Hiába raknám dobozba,,,a golyó olyan hangosan zörög benne,,, hogy az több, mint figyelemfelkeltő...
Amúgy nekem eddig még csak pozitív meglepetésben volt részem velük...
Olyan csomagokat elhoztak, hogy csak lestem...
Robur kormánymű,,,terepeshez csuklós elsőféltengely,,,20-30 kg körül mindkettő,,,ráadásul a féltengely még vagy 1.20 hosszú is volt...
Bringa,,,az volt a legjobb...
Kormányán egy kartoncetli, rajta a feladó, + a címzett, és ennyi... Mókás volt.
Kondó,,, Szabadság út 32,,, Google maps szerint 239km-től 305-ig hoz rá útvonalterveket,,,hát,,, nincs közel.
Hallod mar szanalom ez a posta.. En meg majd azt mondom ne hozzak a sarga csekkeket mert szivrohamot kapok vagy lerokkanok a latvanytol vagy idegbeteg baltas gyilkos leszek, es akkor beperelem oket mert ok az okozati cselekvok... :D Dobj egy pontos cimet es ha arra tekerunk beugrunk uram .
Na! Szar van a palacsintában...
Nem lehet ám itt akármit csak úgy postán feladni...
Fokozottan tűzveszélyes,,,környezetre ártalmas,meg bla bla bla...
Köszönjük Oszama...
Szóval, sajnos, csak személyesen tudjátok átvenni valamelyiken,,, ezáltal most már még eggyel több ok,,, hogy erre vegyétek az irányt valamikor a tavasszal, vagy nyáron, aztán lehet megtámadni a környező hegyeket.
Hat nem tudom pontosan Adee baratom azt mondja jobbab megy, en me huztam utanna egy ket koveret nyomtunk de csak ovatosba mert nem nagyin lehet az utak,autosok, meg a por miatt.. Meg magunk.miatt sem. De ugy tunt mint ha jobban meglodulna 6 ezertol, na nem szabalyozasig nyomtuk de azt mondanam hogy a reakcio idje jobb a gepnek. Mondjuk mas a pilota mas az atet. Szoval pad mrgmondana.
Amúgy nekem eddig még csak pozitív meglepetésben volt részem velük...
Olyan csomagokat elhoztak, hogy csak lestem...
Robur kormánymű,,,terepeshez csuklós elsőféltengely,,,20-30 kg körül mindkettő,,,ráadásul a féltengely még vagy 1.20 hosszú is volt...
Bringa,,,az volt a legjobb...
Kormányán egy kartoncetli, rajta a feladó, + a címzett, és ennyi... Mókás volt.
Kondó,,, Szabadság út 32,,, Google maps szerint 239km-től 305-ig hoz rá útvonalterveket,,,hát,,, nincs közel.
Nem lehet ám itt akármit csak úgy postán feladni...
Fokozottan tűzveszélyes,,,környezetre ártalmas,meg bla bla bla...
Köszönjük Oszama...
Szóval, sajnos, csak személyesen tudjátok átvenni valamelyiken,,, ezáltal most már még eggyel több ok,,, hogy erre vegyétek az irányt valamikor a tavasszal, vagy nyáron, aztán lehet megtámadni a környező hegyeket.
Ma feladom a sprayet,,, úgyh. a héten ott lesz.