Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nézem, jócskán kirakatba van a rendszámod
jó az! látszik ami kell!
Azért mert pincében áll a gép és elég ramaty képet tudok így telefonnal. Sőt nagyon szart XD De azért Tessék... Igazából semmit nem látni belőle XD
Jogos!
És nem szédültetek a nagy alföldön?
Most nem azért, de ilyen piszok vagy, hogy egy képet se tolsz ide?
Megvolt ma az off road,,, elég minuszosan zártam,,,egy első féltengely ment a levesbe... -30 ropi.
http://youtu.be/-HSm9CCXL5M
No itt vagyunk ne.:)
A szomszéd motor...
Nem ismerős a moci, de a hely annál inkább! egy utcával van arrébb a munkahelyem!
Most nézem, hogy Szegedi vagy...
Az én Gixxerem is onnan származik,,, nem ismerős valahonnan régebbről?
Ez a kép még ott készült, valami garázssoron, ahol vettem...
Nekem sem az erdélyi magyarokkal van a bajom. Voltám én párszor náluk, motorral is. Ahogy közlekednek az valami katasztrófa. A Király-hágót csoda, hogy túléltük.
Ne Erdélyre gondolj mikor Romániát szidjuk! Erdélyben szívesen látják a magyarokat! Inkább a déli régióban nézhetnek ki bennünket! Én személy szerint útálom őket, mert nem tudnak vezetni! Itt Szegeden minden második autó román volt míg meg nem épült az elkerülő! Már hála istennek csak a forgalom 20% a külföldi a városban!
De az a maradék mindenen átmegy.....
Nekem egy fekete búrás a lámpa. :) :P De ha megunnám arra az esetre van átlátszó sima búrám is :D :D
ajj nekem mért nincs már meg?
már nem bírok magammal
Azért én vitatkoznék azzal, hogy a románok utálják a magyarokat. Nekem még semmi gondom nem volt román lakta területen, pedig többször is jártam ott, motorral és motor nélkül is. Egyszer megfogtak gyorshajtással is, de a rendőr elengedett annyival, hogy menjek lassabban. Pedig full jogosan büntetett volna meg. Ahol annyira utálják a magyarokat, ott nem ez történik...
Ma végre elkészült a gép :) Bekötöttük a hátsó lámpát. :)
Azok más kategória,,, nem egy ország népe, (most az megint más,,, hogy hogyan is lett az az ország)
Igazából belőlük sem útálom mindet,,, vannak köztük becsületesen dolgozó, normális példányok is,,,akiknek sokkal több erőfeszítésébe kerül azt elérni, mint egy normál Magyar embernek, származásánál fogva...
Viszont ez kb 1-2 % sajnos,,, a többi meg pont a származásával jön mindig, és pont ebből eredendően hagyják drága országatyáink ilyen "szépen" eléldegélni őket...
Akik viszont hangosak, veszélyesek, megkeserítik az értelmes emberek életét,,, azokat én is leginkább a Holdra kívánom.
Azért ezt így nem jelenteném ki! kis hazánk élősködő, indiai származású emberkéket együttesen kell útálni! segíteni egymásnak útálni őket!
Pozitív gondolkodás! Direkt ok nélkül nem utálunk senkit.
Én akkor sem bírom őket! Ott vannak még a románok, azok sem a szívem csücskei. Azért nem túl jó olyan helyen lenni, ahol utálják a fajtádat. De a lényeg, hogy ez kölcsönös :D
Mit mond6nék... Nálunk egészen szép napos idő van,,, csak ez a retek szél fújt egész nap,,, de az sem orkán erejű,,, csak olyan pont szar.
Szlovákia...
Nekem még soha senkivel nem volt ott egyetlen összetűzésem sem,,,vannak Szlovák motoros haverjaim is, akikkel nagy örömmel látjuk egymást évente a Kazincbarcikai strandon megrendezett motorostalálkozón...
Volt,,, hogy Dobsinán összetörte magát egy nem igazán tapasztalt cimbora egy Z1000-rel...
Ami negatívum volt,,,az annyi, hogy a mentősnek hivatalból ki kellett hívnia a rendőröket,,, azok meg megbüntették a srácot...
Kórházban meg annyiért baszták le,,, mert nem volt nála TB kártya,,, ami tényleg nagy baj,,, mert így, csak pénzes módon tudták volna ellátni...
Felkötötték a kezét, aztán azt mondták,,, a lehető leghamarabb vigyük el a határhoz legközelebbi kórházba...
Kulcscsonttörése volt,,, mint később kiderült...
Meg még egy régi téma,,, én még 95-ben voltam kint Zemplinska Siraván nyaralni... (Balaton, és Velencei tó közt valahogy félúton,,, kb akkora tó)
10 Szlovák szót nem tudtunk,,, első éjszakán az ott a camping kocsmájában fellelt öreg cigánnyal a Magyar Himnuszt húzattuk,,,mi meg fennhangon ordítottuk,,, és a kutya sem foglalkozott velünk...
Higgyétek el,,, ezt az egész szart csak és kimondottan a politikusok kavarják,,, a nép nem egy agresszív fajzat,,, tapasztalatból mondom.
Hat aligha a motorozas most csak elmeletbeb lesz, felkeltem es kinezek szakad ez a nyamvatt ho, ra adasul mehetek Pestre, azert felkeszulok hogy atuljek e egy masik autoba, mert a belugyminiszterium segit xd :)
Ezzel én is ìgy vagyok!
Lengyelbe én is mennék gondolkodás nélkül! de visszatart kicsit hogy Szlovákián átkell menni! Aki utál minket azzal nekem igencsak vannak előitéleteim! Így nem igazán akarok belépni abba retek országba!
NA most mennek áprilisban haverék Lengyelbe. Állitólag Lengyel az egyik legjobb útvonal... Szóval erősen gondolkodok rajta hogy megyek...