Nem bírtam magammal, addig addig nézegettem a xenonokat hogy vettem egyet! 9 pénz volt, 2 lámpa helyére! kíváncsi leszek rá!
Van kis ízelítő a kerekekről! ez valami kivert kurv@ zsivány lett!
Gumitéma...
Persze,,, én hozzátok rohadt messze lakom,,, de, ha erre jártok, és valaki már cserés gumival,,, érdemes egy 10km-es kitérőt tenni Papp Zoli barátomhoz,,,nála 8 pénztől indulnak a gumik,,,és jópár igen komoly állapotú gumit hoztam már tőle...
Nemrég hozott új szállítmányt,,, havert elvittem hozzá, 50 rongyért hozott gumit,,, az egész szezonra,,, nagyon jókat...
Fireblade-ek köcsög 16-os gumijaiból meg újakat is hord alig a használt ár fölött,,, pedig azok elég szar ritka méretek...
Vágott slickkel jártok?
Ezekben az időkben bármi jobb...
Na, hozzám sajna befutott a környékünkön megtörtént első motorosbaleset híre,,, egy ZX636-ost vezető csaj szállt bele egy autóba Jósvafő közelében,,, mentőhelikopter kellett hozzá,,, korán kezdődik, bakker.
2000Ft volt a teleszkópszár szimmering, porvédőt nem cseréltem, azok jóknak tűnnek. Olaj 3000Ft kb 1 liter (lehet venni olcsóbban is kicsit, ez egy átlagár), annyi elég. Fel kell emelni a motor elejét nem villa alatt támasztó emelővel nyilván, én zsiráfra fellógatom ilyenkor, kerék kb 3perc alatt kinnt van, telók kivétele még legalább 5perc, de legyen 10 kényelmesen. Teleszkóp szétszedéséhez nem árt célszerszám, na nekem nem volt ugyhogy gyártottam magamnak. Erre gondolok: összenyomó
Teló szétszed, minél jobban kifolyatni az olajat, szimmeringet én csavarhúzóval alányúlva ki tudtam szedni, másikat a régivel visszaütögettem műanyag kalapáccsal óvatosan, mehet az összerakás, megfelelő mennyiségű olaj, majd vissza a helyére. Sztem telót is fél óra alatt szét-össze lehet rakni, feltölteni. Az egész mutatvány elejétől a végéig 2 óra alatt simán meg van még úgy is, hogy nem ezt csinálja az ember naponta 5x, akkor biztos gyorsabban menne.
Kormánycsapágyat nem cseréltem még. Sztem a két csapágy nincs egy 10-es se.
Szimering 6-7e, olaj 3000e (motul) + munkadíj! Csengelén ott a szerelő, meg is csinálja korrekt csávó! Nagyon ajánlom nektek! neki is k3 750-e van... ért hozzá! Most rakta fel az új gumijaimat, nagyon pöpec!
Van kis ízelítő a kerekekről! ez valami kivert kurv@ zsivány lett!
http://www.gaskrank.tv/tv/moto...
Persze,,, én hozzátok rohadt messze lakom,,, de, ha erre jártok, és valaki már cserés gumival,,, érdemes egy 10km-es kitérőt tenni Papp Zoli barátomhoz,,,nála 8 pénztől indulnak a gumik,,,és jópár igen komoly állapotú gumit hoztam már tőle...
Nemrég hozott új szállítmányt,,, havert elvittem hozzá, 50 rongyért hozott gumit,,, az egész szezonra,,, nagyon jókat...
Fireblade-ek köcsög 16-os gumijaiból meg újakat is hord alig a használt ár fölött,,, pedig azok elég szar ritka méretek...
És igen,,, hűvös, vagy hideg, vagy bárhogy is fogalmazunk, de az idény igenis, elkezdődött...
Ezekben az időkben bármi jobb...
Na, hozzám sajna befutott a környékünkön megtörtént első motorosbaleset híre,,, egy ZX636-ost vezető csaj szállt bele egy autóba Jósvafő közelében,,, mentőhelikopter kellett hozzá,,, korán kezdődik, bakker.
Teló szétszed, minél jobban kifolyatni az olajat, szimmeringet én csavarhúzóval alányúlva ki tudtam szedni, másikat a régivel visszaütögettem műanyag kalapáccsal óvatosan, mehet az összerakás, megfelelő mennyiségű olaj, majd vissza a helyére. Sztem telót is fél óra alatt szét-össze lehet rakni, feltölteni. Az egész mutatvány elejétől a végéig 2 óra alatt simán meg van még úgy is, hogy nem ezt csinálja az ember naponta 5x, akkor biztos gyorsabban menne.
Kormánycsapágyat nem cseréltem még. Sztem a két csapágy nincs egy 10-es se.