Tiszteletem uraim. Szoval tegnap ebédszünetben azért szétkaptam a vasat és 12ora20perckor látván hogy csak a lamellák koptak el más baj nincs megrendeltem a Nagyvason a lamellákat. Mivel gyanitom hogy Mr. Gixxer jelezte hogy illusztris megrendelésük lesz ( ) 15 orakor jött az SMS hogy ma 17 orátor az Etelén átvehetem az alkatrészeket. És igy is lőn. Roppant elégedett vagyok és holnap ebédszünetben összerakom, mert délután sürgős motorozni valom akadt.
Más. Mito, árulod a kicsikéd? És még nem ereszkedtünk egyet együtt? Mikor lesz jogsid?
Mr Gixxer jok a bringák, a sárga dörmögö a nyujtott hátso villával észveszejtő. Hiába a régi légolajosok a legszebbek. Na most az én kedvenceim:
Köszönöm , kedves tőled hogy utánanéztél. Most még melozok de délután kibontom és megrendelem a nagyvason, korrektnek tünik az ár és a szállitási idő is tetszik.
(Hétvégére kész lehet és szááááguldááás! )
Köszönöm mindenkinek a segitséget.
* Kiváló gyári minőségű kuplunglamellák elsősorban japán típusokhoz, legyen az utcai, enduro vagy krossz gép.
* A legújabb FIBER-papír alapú kompozit kuplunglamellákat is forgalmazzuk nagyteljesítményű gépekhez. Az új alapanyag biztosítja a kuplung csúszásmentességét szélsőséges igénybevétel esetén - krossz vagy akár gyorsulás - hatékonyabb, mint a hagyományos parafa kuplung lamella.
* A termék ára: 15400,- Ft
Ismerős az érzés az én drágámat se nagyon tudják beazonosítani Ha sikerrel jársz vagy (nem) azért megoszthatod a tapasztalatodat velünk. A Filtert én is ismerem
Köszi megnézem öket is, kiváncsi vagyok mit mondanak rá.(itt lakom tölük 5percre) De ők tavaly a légszürömet nagyon nehezen azonositották be és nem is voltak biztosak benne, majd 12.500-ért több mint 1 hétre vállalták volna. 1 utcányira tőlük a Filtercenteresek 6500-ért 1 nap alatt meghozták. Persze lehet hogy csak szerencsétlen véletlen volt. Mindenesetre még egyszer köszi.
Sz"asztok. Jot mociztam egyedül is, de sajnos ma délután elkezdett csuszni a gixxer kuplungja! Holnap szétrántom, nehogy már a jo idöben álljon. Tudtok valami helyet ahol olcson lehet lamellát szerezni a 89-es gixxer-hez?
Köszönöm a szíves invitálást,de most sajna nem fog összejönni,mivel nem leledzem otthon :) De én is gondoltam már arra hogy kellene egy jó kis Gixxeres összeröffenést csinálni vmikor vhol :) Ötletek? Jó ,szép és balesetmentes motorozást mindenkinek! Üdv
palmatexel ragasztottam oda és úgy néz ki fogja mint a beton
ez a közös gurulás téma nekem sajna nem jó még mindig nincs jogsim pedig már március óta meg akarom csinálni és pestre így nem megyek fel. többieknek sok sikert hozzá
de ha minden jól megy jövő héten már rutinozok és május 1-ére megllesz az is
Jo lett? Majd irjad meg. Kiváncsi vagyok birja-e ugy mint a furgin a feliratokat. Egyébbként most értem haza. Melobol motorral jöttem haza, aminek következményeként a 20 perces ut alig tartott 2 és fél óra hosszat. Pedig még huztam is neki, igaz kerültem 1 kicsit hazafelé, nem a legrövidebb utat választottam....
Uraim, azt mondták szép idő lesz az ünnepek alatt. Esetleg 1 közös gurulás? Mondjuk holnap délután? Mister Gixxer? Többiek? Szivesen megcsodálnám élöben a 750es gsxr Topic bringáit. És nem csak a légolajosokat!
megcsináltam
olajat is lecseréltem...
amúgy ennek e nyomi olajnak nem is sf-es teljesítményszintje van hanem sg-s. tiszta birka aki írta nem tud olvasni? ott van a hátán h API SG a leírásban pedig SF szerepel...
A"sszem Auchan-ban vettem. Azért irtam a TESA-t mert 1 párat kiprobáltam (a furgonban mikor a zenét tettem be a sziszegőket akartam rögziteni velük, mert nem volt kedvem ementálit csinálni a kárpitból) de a többi gagyi volt, ez viszont tényleg erősen rögzit csak alaposan zsirtalanitani kell elötte a felületet. (Hö, hö mondjuk szesszel! Ez ugy is aktuális husvétkor. )
Vedd le a tankpadot teljesen, a régi (gumiszerü) ragasztoanyagrol csiszold le a festéket + a tankpad aljárol is. Vegyél TESA !(ne mást) nevü kétoldalas ragasztót ( lehet kapni szögletes formában is ) és azzal rakjad ki a tankpad alját, vágjad formára a kilogo részt és utána ragasszad fel. Nekem a furgonon az emblémák ezzel vannak felrakva nagyon erösen odafogja és a gözborotvát is birja!
Hali fiúk ! NAgy bajom van ! Az istennek sem tudom beállítani a fehér villanó fényt hogy mikor jelezze a váltást ! A könyv alapján csináltam de nem jó ! Walaki magyarázza már el nekem hogy kell ! ja amúgy gsxr 750 k5 a gép Ha el tudja valaki egyszerüen magyarázni azt nagyon megköszönném ! Lécci írjatok már egy emailt a tubus@freemail.hu - ra , hogy mi a f*szt csináljak vele ! Köszi Tubus
Más. Mito, árulod a kicsikéd? És még nem ereszkedtünk egyet együtt? Mikor lesz jogsid?
Mr Gixxer jok a bringák, a sárga dörmögö a nyujtott hátso villával észveszejtő. Hiába a régi légolajosok a legszebbek. Na most az én kedvenceim: