Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mind a kettő szép és mind a kettő erős. De nekem az első szebb meg erősebb :P vagy csak mert elfogult vagyok :)
Na fasza! Essoruhat nem vittel? Mit beleznek a gepen?
én mondtam hogy megveszem :) :D
:) mikorra lesz kész? vagy tudsz már valamit?
én siettem haza melózni :(
háát. Jha. :) valamivel :) :D
Leadtam ma a gépet a szervizbe! Természetesen szarrá áztam!
Hát igen, semmire sem jó kiszedve,de az nem volt vele eladó
Valahogy úgy volna érdemes,,, hogy minimum visszafelébe a Bükk-Mátra vonalon menni át,,, azon elkísérnélek titeket én is.
Az alithato tablat kar hogy leszedtes most szerkezthetunk masikat Adeenak :)
Azta 7 meg a 800 a.. Fel ut a tengerre, na de valamit majd osszehozunk!
Ja ja az asszony magas sarkuban :)
igen
Micsoda zsiráf fotósod volt már...
Hiába raknám dobozba,,,a golyó olyan hangosan zörög benne,,, hogy az több, mint figyelemfelkeltő...
Amúgy nekem eddig még csak pozitív meglepetésben volt részem velük...
Olyan csomagokat elhoztak, hogy csak lestem...
Robur kormánymű,,,terepeshez csuklós elsőféltengely,,,20-30 kg körül mindkettő,,,ráadásul a féltengely még vagy 1.20 hosszú is volt...
Bringa,,,az volt a legjobb...
Kormányán egy kartoncetli, rajta a feladó, + a címzett, és ennyi... Mókás volt.
Kondó,,, Szabadság út 32,,, Google maps szerint 239km-től 305-ig hoz rá útvonalterveket,,,hát,,, nincs közel.
Tied volt elötte?
Na majd a nyáron letesztelem,mert bennem van még,h előtte kb. milyen erős volt4
Adee baratom miutan eltekertel haza mi meg napoztunk egyet az masik eletarsammal:) csak a Fejem nem nagyon akart barnilni :)
Hallod mar szanalom ez a posta.. En meg majd azt mondom ne hozzak a sarga csekkeket mert szivrohamot kapok vagy lerokkanok a latvanytol vagy idegbeteg baltas gyilkos leszek, es akkor beperelem oket mert ok az okozati cselekvok... :D Dobj egy pontos cimet es ha arra tekerunk beugrunk uram .
ilyen NINCS! rakd egy dobozba zárd le azt ugy add fel! nem nyithatja fel! semmi köze hozzá!
Na! Szar van a palacsintában...
Nem lehet ám itt akármit csak úgy postán feladni...
Fokozottan tűzveszélyes,,,környezetre ártalmas,meg bla bla bla...
Köszönjük Oszama...
Szóval, sajnos, csak személyesen tudjátok átvenni valamelyiken,,, ezáltal most már még eggyel több ok,,, hogy erre vegyétek az irányt valamikor a tavasszal, vagy nyáron, aztán lehet megtámadni a környező hegyeket.
Kisebb, javítható hibával eladó egy 750 srad főtengely. I.Ár: 25.000,-Ft
Jok a kepek :) Varjuk a postat uram :) Habar most szomorkodunk az ido miatt.. Aligha kell a lancnak kopni ebben a szutyok idoben...
Hat nem tudom pontosan Adee baratom azt mondja jobbab megy, en me huztam utanna egy ket koveret nyomtunk de csak ovatosba mert nem nagyin lehet az utak,autosok, meg a por miatt.. Meg magunk.miatt sem. De ugy tunt mint ha jobban meglodulna 6 ezertol, na nem szabalyozasig nyomtuk de azt mondanam hogy a reakcio idje jobb a gepnek. Mondjuk mas a pilota mas az atet. Szoval pad mrgmondana.
Vissza lett igazolva az úr,,,akárcsak az elődje.
Ma feladom a sprayet,,, úgyh. a héten ott lesz.