Nem tudom, (bár elég gyanúsnak tartom) járt e már valamelyikőtök a Dobsinai szerpentinen.
Ott történt egyszer,,, hogy lementünk a nagy központi gyülekező kilátótól egyenként egyet állatkodni,,, hát ott 3. ba fel se váltottam, csak 2.-ban mentem,,,5000-től 13000-ig,,,többiek ujjongva fogadtak, hogy te beteg állat,,, ez valami gyönyörű volt.:)
Ezen a helyen volt, ami a képen alant elterül.:)
a xenont hogy raktad be a h7 helyett? mert a h7 nek van egy beledugós foglalata, amit leszorít az a drót/zár. a xenon meg csak egy sima h7, és nem éri el a szorító! mi erre a megoldás?
Én tökéletesen meg vagyok elégedve a Sebring hangjával...
Az alapjárat környéki mély mormogásból a középfordulat egyre erősödő még mindig mély hangja 8-9 körül egyre véknyabbá válik, míg 12 körül már rendesen cincog, de baszott erővel,,, egy szóval,,,jóóó.
az összes így jár amin sportdob volt... vagyis amit hallottam. De holnap átrakom rá a gyári dobot :) :D kipróbálom. de mikor befogom akkor szépen megy szal a dob miatt van ilyen hangja :D DE mikor elkapja a fordulatot .P ...
A szakértelemmel nincs baj, csak elfelejtette hogy mit beszéltünk! így nem úgy néz ki ahogy eredetileg akartam! De ingyen volt, amúgy meg nem olyan rossz ez! majd meglátjuk mit mutat a mocin, aztán majd variálok ha nem jó!
Eladó gsxr 750 srad Főtengely, kis javítást igényel, de ezen kívül hibátlan. 15.000,-Ft. Valamint egyéb alkatrészek is vannak a blokkból. Lehet őket vinni fillérekért. :)
Hát nem az igazi, haver kecskeméten csináltatott zselés üléseket újrahúzatta ilyen csúszásmentes akármivel azok pöpecül dolgoznak de gondolom az ár is komolyabb, szóval jobb mint egy sufni tuning de érdekes az 7 szentség :D
Azt olvastam, hogy ha a csatlakozót rövidre zárod, mondjuk 1 dróttal összekötöd, akkor a kijelzőn nem a FI fog villogni, hanem kiírja a hibakódot. Miután megvan a hibakód, a könyvben benne van minden.
Csak nemtom melyiket, meg hogy....elbaszni sem akarom.
Ott történt egyszer,,, hogy lementünk a nagy központi gyülekező kilátótól egyenként egyet állatkodni,,, hát ott 3. ba fel se váltottam, csak 2.-ban mentem,,,5000-től 13000-ig,,,többiek ujjongva fogadtak, hogy te beteg állat,,, ez valami gyönyörű volt.:)
Ezen a helyen volt, ami a képen alant elterül.:)
a xenont hogy raktad be a h7 helyett? mert a h7 nek van egy beledugós foglalata, amit leszorít az a drót/zár. a xenon meg csak egy sima h7, és nem éri el a szorító! mi erre a megoldás?
Az alapjárat környéki mély mormogásból a középfordulat egyre erősödő még mindig mély hangja 8-9 körül egyre véknyabbá válik, míg 12 körül már rendesen cincog, de baszott erővel,,, egy szóval,,,jóóó.
Speciel az enyém meg magamnak nem tetszik! Túl halk!
Már várom azt az összeröffenést! kíváncsi vagyok rátok!
ami a két ülésre ugye már duplázódik!
Azért 1000/ ülés áron elég faszán néz ki az enyém is!
Csak nemtom melyiket, meg hogy....elbaszni sem akarom.