Meg a F@szt! Már türelmetlen vagyok, de mégse akarok minden nap hivogatózni, írogatni! még bízakodok! Már van ami nála van, csak összevárja, és egyszerre küldi!
Háát.. Voltak még tavaly Tatra gépállatok.... az újabb fajta. Az is hibátlan.. csak hát 5-6 éves volt... max 10. Volt liaz.. Szintén hibátlan... 10 éves. Azt is kidobták. a telepeken el vannak dobva.... ócskába... majd árverezik el őket.. :( minnél újabb valami annál rosszabb... és ahogy mondod... a régi tatra, zil ural meg ezek.. Na ezek gépek.. :) csak nem kényelmes .. nem klímás. stb stb... :D
Amik autók,,, ilyen időben: Kraz,,, Ural,,, Zil 157,,131,,, Tatra 813,,,Honvédségi Rába MAN,,, (már nem nagyon létezik) Csepel D566,,, Unimog...
Kb ennyi,,, a többi szemét.
hát elég botrányos ez a magyar közút... :D Egész ősszel azt mondják hogy felkészültek... most meg? hát nem voltunk felkészülve... szégyen... cserélik le a 3-4 éves autókat amik jók voltak... veszik az új mercit ami nem is üzembiztos? széthullanak.. :D Ennyi..
én ma hószolgálatban voltam... Bugacon tiszták járhatóak az utak :) :P Ellenben minden más úttal a környéken. Sajnos 1 ismerőst menteni kellett az árokból.. :(
Azért én ma is baromkodtam ám egyet... Nehogy már ez a fránya idő elbassza a kedvemet.
Szombaton lesz a közelünkben egy Off Road verseny,,, kicsit rákészültem ma.
Oksa majd ki irom öket. Van egy par turazo Felegyhazan nyugis tempoban (lenduletessen)szoktak menni. En nem az orult 20 perc pestrol gixeres vagyok.. Persze ha kell oda rantok de a tura az tura. Pihenes elvezet.
Elmúlt két évben nekem is sok belement,,,2011-ben megvettem,,,alap, nem kevés,,, 2012: vezlánc, hengerfejfelújítás, váltócsapágycsere,,, idén meg,,, a Big szett,,, az se két fillér...
Remélem,,, innentől már csak benzin, olaj, meg gumi,,, és ennyiben ki is merülnek a kiadások...
Hat kell meg masra is a penz persze, pl aszonynak buko, kesztyu, meg habar turakabatja van bort akar :) vettem.ket turakabatot hoszabb tavra. Meg meg sokminden masra is, a sarga csekkekre, ugy hiszem az orszak 90% a abban szenved. Egy atlag polgar fizuja 80% a rezsi koltseg, ha ezek nem lennenek minden honapban osszejohetne a Forum egy nagy turara!
A szeptemberi turara gondolsz hogy irjam ki? En most leghamarabb aprilis vagy majus megyek turara. itt a kozelben elmotorozgatok, de most sok penzt raktam a gepbe, mostmar a benzinre kell sporolni :)
Elfogult mi az hogy:) De csak mert Amcsi szeria. En nem szeretem Amerikat :) szoval kapsz egy eu matricat a blokra ha velunk josz, hogy ne egessuk magunkat xd...emigy amugy jovo 7 vegen kanyarhatnank egyet ha jo ido adodna. Nezegetem itt a terkpet szeptemberre terveznek egy turat Horvatba vagy meg febe se tudja, egy tobbnaposra gondolok.
Jövő7 végére remélem kész. Még 2 pályagépet építenek előttem. Fi hibát csinálják, inj szinkron, szelephézag, meg átnézik az egész gépet. Van 1 Fox mx esődzseki tesómnak, de nem jön rá a bőrrucira. Mire újra jó lesz az idő remélem kész lesz. Marha brutál a műhelyük.
Kb ennyi,,, a többi szemét.
Nomeg,,, itt vannak már a Habsburg hóekék.
Szombaton lesz a közelünkben egy Off Road verseny,,, kicsit rákészültem ma.
http://www.facebook.com/video/...
A sárga szarok nélkül nem kicsit volna boldogabb az élet.
Remélem,,, innentől már csak benzin, olaj, meg gumi,,, és ennyiben ki is merülnek a kiadások...
én mennék már nagyon! de még csak a fejidom van fent
Várok a cuccokra