Az új ára valahol 300KHUF körül van.
Ha a motor nem pörög fel 5-6000 fölé, akkor "csak" a szalagkábel tört el és az javítható, már aki tudja mit/hogyan kell.
Ha a belső műanyag fogaskerék, akkor az baj, mert nem lehet kölün venni... szerezni kell akkor egy töröttet, amiben az esetleg jó és csere...
Nem bírtam kivárni a jövő7re esedékes szervizt, így megkerestem az FI csatlakozót. C28-at jelez, ami a másodlagos fojtószelep vezérlő hibájára utal. Ha jól fordítom a hozzá tartozó leírást akkor a jel vagy a feszültség nem éri el a működtető motort. STVA vezetéket, csatlakozót kell talán megnézni, ellenőrizni. Akkor most segítsetek, mi a bibi? Hol az a csatlakozó?
Enyém elvileg "csak" 126,,, forgalmi szerint meg csak 101,,,(amit erősen kétlek) de nekem pont elég..
Most meg,,, ha kész lesz a 900-as verzió,,, szerintem ez is beköszön a 140-esek népes táborába.
Ha be lesz járatva,,, megméretem padon...
Bratyó meg már 50 éves,,, sose volt még nyugati, vagy Japán motorja,,, ez neki maga, a netovább lesz,,, és ez érthető is.
GSX600F... 22ekm hihetően,,, 97-es, 6 évig állt telitankkal Németben,,, mikor a mostani gazdija megvette,,,a karburátorok már menthetetlenül begyógyultak rajta,,, úgyh. azok másfél évesek...
Gixxer után kicsit gyengécskének tűnt,,, de a 600-as Bandit blokk rendben tette a dolgát,,, csak hát nem mindegy,,, hogy 230 kilót (mert ez is annyi, mint az enyém) 87 le mozgat, vagy jóval több, mint 100...
Köszönöm szépen.
Egész nap oda voltam,,,most értem haza,,, a bratyómnak hoztunk egy motort Dombóvárról,,, 800km van a picsámban,,, nem volt egyszerű,,,de jó kis motor volt ez,,, megérte annyit lenyomni érte...
Brian
Az új ára valahol 300KHUF körül van.
Ha a motor nem pörög fel 5-6000 fölé, akkor "csak" a szalagkábel tört el és az javítható, már aki tudja mit/hogyan kell.
Ha a belső műanyag fogaskerék, akkor az baj, mert nem lehet kölün venni... szerezni kell akkor egy töröttet, amiben az esetleg jó és csere...
A motorban elszakadt a szalagkábel.... típus betegség...
Most meg,,, ha kész lesz a 900-as verzió,,, szerintem ez is beköszön a 140-esek népes táborába.
Ha be lesz járatva,,, megméretem padon...
Bratyó meg már 50 éves,,, sose volt még nyugati, vagy Japán motorja,,, ez neki maga, a netovább lesz,,, és ez érthető is.
Gixxer után kicsit gyengécskének tűnt,,, de a 600-as Bandit blokk rendben tette a dolgát,,, csak hát nem mindegy,,, hogy 230 kilót (mert ez is annyi, mint az enyém) 87 le mozgat, vagy jóval több, mint 100...
Egész nap oda voltam,,,most értem haza,,, a bratyómnak hoztunk egy motort Dombóvárról,,, 800km van a picsámban,,, nem volt egyszerű,,,de jó kis motor volt ez,,, megérte annyit lenyomni érte...
higany4819@gmail.com írjál mailt aztán ott beszéljük meg.
üdv
k6 1000 re iridium gyertya mennyi/darab?
carlos11
igen tőle rendeltem! csak fosok mert már vertek át ilyen rendelős oldalon!