi emiatt!Továbbá láncspray használatát minden mennyiségben és rendszeres láncápolást és feszességellenőrzést.Ha nem sikerül orvosolni a problémát szerintem hagyd ki Madarast.Nem jó dolog ha beakad valahova és/vagy elszakad a lánc,ami kiütheti a blokk oldalát,eltörheti a lábadat vagy az utasodét,esetleg blokkolhat tőle a hátsó kerék...Azthiszem nem riasztgatlak tovább :) Üdv és grat az motorhoz!
Szia Tiborg! Kipróbálom én ha gondolod,de nem fogom meghajtani,mert úgyis lehet érezni a különbséget ha jobban megyen :) Egyébként eszembejutott egy olyan dolog,hogy a kipufogócsonkoknál összevannak kötve a hengerek egy csővel (1-2 és 3-4 azthiszem) Ez az elégett kipufogógázt vezeti vissza a hengerbe,az neked még megvan? vagy nem is volt már rajta?Alacsonyabb fordulaton lehet beleszólhat egy nem megfelelő kipufogóval...Bár utóbbi csak okoskodás.Jah még olyan kérdésem volna hogy az oldaldekniket hogy políroztad ilyen fényesre? :) Nagyon csili-vili lett.Ha el akarsz érni,akkor a supermotokukacfreemailponthu címen tudsz :) ÜDV
melyik láncról is lenne szó?
Sziasztok!

Ma vettem egy 750es vasat K5öst de kicsit recseg.Elvittem a szerelő haveromhoz és mondta,h.le kellesz cserélni a láncot.Csak féltem nehogy baja legyen és most nem nagyon merek vele hosszabb távra menni.Hivtak a haverok Kunmadarasra de nemtom,h.menjek el és "kockáztassak" vagy inkább hagyjam ki.Volt ott 1 motoros mondta,h. azzal el lehet még menni pár 100kmtert.Nemtudom,h.mi legyen..Kérlek segitsetek!Előre is köszi
Hali Mr.Gixxer. No problem, megértelek. Persze ha néha kiprobáltad már a bringád (nem csak lightosan használod) és tudod hogy hol mennyire huz, továbbra is fenntartom hogy ha adsz elérhetőséget, lemegyek hozzád Vácra. Ereszkedj Te egyet az én bringámmal és mondd el a különbséget a gépek menetteljesitményei között. (Csak ha van kedved hozzá nem akarlak semmibe belevinni. Tudni szeretném van e értelme tovább kinlodni az alacsony fordulaton tapasztalhato lyuk és erőtlenség kiküszöbölésével. Észrevehető a különbség egy széria és egy hosszuveztengelyes gép között, ha ültél már mindkettön.)
Nézd meg azokat az alkatrészeket amik leérhetnek esésnél,h karcosak-e. Pl oldaldekni,bár azt le lehet fesetni,lábtartó,kuplung és fékkar...stb. Bár a képet elnézve biztos volt már földön,gondolom nem szórakozásból festették le,mert ez sztem nem gyári szín. Ha az idom illeszkedéseit megnézed abból is sok kiderül,hogy pl a fejidom és az oldalidom illeszkedik e szépen.
Ok! thx! Szerencsére - még - nem estem el az apriliával, de az előző tulaj viszont igen... még vannak nyomok abból az esésből...
Csak nem igazán találok semmi infót az ilyen korú gsxr-ekről, azért fordultam segítséghez!
Az előbb írtam. Nincs az az Isten, hogy egy 16 éves motorral soha ne estek volna. Ennyi. Te még egyszer sem estél el az AF1-el?
www.hasznaltmotorok.hu
Az esét miből lehet észrevenni? Hogy ki van cserélve a kuplungkar? Hát igen a szakavatott szemek már képről is észreveszik, van még mit tanulnom...
Szerintetek mennyit ér egy ilyen motor?
Az a motor 16 éves! Persze, hogy borultak már vele. Csak az a kérdés, hogy mekkorát, és hogy rendesen meg lett-e csinálva?
Hát kedves Tiborg.Eddig egy gyereknek adtam oda a motorom,akitől vettem.Másnak még nem és nem is fogom!Főleg nem hogy próbálgassa hogy mit tud!Verejtékes munkával szedtem rá össze a pénzt és nem szeretném hogy tönkrevágja valaki.Úgyhogy ez a próba minden bizonnyal elmarad.De nem hiszem hogy lenne olyan épeszű gixxer tulaj aki odaadná féltett kincsét másnak hogy megjárassa. (hacsak nem szüleitől kapta,mert hétfő volt...)Azért PEACE van Üdv
nemtudom én csak annyit tudok róla amennyit leítam, még élőben sem láttam
ezzel borultak nem?
Üdv!
Mennyit érhet egy jó állapotban lévő 91-es GSX-r 750? Nem tudom az árakat sajna, azért kellene egy kis segítség! Műszaki 1 évig van rajta még, a tulaj szerint a szelepek hallatszanak egy picit, amúgy jó állapotú a gép!
Hali. Nem tudom de az én mocim biztos többet megy a gyári adatoknál, mert én veszem el a gázt 260-nál és érzem hogy nagyon menne még onnan. Kezdek arra gyanakodni hogy sikerült valami tuning pályagépet vásárolnom. (2001-ben hozták be a bringámat kintröl) Valszeg hosszu vezérmütengely van benne ezért van az a nagy lyuk benne 4000 és 5000 között (amit nem tudtam semmivel kiszedni) és ezért erötlen alacsony fordulaton. 8000 nél indul el és iszonyu nyomatékon 13500 ig huz, 14000.nél szabályoz le. A hengerállványt megnéztem és a 750ccm van beleütve, a vezérmütengely meg olyan mint az uj, semmi kopás.Nem tudsz valmi telszámot küldeni az emilemre? Ha lenne 1 kis idöd valmikor és adnál lehetőséget leugranék hozzád megprobálni a bringád hogy lássam tényleg más mint az enyém? Egyébként ezt a lehetöséget mástol (légolajos) is szivesen elfogadnám! Sziasztok.