Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ígért képeim

Majd ha lesz idő dobok egy levelet kíváncsi, vagyok véleményedre
már szóltam a superbike-osoknak a képek érdekében de nem jöttek el...
Fényező= rokon szakma és hát fonódunk rendesen
Fényképezőgép ne légy ennyire kicsinyes hívj fotóst
kinél csináltad?!?!?!?!?!?!?!
oda kéne nekem is vinni
Nekem 1 láda sörbe fájt a fényezés
most jött a fényképező holnap lesz kép
hát nem fogok 100-at költeni festésre annyira azért nem állok jól de mindenképpen jobb lesz mint a mostani
A szögekkel vigyázni , és ha nem lehet normálisan javítani, akkor sajna kuka . Várom a képet, és valami extra fényezés van kilátásba vagy csak "egyszerű fény” Hát az enyém elment aludni.
hát nem teszek be képet mert szar lett az összes valamiért tiszta homályos az egész majd holnap kérek 1 másikat
elütöttem pár szöget és azt mondta a srác h nem nyúlhatnak hozzá mert kiszakadhat menet közben. volt ott 1 csávó pont a haverja járt úgy h a gumis befoltozta neki és menet közben kiszakadt a foltozás.... szép lehetett én nem akarok így járni
ekkora van rajta amúgy alapból... majd szúrok be du képeket h hogy is néz ki most a masina (kicsit szétszedtem mert le lesz festve)
tiéddel mi a helyzet?
Hy!

Minek kel neked ekkora papucs?
hy all
kellene nekem 190/55/ZR17 -es Michelin pilot sport gumi. nem kell zsír új csak legyen 90-95%-os
ha valaki tud iylet olcsóért akkor légyszi szóljon
köszi
nem lehet egésznap 200-al menni

meg az unalmas is egyébként
hehe."nem megyek gyorsan" képzelem...
jajj valaki de nem érti....
mit szeretnél tudni ?

jó kompromisszum szerintem a gép, bár csak 600-ast akartam venni (még az is sok)

de aztán meggyőződtem, hogy a plusz nyomaték kárpótol

gyári hang is megfelelő szerintem, egyenlőre nem gondolkodom a kipu cserén (kisipari biztos nem lesz rajta egyébként sem)

megy. én nem nagyon megyek vele gyorsan, mivel 200 felett rángat a szél nagyon, elbújni nem nagyon tudok az idom mögé

egyes-kettes fokozatban durva indulás/gyorsításkor emelgeti az elejét (nincs leáttételezve)

fékről nem tudok nyilatkozni, mert nem pályáztam még vele (amúgy satu, és nem blokkol vészesen, volt már vele incidens városban, fék megmentett)

egyenlőre ennyi

nincs mit mondanom, kérem kaccsojja ki...
Mi az hogy nem nagy szám? ne legyél már hülye...

nem láttam még a superbike-ot sajna igy nem tudtam ezt a nem elhanyagolható tényt. köszi a felvilágositást
superbike októberi száma--és az angolok csináltáka tesztet!
elég jól sikerült amúgy ez a szám
nem lehet valami nagyszám
év motorja?erről nem is tudtam
Ha azt mondom h az év motorja akkor abból mire következtetsz?
panizzi!

Tudnál valamit mesélni a 750-ről? látom 06-os.szép motor nagyon. meg vagy vele elégedve? hangja? menettulajdonságok, erő. stb:)
gratulálok annak a sporttársnak, aki ma 10 körül az M5-ösön jött be a város felé (k4/k5 750 fekete bordós pirosas, na az) ...

a rendszámot talán helikopterről le is lehetett volna olvasni
köszönöm a segitsèget,talàn valami pàlyanapon megprobàlom beàllittatni,bàr ez
nèmetorszàgban elèg dràga