SZiasztok.
Nagyon szépen köszönöm a jó tanácsokat.Mérlegelek.
Remélem találkozunk az utakon.
UI:Megnéztem a 600 ast és én kicsinek éreztem (nem a teljesitményre gondolok)olyan rövid,keskeny.
Igazibol a 750 K1 jött nagyon be. Meg max enyi a keret is.
Jobb oldali kormány kellene, fejidomtartó és a többit még nem tudom. Ezek viszont tuti kellenek. Elméletileg még idomok is kellenek de még nem tudom, hogy mi lesz. Valószinűleg átépítem pályára ezért az idomok nem égetőek. Köszi és várom az árajánlatod!
ui:elfelejtetem a tükröket! Jó áron azok is érdekelnének!
Sajna benne van a pakliba (tavaly 3km és 2 szer akartak elütni STOP tábla ellenére) De még 1-et így se tudtam kivédeni (kár egy kis fényezés és 1300Ft)
1000-est semmi képpen ne! 750 is lehet sok lenne de olyan baromi sok különbség nincs a 750 és a 600 között. mennyi? 20 LE? ha bátrabbanak érzed magad 750 ha nem akkor 600.
de ha ésszel csinálod simán jó a 750. hozzászoksz újból belejössz utána meg úgyis vennél nagyobbat.
de csak óvatosan!!
Hali!
Nekem is GSXR600K6-os van és bőven elég! A haverjaimnak ezres van és 220-ig nem bírtak elmenni. Kurvára mennek a mostani hatszázasok. Nem mernék menni egy ezressel, főleg hogy két hete eltaláltam egy szalagkorlátot! Szarban vagyok mert K6-hoz alig van valami a bontókban.
Hay.szerintem sem kellene 600-as nál nagyobb gép,nekem egy 600k6 van szerintem már, ez is brutál 1-be 130km/h szerintem ez mindent elmond,de te érzed sok sikert.csá
sziasztok.
szeretnék tanácsot kérni a MOTOROSOKTOL.KB:8 éve nem mtorozok,de idém szeretnék.
400 vfr -rel volt a balesetem 8 éve.Most vagyok úgy ujbol menni kellene.
Szerintetek???
-750 vagy 1000 ???
Nem vennék v...ujat. A K1 szériátol a K4 ig.
Elöre is köszi a jó tanácsokat
Üdv.
május 1 kunmadarasra jössz? akkorra már csak elkékül