bassza meg, nekem még kész sincs a gépem, hova motoroznék. Pénteken hívtam a szervizt, de csak valami ügyintéző csajjal tudtam beszélni. Mondta, hogy csúsztak kicsit, jövő7en szólnak.
Nyáron pont Szegeden nyomtunk egy ilyet. Haverom hozott egy olyan gyereket, aki előtte nem is ült motoron. Majdnem elhagyta amikor kilőtt a lámpánál. Jött mögöttünk egy Ducatis gyerek, úgy nevetett folyt a könnye.
Én az 1000-el játszottam ilyet! hideg gumival menet közbe mindig alákuplungoltam azt szépen odafirkáltam az aszfaltra a gumit egyébként drága játék.... (hülyegyerekeknek)
JAJJAJ ezekkel a véletlen kerekezések...... mikor vettem ezt a 750-et furcsa volt a kuplungja az 1000 után! lámpánál meg jobban kiengedtem mint kéne, ráadásul nagyobb gázon az asszony mögöttem volt gondolom mit néztek az autósok mikor karikára vettem álló helyből aztán volt lélekjelenlét szerencsére és letettem!
Menni kellene. Gondoltam én is rá, hivatalosan még nem gyakoroltam ilyet! Nyáron volt párszor lámpától lámpáig. Egyszer 2 haverom hergelte a gépeket, én csak vártam csendben. Zöldnél úgy otthagytam őket, hogy csak lestek. A buszmegállónál meg feljött kerékre, a közönség tombolt
Én sem szoktam ilyet csinálni. Itt nálunk egyébként sok a laza gyerek, csak azért van motorjuk mert az menő. Mennek fel-le a városban, többsége faszfej.
Ismerem az érzést! Sokszor alig vártam, mikor lesz már munka vége! Hazáig kitapostam a lelkét a Puntonak, csak azért, hogy 2 perccel korábban indulhassak. Motor kitol, indít, amíg melegszik öltözés és goooo...Wááááááá, dejólennemámenni......
Igazából lehet velem van a baj, de én nem igazán megyek oda idegenekhez! Hogy: fasza moci.. hogy lép... stb szöveggel! Rakparton szokott lenni szinte minden délután ilyen összeröffenés féle, de köszönésen kívül nem nagyon ismerek senkit!
Én elég sokszor vettem elő munka után is! Hazaértem beindítottam, átöltöztem, aztán eljutottam az 1. faluig vissza városba, ott is egy kör és haza! Sajna nem volt többre időm! Na meg társaságot se nagyon ismerek itt szegeden aki motorozna!
Én már elő sem vettem tavaly a gépet azért, hogy menjek 1 kis karikát a környéken. Ha elindultam akkor minimum 1 tank benzint elnyomtam. Pl. Kecskemétre a pályáig is tök unalmas az út, semmi kanyar. Régebben még a 2T korszakban kijártunk a MOL magánútjára, ide a közelbe. Jó minőségű, kanyargós, nem túl széles aszfalt volt kb. 5 km-en. A TZR kapta rendesen!
Nem semmi hangja volt az erdőben! Én Kunmadarasos videókat néztem ma. Idén menni kellene, régen sokat jártunk, akkor megcsömörlöttem kicsit, de már régen voltunk.