Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háát ledre kíváncsi vagyok nagyon :)
most nem! mire vagy kíváncsi? ezeket a mocskos trafókat mire kiagyaltam hova fér el... aztán sikerült, de elsőre csak nem fért el a fejidom tartótól! elég jól világít, a ledtől jobban leesett az állam!
na............... találtál szerelőt
Én benne vagyok csak legyen már végre leszervizelve a gépem. Szerdán viszem.
legyen jó idő összehozunk valamit :D akár motorozunk és estefele vagy délután meg csinálunk valamit :D
képet nem csináltál? :)
én benne vagyok bármiféle kajába! Akár főzök is!
végre kész a xenon a kábeleket is elrendeztem vettem helyzetjelzőt, 42 led van rajta, valami iszonyat durca! ajánlom nektek is! csak egy ezres+ posta! ha kell dobok linket!
majd tavasszal csinálunk egyet ha eljöttök :D :P Ez most ilyen délután eldöntött dolog volt :D Látszik is hogy kapkodtam XD
...és nekünk meg nem szóltál!
Én bigéciolba szoktam először kimosni, majd meleg folyékony szappanos vízbe 2X. Aztán ha megszáradt befújom azzal a spayvel amit a szűrőhöz adtak!
légszűrő tisztításra mit használtok? sokallom megvenni 5000+postáért a szettet!
van e valami alternatíva? vagy nyeljem be?!
"a véremet adtam a sütésért"
Igazán önfeláldozó házigizda voltál.
gyújtóst hasigattam az esti sütögetéshez :) és egy csomós fának nem tetszett a fejsze :D De meg is kérdeztem a vendégeket hogy a húst jól átsütve vagy véresen kérik... :)
Telj.adó: Gixxer; 10.360,,, RGV;4.260...
Bakker, ha ilyen virtuóza vagy a fejszének,,, inkább fűtsél gázzal,,,még úgy is jobban kijössz, mint fél kézzel.:)
XD a balta majdnem erősebb volt :D De én győztem :D
Köszi. Eleje kellene, meg műszerfal, légzsákok....
Mázlistáknak a végén nem kell fizetni :D Kezedet le ne vág nekem a szezon előtt :D
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Eladó a barátom motorja. K6 Gsxr 600 újszerű állapotban. Elérhetőség a hirdetésben.

Üdv
ha nem ismernéd az oldalt, akkor itt próbálkozz e amúgy elég tág fogalom így, hogy 09-es ctr alkatrészek. Van egy pár alkatrész hozzá.
Szeva!

2009-es civic type-r cuccok kellenének. Tudsz valami forrást?
haver segítségnyújtásként lefotózta XD