A szögekkel vigyázni , és ha nem lehet normálisan javítani, akkor sajna kuka . Várom a képet, és valami extra fényezés van kilátásba vagy csak "egyszerű fény” Hát az enyém elment aludni.
elütöttem pár szöget és azt mondta a srác h nem nyúlhatnak hozzá mert kiszakadhat menet közben. volt ott 1 csávó pont a haverja járt úgy h a gumis befoltozta neki és menet közben kiszakadt a foltozás.... szép lehetett én nem akarok így járni
ekkora van rajta amúgy alapból... majd szúrok be du képeket h hogy is néz ki most a masina (kicsit szétszedtem mert le lesz festve)
tiéddel mi a helyzet?
hy all
kellene nekem 190/55/ZR17 -es Michelin pilot sport gumi. nem kell zsír új csak legyen 90-95%-os
ha valaki tud iylet olcsóért akkor légyszi szóljon
köszi
Majd ha lesz idő dobok egy levelet kíváncsi, vagyok véleményedre
Fényképezőgép ne légy ennyire kicsinyes hívj fotóst
oda kéne nekem is vinni
ekkora van rajta amúgy alapból... majd szúrok be du képeket h hogy is néz ki most a masina (kicsit szétszedtem mert le lesz festve)
tiéddel mi a helyzet?
Minek kel neked ekkora papucs?
kellene nekem 190/55/ZR17 -es Michelin pilot sport gumi. nem kell zsír új csak legyen 90-95%-os
ha valaki tud iylet olcsóért akkor légyszi szóljon
köszi
meg az unalmas is egyébként
jó kompromisszum szerintem a gép, bár csak 600-ast akartam venni (még az is sok)
de aztán meggyőződtem, hogy a plusz nyomaték kárpótol
gyári hang is megfelelő szerintem, egyenlőre nem gondolkodom a kipu cserén (kisipari biztos nem lesz rajta egyébként sem)
megy. én nem nagyon megyek vele gyorsan, mivel 200 felett rángat a szél nagyon, elbújni nem nagyon tudok az idom mögé
egyes-kettes fokozatban durva indulás/gyorsításkor emelgeti az elejét (nincs leáttételezve)
fékről nem tudok nyilatkozni, mert nem pályáztam még vele (amúgy satu, és nem blokkol vészesen, volt már vele incidens városban, fék megmentett)
egyenlőre ennyi
nincs mit mondanom, kérem kaccsojja ki...
nem láttam még a superbike-ot sajna igy nem tudtam ezt a nem elhanyagolható tényt. köszi a felvilágositást
elég jól sikerült amúgy ez a szám
év motorja?erről nem is tudtam
Tudnál valamit mesélni a 750-ről? látom 06-os.szép motor nagyon. meg vagy vele elégedve? hangja? menettulajdonságok, erő. stb:)
a rendszámot talán helikopterről le is lehetett volna olvasni
nèmetorszàgban elèg dràga