Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HI!

Hát kátyús, huplis aszfaltra ezeket a futóműveket nem is lehet beállítani, ott ezekkel a motorokkal soha sem lehet jól menni, nem oda valóak. Ha azzal a kis keményítéssel jobb lett amit írtál akkor hagyd úgy és ha tudod egyszerűen kerüld el a rossz útszakaszokat. Én a fútómű állítgatáshoz nem értek csak azt tudom hogy hol és ki ért hozzá. Szóval csak azt tudom mondani amit már egyszer, hogy CORSARO motoros bolt. Írtad hogy külföldön tartózkodsz, de ha esetleg kérdésed van hozzájuk fel is hívhatod őket. Tel: 06-1-284-49-88
köszi,de leirom a problèmàmat pontosan :a gyàri nekem tul puha(felüt fèkezèskor az eleje,
ha kanyarban gàzon vagyok pumpàl a hàtulja). èn betekertem egy felet mindenhol(elöl, hàtul,
fent,lent,de csak a telon),ez pàlyàra szuper,közutra szuper,de ha az aszfalt huplis,nem csillapit,
csak ràz.
ha egy picit visszatekerek,jön az eredeti problèma(nem lehet neki huzni)
talàn kellene a rugokon is tekernem?
Helló!

Hát így tényleg nehéz.... ez olyan mint könyvből megtanulni úszni
De ha 78 kiló vagy és utcán használod a motort akkor szerintem hagyd meg a gyári beállításokat.
köszi,de az nekem körülmènyes ,nem tartozkodom magyarorszàgon.
olyasmire gondoltam,hogyha ruhàstol 78 kilo vagyok,akkor az utcàra 1-et tekerjek
be elöl,kettöt hàtul a gyàrihoz kèpest.
különben egy k5-öm van,750-es anniversary.
tehàt,ha valami màgus tudna a neten keresztül segiteni?!
HI!

Menj el a CORSARO motoros boltba. Ott értenek hozzá!
hi,nem tudna valaki segiteni: futomü beàllitàshoz keresek valaki hozzàèrtöt
őőő még annyira nem ismerem őket most kezdtem !...De ha ismered Veszevszki ÉVát ..akkor jó mert ő az osztály főnököm egy kicsit raccsol vagy hogy mondják
..Akiről beszélsz az hogy néz ki és akkor el mondom hogy találkoztam -e vele !
tudom kik ők :o)
látásból ismrerem őket.
Berki Zsolt is tanít még?
Nekem most egy ilyen lófarkas eber a tanárokm
Nevét ne kérdezd nem tudom ..meg valami fiatal gyerek aszem gábornak hívják
nem a vizsgán nem mentem át, hanem nem mentem ell vizsgázni. a végére kihalt a lelkesedésem... kb. utolsó 1 hónap, illetve a gyakorlatot sem tudtam megoldani... így nem vágtam bele a vizsgába.
Kovács laci, meg jó arc. pályán egyelőre megelőzöm :o))
túró !!!Hogy hogy meg húztak vizsgán nehéz volt vagy mi ?
nem zavar. csak mint írtam az utóbbi időben más baj van velem. de nem a másság!
szóval még egyszer bocs.
na mivan má megint ..mit gondoltál vitéz ?..vagy mi a rákom van má megint ???
Túró!

Nem olyan gáz..... mindannyian ezt gondoltuk vagy valami hasonlót, amikor a hozzászólásait olvastuk, csak Te le is írtad
És hogy hogy nem mentél át a vizsgán ..mit rontottál el ?
tútó nyugi ..má béka van !!...nem fikázlak azt kész !!..nem ezé jöttem ..ok ?
írtam a sportmotornak!
utólag elnézést a 459-ért. más bajom van igazán, s ilyen hülyeségeken nem szktam felkúrni az agyam!

szóval ezúton bocs.
nem ér ennyit az egész, hogy a fórumokat szétbarmoljuk!

helló!
a 459-es hozzászólást légyszi töröljétek a gsxr 750 topicból. elragadott a hév!
sorry!
jézusom haver.
ki fikázta hülye gyerek?
annyit írtam, hogy elfogult okoska!
mert semmivel nem job az a suzukifos, mint az összes többi japán csoda.
vegyél vissza légyszi, mert én is jártam az m-forceba, csak a vizsgát nem tettem le ha érdekel. de nem ettől leszel sem te sem én különb másoknál.
Hát ..akkor hidd ..azt én motor szerelő nem tanulok nem táncosnak te igen sötét gyerek ennyit a motoros tudásodrol meg ugy alap ..inentől és is csöndbe maradok
keressen rá az aki akar... láttam amit láttam... gogo meg modellek... innentől nem érdekel a vita, és is csöndben maradok mint JaB meg a többiek.
szép napot!
Nem valami szutyok ba járok te hülye !...
Az m forcénél dolgoznak motor versenyzők is !!.. ..neki nem tudja milyen suli ..csak itt vikázza össze vissza !!...hmmm ..ez baj ..nagy motorosok ezt tudják mi !..delátom kezdők vagytok egyépként ez egy egyetem és fő iskola egybe és ez a szak még hozzá ..de mind1 !
DIKKK mivan veled hülye gyerek !...pannoni suli ..azon belül ..ez az m-force ..nem az az egy motorosok ból állo tanári kar ..ott a szuzuki hungária ..főnöke meg minden !!...te el vagy tévedve nagyon ..pannoni motorkerékpár szerelő .,...így keress rá te okos
www.m-force.hu/

és go-go táncos vagy manöken leszel?
mivan JaB gyerek ..nagyon csöndbe lettél ...szerencsédre !