Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Való igaz,,, tényleg nagyon szép lett,,, most már csak a kátyúkat kerüld,,, de kurva nagy ívben,,,kár volna értük.
Aztán ma eddig jutottam!
Azt a mindenit te szép lett :) :D Gratulálok hozzá :D a xenonhoz is :)
Nem bírtam magammal, addig addig nézegettem a xenonokat hogy vettem egyet! 9 pénz volt, 2 lámpa helyére! kíváncsi leszek rá!
Van kis ízelítő a kerekekről! ez valami kivert kurv@ zsivány lett!
Dehogynem! 9-11e között!
de még mindig jobb .. Ha elesett volna? :D Na ez lenne gáz :D
Nagyot akart alakítani,,, hát,,, sikerült,,, most egy világ röhöghet rajta.
Rájött hogy rossz irányba indult el De ez még a jobbik eset ...
Aztán nehogy így induljon!
http://www.gaskrank.tv/tv/moto...
Gumitéma...
Persze,,, én hozzátok rohadt messze lakom,,, de, ha erre jártok, és valaki már cserés gumival,,, érdemes egy 10km-es kitérőt tenni Papp Zoli barátomhoz,,,nála 8 pénztől indulnak a gumik,,,és jópár igen komoly állapotú gumit hoztam már tőle...
Nemrég hozott új szállítmányt,,, havert elvittem hozzá, 50 rongyért hozott gumit,,, az egész szezonra,,, nagyon jókat...
Fireblade-ek köcsög 16-os gumijaiból meg újakat is hord alig a használt ár fölött,,, pedig azok elég szar ritka méretek...
nekem holnap kezdődik reggel 8-kor XD
Az szép,,, igaz, az idő is az volt ám ma.
És igen,,, hűvös, vagy hideg, vagy bárhogy is fogalmazunk, de az idény igenis, elkezdődött...
27 moci gurult el mostanaig.... Robogok nincsennek benne... A baleset szornyu, nem kiabalom el ha kijelentem a szezon elkezdodott ezen a 7 vegen.
és úgy nem ad hogy külön csak hátsót?
húú bakker. Sajnálom. Hát csak annyit tudok hogy Jobbulást Kívánok a csajnak :(
nem nem azzal járok-- én személy szerint nem. még.... :) most metzeller Racetec interact van fent de a hátsó az hamarosan kopásjelzőn van :(
Vágott slickkel jártok?
Ezekben az időkben bármi jobb...
Na, hozzám sajna befutott a környékünkön megtörtént első motorosbaleset híre,,, egy ZX636-ost vezető csaj szállt bele egy autóba Jósvafő közelében,,, mentőhelikopter kellett hozzá,,, korán kezdődik, bakker.
Én ilyet vettem!
Van rengeteg gumija, átlag 20e / pár 2010-2012 es gumik
2000Ft volt a teleszkópszár szimmering, porvédőt nem cseréltem, azok jóknak tűnnek. Olaj 3000Ft kb 1 liter (lehet venni olcsóbban is kicsit, ez egy átlagár), annyi elég. Fel kell emelni a motor elejét nem villa alatt támasztó emelővel nyilván, én zsiráfra fellógatom ilyenkor, kerék kb 3perc alatt kinnt van, telók kivétele még legalább 5perc, de legyen 10 kényelmesen. Teleszkóp szétszedéséhez nem árt célszerszám, na nekem nem volt ugyhogy gyártottam magamnak. Erre gondolok: összenyomó
Teló szétszed, minél jobban kifolyatni az olajat, szimmeringet én csavarhúzóval alányúlva ki tudtam szedni, másikat a régivel visszaütögettem műanyag kalapáccsal óvatosan, mehet az összerakás, megfelelő mennyiségű olaj, majd vissza a helyére. Sztem telót is fél óra alatt szét-össze lehet rakni, feltölteni. Az egész mutatvány elejétől a végéig 2 óra alatt simán meg van még úgy is, hogy nem ezt csinálja az ember naponta 5x, akkor biztos gyorsabban menne.
Kormánycsapágyat nem cseréltem még. Sztem a két csapágy nincs egy 10-es se.
őő fel is rakja a gumit? :) Milyen gumijai vannak és milyen árban? nekem is kellene majd egyenlőre egy hátsó... :)
Szimering 6-7e, olaj 3000e (motul) + munkadíj! Csengelén ott a szerelő, meg is csinálja korrekt csávó! Nagyon ajánlom nektek! neki is k3 750-e van... ért hozzá! Most rakta fel az új gumijaimat, nagyon pöpec!
Ma dolgozok sajnos es jo ido van, csinalgathatnam a gepet, na de ma megszamolom hany komoly gep megy el az utcan :) legalabb elutom az idot.