Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ha egyedül megyek? én kiteszek 100 hülyét ha kell XD
Boldog Nőnapot Zoltán :) vagyis Névnapot :D
Te bali105-től rendelted, nem? Ő rendes arcnak tűnik. Én nem tőle.
Az uj gepeknel szokot hiba lenni hogy az a kornyezetveselmi faszsag elektronika elbaszodik es betilt a gepnek, mert hogy tul sok a cucc.. De ez regi gep ebbe nincs ilyesmi.
Igen nem kizart, csak nekem azert gsanus mert ha avval van baj akkor inkabb fulladni szokott a gep nem betiltani, es lenduletlenul megy. Szoval huznad neki de blooo bloo es aztan erore kap mint ha egy kicsit tobb koksz ment volna.. Altalaban ez a baj, vagy indulni se akar... Majd utanna erdeklodok.
Ő is a benzin pumpára gondolt.Mondtam kössük bele azt az órát amit én az s4 audihoz gyártottam de nem tudom mennyi bárral kell dolgoznia. Igy ő sem..
Hat most igy konkretan nem tudok, de korbe erdeklodok es megmondom mire jutottam, na mar most az a letiltas valoszinuleg az elektronika meghibasodasa, a sradokhoz nem volt sok szerencsem, karbis rendszer. Lehet valahol a kotegelesben van baj, habar fene se tudja erdekes hogy pont ott tilt le, vagy uzemanyagot nem kap eleget es azert szabalyoz le.. Ha tudsz adni egy cimet benezek egyszer a srachoz, megnezem meghalgatom es akkor korbe informalodok. Van egy jo cimboram o autoszerelo de 30 eve motorozik, hatha o tud mondani valamit.
én rendeltem neki. olajat én is itthon veszem boltban.
Szia félegyházi kolléga.Van egy munkatársam kecsón akinek gixere van...,shrad,.. Olyan baja van,hogy 5-6 ezres fordulatnál betilt .Cserkeszölöi a srác de nincs olyan helyzetben hogy szervizbe vigye. Nem tudsz aki segitene,?
Hali skacok! Ma sikerult elinteznem hogy a sirius clubban Kiskunfelegyhazan a motoros csapatok 10 % kedvezmenyt kapjanak. Parkolo a terasz melett. :) Nem sok de tobb mint a semmi!

Ezek a netes rendelesek mindig szetbasznak idegbol, mert sok a lehuto.. Es vagy elkuldi vagy nem, egyszer beszoptuk egy 20 ezer forintos teloval.. Kinai volt.... Azota telefonos egyeztetessel rendelek talan jobban ki lehet szurni ki a nagypiaci guru es ki az aki csak szabadulna tolle. A posta is egy fasz mert kurvara nincs csomag biztonsag.. Mig kulfoldon ha nem azt kapod akkor be inkaszoznak mint atom.. Ez itt mukodik atbaszasok hada!
na most nem nyugtattál meg
mi is volt a neve akitől rendelted?
itt hirdette magát az oldalon?
Kb. Másfél hónap, plusz a végén már naponta érdeklődtem. Voltak heves szócsaták, sok volt az ellentmondás, kicsit kamu szaga volt. Szerintem ha nem cirkuszolok nem is lett volna lámpa.
carlos11
neked hány napra jött meg a a lámpád? Már letelt a 3 hét

adezzzz
kitől és mennyiért vetted a gyertyát? olajat is tud? van mail cime?
Boldog névnapot Zoleee.
Hat 45 osbe majd csak belemegy a labam! Ha nem akkor meg szetbasz az ideg. Postas csavo a parom keresztapja aki hozza ugy is, az meg majd megvarja szepen meg atvizsgalom :) aztan ha gebasz van valamit inteztetek vele
ez volt a legolcsóbb :) :D
Nekem pont egy évig volt itt egy pár Frank Thomas Titanium csizma,,, amit én is megrendeltem egy helyről, nagyon jó áron volt,,, megkaptam, hát bele se fordult toroknál a lábam,,, a köcsögje meg nem vette ám vissza...
Múlt hét végén érdeklődött egy Pesti Gixxeres csaj, végül is neki küldtem el,,, ma jött meg az ára...
Amit utánvéttel kapsz,,, nem nézhetsz bele, míg ki nem fizetted.
Viszont,,, ha valamivel átbasztak,,, semmit nem küldtek,,, vagy épp mást,,, vagy valami vacak minőségeűt egy jó minőségű helyett,,, akkor ott, helyben panaszt kell tenni a postásnál, és kivizsgálják,,, lehet, ki se fizetik az eladónak, míg nem tisztázódik az ügy.
Nah nah alpinstarosoknal meg dubaii van :). plane feherben a legdragabb :).
ahová nem ért el a válság ott Sidi csizmát vesznek
Hat akkor megrendelem a neten a 45 ost. Sok 45 ost probaltam mar ccsak nem Sidit es azok pont passzosak voltak, de kenyelmessen. Csak hat neten rendelnem es.nem birom felprobalni utanvetesbe meg faszom tudja a postassal ilyenkor visza e lehet kuldetni.
Én 43-ast vettem az igazából 42-es lábamra,,,hát,,, nem nagy,,,és nem is enged semmit,,, tehát éppen jót kell venni, mert ez nem bőr,,, nem nyúlik 1 mm-t sem.
Ami kissé zavarónak tűnhet,,, eléggé lapos a lábfej része, ha valakinek nagy bumfordi lába van,,, nem fog rá jót találni...
nekem is csizmát kellene vennem, de majd szerviz után. Én beriket néztem.
Hanyas labad van es a csizma mekkora? 44,5 45 labam van 45 vennek szerinted?
RGWZOLINAK a forumon is utolag megkoszonom a lancspret. Halank orokke uldozni fog :) ketkereken. Ezert szeretem a motoros tarsadalmat mert osszetarto brigad. Motorosok jo emberek :) :) :)
Nekem hál Istennek tavaly sikerült egy két hónapos, még betöretlen Sidi Vertigora szert tennem 30-ért,,, az évszázad üzlete volt...
Azóta semmivel rosszabb nem lett a belétett tavalyi 8000km alatt,,, szóval,,, nekem nagyon bejött,,,és nem mellesleg szép is...
Ilyen...
www.hayabusa.org%252Fforum%252..." title="https://www.google.hu/search?hl=hu&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1024&bih=673&q=sidi+vertigo&oq=Sidi+Vertigo&gs_l=img.1.0.0l2j0i24l8.2439.6783.0.8914.12.8.0.4.4.0.102.583.7j1.8.0...0.0...1ac.1.5.img.5q2R1r0UuXo#imgrc=qandFp0O3BQ0pM%3A%3BElhaKLosAhrxRM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.hayabusa.org%252Fforum%252..." target="_blank">https://www.google.hu/search?h...