Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Skacok még egy motor olajcsere kellene, valami ajànlat, kinek mi vàlt be?
akkor ok csak én is félreérthetően írtam!
1re gondoltunk
én konkrétan teleszkóp olajra gondolok!
erre én is kíváncsi vagyok. az olajat nekem is le kellene cserélnem!
Mekkora munka egy szimering, olaj, kormánycsapágy csere? anyag ár kb?
Na ma végre foglalkoztam a motorral én is, elkezdtem felkészíteni a szezonra. Telókban szimmering és olajcsere, fékfolyadék csere, első fékbetét csere, motorolaj és szűrő csere. Hátra van a kipuff dob átalakítása, pályaidom felrakása, gumicsere, veztengely csere és progizás és mehet a pályázás. Hja, meg láncszett csere is lesz hamarosan. Már nagyon várom az első motorozást.
Már túl vagy az ""okosságon""...
Meghúztad érzésre.
van nyomatékkulcsom, csak az a baj,hogy nincs hozzá ilyen fej. így csak sima körmös kulcsom van. :) Ezzel meg nyomatékolni nem igen lehet. amúgy igen néztem a manualt, huszon valamennyi newton meg negyed, fél fordulat vissza. mindegy meghúztam érzésre nem túl nagyon aztán kontra.csak gondoltam van rá valami okosság.
6-7-8 meló...9,10,11 szabad úgyhogy nem jó.
neked a hetedike? :)
Nekem a ápril, 26-27 a szabad előtte való 7 végéken melózok :(
gyerünk!
Gyerünk 7-én vasárnap :P :D
Szegecseket kicserélték és most bírtam visszatenni őket! Nem volt egyszerű olyat találni aki evvel foglalkozik...
mit csináltál vele?
Első féktárcsák fent, jövő hét végén már röffenhetem a gépet egy kanyarra :D
Ez rohadtul nem egyszerű téma,,,manualból kell kilesni a helyes nyomatékot,,, mert az én motoromon is túl volt húzva, és nagyon hülye dolgokat produkált...
Van olyan is,,, hogy bizonyos meghúzás után 1/4 ford vissza,,, és kontra.
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni mennyire kell meghúzni az alsó körmös anyát a kormánynál. Elkezdtem a motor karbantartását és ezt nem tudom.
Hát, urak,,, örömmel látom, hogy a mi környékünk is tervbe lett véve,,, mert akkor mondjuk, Miskolcon csatlakozhatnák én is a társasághoz.:)
A másik irányban még csak egyszer voltam, kocsival,egy Budapest Rallye alkalmával mentünk fel Zirctől egészen Bakonybél fölé a hegyekbe,, jó kis útvonal.
Viszont a fészen írta valamelyik a-környéki csávókám,,, hogy Zirctől felefelé már most katasztrofális útviszonyok vannak...
Április elején az én Gixxeremben max pár 100 km lesz még,,, úgy, hogy, ha veletek is tartanák (már, ha erre veszitek az irányt) valszleg RGV-vel mennék,,, Bükkbe bőven jó,,,meg a Mátrába is,,, legfeljebb Egerben még rátankolok, mert 11 l-t eszik.
Arról meg majd küldöm én a képet,,, ugyanis következő gumizás előtt az enyéim lesznek festve,,, és nekem meg alap, hogy piros lesz.
Nekem valójában 42-es volt,,, egészen addig, míg ez a jófajta Kínai méretremdszer be nem tört az országba,,, mert azóta volt már 44,5-es cipőm is, ami teljesen méret volt...
No,,, ezt a csizmát is 42-esnek vettem,,, ehhez képest nem hogy a talpa rövid,,, de addig el se jutott a lábam soha,,, olyan szűk a torok része...
Viszont!
Épp ma kaptam egy mailt, egy Gixxeres csajtól, hogy egy 20-asért postával oda adom e?
Hát, most, mi a picsát porosodjon a dobozban a szekrény tetején,,, hadd haladjon a csajszikám,,,no, meg hát,,,csak Gixxeres.
Amúgy,,, ilyen, és persze zsír új...
Bakker pont szamolgatom es elmeletileg melozom, de jo otlet nagyon, na majd ki okoskodok valamit.
Nekem is jók a hétvégék, max hogy milyen munka van plusz itthon az üthet be!
Nekem szerviz után a hétvégék a jók, hét közben munka van.