Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma majdnem úgy alakult hogy nem kell motorozni egy darabig :D de szerencsém volt :) megúsztam :P
nem tudom :D Még nem kaptam papírt :)
Köszi a segítséget, rákérdezek!
azt hiszem Brian foglalkozott a javitasaval...

Brian
Neked mennyi a súlyadòd?
Minden vagyok, csak komoly nem...
Ha cserélnem kell akkor bontottan nem tudod honnan lehetne szerezni? Meg mi a pontos neve?
Köszi a segítséget, pörög 6000 felett is.
carlos11,

Az új ára valahol 300KHUF körül van.
Ha a motor nem pörög fel 5-6000 fölé, akkor "csak" a szalagkábel tört el és az javítható, már aki tudja mit/hogyan kell.
Ha a belső műanyag fogaskerék, akkor az baj, mert nem lehet kölün venni... szerezni kell akkor egy töröttet, amiben az esetleg jó és csere...
Ez mit jelent pontosan? Mennyi pénz lehet a cseréje? Honnan tudok beszerezni alkatrészt?
carlos11,

A motorban elszakadt a szalagkábel.... típus betegség...
Nem bírtam kivárni a jövő7re esedékes szervizt, így megkerestem az FI csatlakozót. C28-at jelez, ami a másodlagos fojtószelep vezérlő hibájára utal. Ha jól fordítom a hozzá tartozó leírást akkor a jel vagy a feszültség nem éri el a működtető motort. STVA vezetéket, csatlakozót kell talán megnézni, ellenőrizni. Akkor most segítsetek, mi a bibi? Hol az a csatlakozó?
jó ne vegyél komolyan :) Boldog Névnapot! :) :P
Enyém elvileg "csak" 126,,, forgalmi szerint meg csak 101,,,(amit erősen kétlek) de nekem pont elég..
Most meg,,, ha kész lesz a 900-as verzió,,, szerintem ez is beköszön a 140-esek népes táborába.
Ha be lesz járatva,,, megméretem padon...
Bratyó meg már 50 éves,,, sose volt még nyugati, vagy Japán motorja,,, ez neki maga, a netovább lesz,,, és ez érthető is.
Hat igen 750 gixiben alaphangon 141 paci. Nekem is tetszettek anno, de 750 f et akartam. Szep jo kis gepek. Jo vetel volt.
GSX600F... 22ekm hihetően,,, 97-es, 6 évig állt telitankkal Németben,,, mikor a mostani gazdija megvette,,,a karburátorok már menthetetlenül begyógyultak rajta,,, úgyh. azok másfél évesek...
Gixxer után kicsit gyengécskének tűnt,,, de a 600-as Bandit blokk rendben tette a dolgát,,, csak hát nem mindegy,,, hogy 230 kilót (mert ez is annyi, mint az enyém) 87 le mozgat, vagy jóval több, mint 100...
Köszi neked is...
Milyen vas?
Köszönöm szépen.
Egész nap oda voltam,,,most értem haza,,, a bratyómnak hoztunk egy motort Dombóvárról,,, 800km van a picsámban,,, nem volt egyszerű,,,de jó kis motor volt ez,,, megérte annyit lenyomni érte...
H nélkül.
higany4819@gmail.com írjál mailt aztán ott beszéljük meg.
üdv
Én többet nem rendelek közvetítőn keresztül az tuti.
tudja a franc!
abba mi kell, cr9ehix? de minnyá nézem.
higany
k6 1000 re iridium gyertya mennyi/darab?

carlos11
igen tőle rendeltem! csak fosok mert már vertek át ilyen rendelős oldalon!
Hat baratom sajnos csak csapatokra vonatkozik, de hatha oszehozunk egy 20 gepet csak pislognak majd.