Már kezdtem megijedni . Boldog újévet neked is. Hát csak összejön a dolog,a drágáddal Nem tudom, de én a helyedben nem raknák rá 190-es gumát a gyári papucs méret (120/70 / 170/60) de végül is te tudod ezt. Nekem Michelin Power Race (120/ 180-as van fent) zsír újba vetem 60. 000-ért. Én meg vagyok vele elégedve igaz nem sokat bírtam gurulni tavaly , de remélem idén csak lesz időm . Most épen a nyári bukfenc nyomait fogom eltüntetni (talán hétvége felé neki tudok állni a fényezésnek )
igen elég lényeges az ára is mert nekem spec nincs 40-60 ezrem 1 hátsóra. ez van
190-es mert most is ekkora van fent (csak 3 szöggel) meg mert ilyet találtam diszkont áron.
de még gondolkozok a 180-ason is csak találnom kell megfelelőt! (még az is lehet h conti sport lesz)
vagyok-vagyok :D
mindenkinek boldog új évet kívánok
még a prüntyővel nem történt semmi remélem azért már majd a hétvégén szól a srác!
gumi még mindig téma.. találtam: Michelin Power Race Medium R 190/R17 90% 25 000.- ért nem tudom milyen de gondolkozok rajta. valaki esetleg tudja milyen ez a papucs?
Eladó 1 pár GSX-R600/750/1000 (2002 évjárattól) tipusú visszapillantó tükör. A nagyvastól lett rendelve, de felszerelésre nem került. Apróbb karcolásokkal , kedvezményes áron.
van két eladó integrált indexes hátsó lámpám gixer 600/750 K4 K5-be! Úgy villog, mint az egyes képen, de olyan színű, mint a kettesen, füstös :) Érd. mailben: szr.3.14@gmail.com
vezetek 1 lámpával és sárvédővel vmelyik pótolja a hűtőd na de legyen döntetlen
gyertyákat is kiszedted gondolom és úgy látom több helyed van mint nekem
190-es mert most is ekkora van fent (csak 3 szöggel) meg mert ilyet találtam diszkont áron.
de még gondolkozok a 180-ason is csak találnom kell megfelelőt! (még az is lehet h conti sport lesz)
mindenkinek boldog új évet kívánok
még a prüntyővel nem történt semmi remélem azért már majd a hétvégén szól a srác!
gumi még mindig téma.. találtam: Michelin Power Race Medium R 190/R17 90% 25 000.- ért nem tudom milyen de gondolkozok rajta. valaki esetleg tudja milyen ez a papucs?
Mitho veled mi van nagyon el vagy veszve, vagy a drágádat csinosítod még mindig?
Érdeklődni: kako.pal@chello.hu
Gondoltam inkább ide írok . Nekem 180-as van fent
Föladom
A régi RF-em fényezés előtt.
gyertyákat is kiszedted gondolom és úgy látom több helyed van mint nekem
kicsit off, de akkor én is beszállok