Nem tudom miylen évjáratú a motorod. A fehér csatiban - amin a mgumi kupak van, abban kell két vezetéket rövidre zárni.
Csak nem mindegy, hoyg 4 vagy 6 vezetékes a csatid (ez tipusfüggő)
Nah dobj egy mailt a kovax88@citromail.hu ra es irom a cimem, en Adee val talakozok Kiskunfelegyhazan vagyok. Mailben megbeszeljuk a reszleteket vagy esetleg felhivlak.
De még a Biker World is ebayről rendelt sztem,mert ott sem kaptam soha számlát vagy akármit a rendelt cuccokról,és ott meg aztán tényleg voltak késések ami a csövön kifért..
Én pár éve többször is rendeltem tőle (öcsémnek,meg anno nekem is) fehér lámpaburát,meg indexet,meg sötétített lámpát,és még működik
De viszont feltűnt már akkoriban is,hogy azért elkéri az árát azért a dolgokért...
Volt hogy késett a cuccos (volt hogy 2-3hetet csúszott) és azt tűnt fel hogy se számla se blokk semmi...aztán elkezdtem szétnézegetni itt ott,és rájöttem hogy a srác 100% hogy ebay-ről rendeli a cuccot mert nem hiába mondta mindig hogy össze kell várni a megrendeléseket,és aszem 2-3 hetente kap szállítmányt,de plusz pénzért elintézi,hogy "gyorsba" jöjjön meg...Meg érdekes módon mindig ezzel jött "éppen most csúsztam le egy szállítmányról,ha előbb írsz ,akkor hozzá tudtam volna írni a tiedet is,de így csak 2-3 hét mire megjön" szöveget tolta...
Mind 1,most már magam rendelek Ebay-ről,és amit ő 30-32eFtért árul (pl: led-es hátsó lámpa fehér vagy sötét burával) azt én is megtudom rendelni szállítással egy 10-esért,mert kb. ennyibe kerül
Jah 4db lámpabura égővel 14eFt,én meg kb. fél áron rendeltem magamnak...mind 1 tanulságos az biztos
nekem nem innen! én is olvastam ezt reggel! de szerintem egy szar mind....
max kifogta ami hamar tönkre ment! Bár 30 ropi rengeteg egy fos lámpáért! az a srác nagyon nagyon elvan szállva az árakkal!
sziasztok erről az oldalról ne vegyetek semmit http://tutilampa.uw.hu/
vettem tőle egy hátsó lámpát aprilia rsv re 30.000 ért 2szer voltam motorozni és már nem is működik garancia nincs.
Uraim!
Innen származik az új hátsólámpa valamelyikőtöknek?
Remélem, tovább tart majd, mint ez itt.
Hát mi van veletek, skacok?
Megvannak a láncspraye-k!
Dobjatok egy nevet, meg egy címet,ahová küldhetek egyet...
Lehetőleg valami központi figuráé lenne jó, amelyik a többieknek is útbaesik valahol...
Amúgy meg,,, jövő héten jön a jégkorszak! http://koponyeg.hu/t/Miskolc
Skacok Félegyházárol áprilisban Lencselbe szerveznek túrát, idősebbek, fiatalabbak, megszentelik a motorokat stb, részleteket még nem tudok. De majd irok esetleg ha valakit érdekel.
Sokszor megyünk vasárnap,,, a szombat délelőttje elég sok ürgének melós szokott lenni,,, néhanapján többek között nekem is.
De, ha egy három, vagy négynapos ünnepet kinézünk, abból már jobban lehet válogatni.
Fogom jelezni, ha megyünk valamilyen Szlovák körre, és, ha időd engedi, csatlakozzál, vagy akár a többiekkel együtt gyertek el velünk.
Minderre április végétől hamarabb nem nagyon kell számítani, mert a hyegyekben sok helyen ilyenkor még hó van...
Nekünk megadatott, hogy egy 300km-es túra keretében szűk 100 ilyen környezetben, kb 140 az Aggtelek környéki hegyekben,a fennmaradó 60 meg ilyen kommersz összekötő szakaszokon haladt...
Ez, azért,,, jó arány.,,
Neked ez,,, kb 550-re jönne ki, vagy lehet,,, kicsit még több.
Ha bevállalod, mi örömmel elkalauzolunk ide.
Kellene kis segítség! kéne pár kép a kábelezésről! Elfelejtettem hogy hol voltak be kéne fotózni a teleszkóp mellé! hogy megy forduláskor ilyenek! légyszi segítsetek!
Gondolom azert jobb mint az oxtar csizma? koszi a segitseget elore is?