Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a gyári nem volt sérült, csak gagyi! Szerintem jó lesz ez, majd az összképen kiderül!
háááát....szép! kicsit húzentróglis feeling, de nem lesz azzal baj. 2k-ért meg megérte, ha sérült volt a gyári.
Azt hiszem 1200-1300 körül. Ennyit ír a könyv is ha jól emlékszem.
és itt az ulés! szerintetek 2000-ért elmegy? igaz nem így akartam...
nekem 900-1000
de nem tudom melyik mire van... google....
2 is van
Remélem észhez tér. Ha tudnám, hogy melyik csatlakozó az akkor már meg lenne, hogy mit ír ki. Jövő7ig meg hülyét kapok, az nagyon sok idő.
Meg tudnátok mondani hogy kinek mennyi az alapjárata? :)
Hát sajnos nem tudom... :( Viszont most mindenhol ez jön elő? Máshol is hallottam most ezt :|
Na majd legközelebb pálinkával várlak :D Csak aztán egész hazáig úgy csinálsz mint aki a gumikat melegíti :D
Nem tudjátok, hogy FI hibakódok, hogy lehet kivetíteni a kijelzőre? Valahol van hátul a csomagtartóban egy csatlakozó, állítólag azt kell rövidre zárni és kiírja a hibakódot! Kérdés, hogy melyik az a csatlakozó? Tegnap kiírta, de nem tudom mi a picsáért! Régebben is volt 1x 2x pl. ha nagy sebességnél belementem 1 nagy úthibába. De most meg csak úgy magától. Jövő7en úgyis kiderül, de azért megpróbálnám ha tudnám melyik az a csati.
na oké :P Várjuk a képeket :) :D :D hozunk pom pom lányokat :D
Ma kész lettek az ülések, nem olyan lett mint akartam
de van egy mondás! Ajándék lónak ne nézd. ..
majd rakok képet azt bíztattok kicsit!
én úgy szoktam, hogy elkezdem össze vissza egyszerre hosszan nyomkodni, és egyszer csak sikerült. ..
Valaki meg tudná mondani hogy hogy tudnám visszaállítani az órát Km/h-ra? ez a MP/H nem olan fain XD
Túl... bár reggel két nadrágban még a cerka is lefagyott... XD De kész lett :)
Na túlélted?
mikor lesz kész?
na :) +5 fok :) alkalmas idő egy kis motorozásra :D
és egy kis kedvcsináló :)
http://youtu.be/KByXNFPYn64
nincs más méretezés, a 200/60 az 200/60 utcai és slick gumiból is. max utcaiból nincs 200/60 hanem csak 200/55 vagy 50, nemtom.

rgwzoli: nem mindegy, hogy 190/50 vagy 190/55! a /50 laposabb, nehezebb kanyarodni vele, a /55 alig más a 180/55-től alakban, lényeges különséget nem fog érezni az ember, minimális. minél nagyobb a második szám, annál csúcsosabb a gumi, jobban fordul, ezért is imádom pályán a 195/65-ös dunlopot 125/80-as elsővel, iszonyat jó ezzel a párossal kanyarodni, szinte magától bedől a moci.:)
Na látom neked is a kanapén vannak az alkatrészek, nehogy felfázzanak :D
a régi 180/55 az új 200/60
Annyira én se értek hozzá! mérjétek le szemmel!
carlos11

xenon
én is úgy hallottam hogy más a méretezés... :)