Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre péntek este! Ma készen lettek a felnijeim!
Nagyon baba mind a kettő! máris szeretem! Kezdek izgatott lenni!
Hááát, mindenkinek megvan a maga problémája.
Itt vannak az én kuncsaftjaim...
Van ennél jobb fej brigád?
Kicsit tartok tőle én is! Viszont ha vmi baja lesz a függetlennek akkor postán küldhetem a kereskedésbe, meg csak 1 év gari...Látjátok, tele vagyok gondokkal....
Körbeépített akksist én,,, nem vennék,,, a két fiamnak X Peria Mini van,,, de azt is elb@szták ezzel...
Egyik még épp gari idő végén pusztult meg,,, tiszta szerencse...
És még kínlódnak itt az úgynevezett "zajszennyezéssel""...
Köcsögök! Hát ennyi öröm se jusson a motorosnak, ha épp nem tud kedvenc hobbijának hódolni:::
Telefont kell vennem. Elpasszoltam az Xperia Playemet, mivel nem szoktam játszani. Rendeltem múlt héten 1 független Lumia 710-et, de még a nagykerben sincs. Jövő7re tán lesz. Most néztem a T-mobilnál, a Lumia 800-at 3000-rel többért megkapnám. Csak az nem tetszik benne, hogy nem lehet kivenni az akksiját. Hardveresen hasonló mindkettő, kamera, kijelző, tárhely jobb a 800-ban, meg az, hogy adnak hozzá tokot! A 710-nél 1 év a gari, T-nél kettő! Vélemény, tapasztalat, szerintetek?
Kovaxnak majd mondjad, hogy 1 vödör meleg vízzel várjon, hogy ki tudjál olvadni :D
okéééé. De addig még értekezünk úgyis :)
Gyere gyere! Telefonszamom meg van. Mikor elindulsz a servizbol akkor bejovok.
Mert azon filóztam hogy hétfőn lehet beugrok Fházára ha jövök haza a szervízből :) Persze ha nem esik az eső
Hetfo, kedd, szerda szabad :) ugyhogy nem. Vegre jott egy uj ember ugyhogy most jovo hettol mar tobb a szabad idom.
Hétfőn dolgozol-éé?
De csak motorral johetsz es amikor szabadnapos vagyok :p
el tudom képzelni... Nem lennék a helyeben... :D Majd 1x bemegyek már én is majd rájössz hogy ki az igazán bosszantó :D
Amikor étteremben dolgoztam, néha nekem is voltak hasonló gondolataim.
Nekem mától van forgalomban a gép, de szarabb idő volt ma erre mint január végén. Most is be van borulva meg hideg van! Mire vinnem kell szervizre remélem jó idő lesz, jövőhét utáni hétvége.
Ma csak 1 kínai 2T 50es supermotyót láttam, piszkosul kente, 3-ban vette fel kerékre, az aszfalt még így is gyűrődött alatta.
En is rangatozok a sok bolond vendegtol, eskuszom neha ember undorom van,, es azon gondolkodok hogy leszurkalom oket nagykessel mert egy bekebzelt kocsogok.
En az 5 os szamu fout melett lakok pont ralatok a korforgalomra es aztan mar jon is a varos vege, nyil egyenes, na itt aztan mennek a vasak, be korforgalom,dont es mar ahogy megy is kefele mar kapjak fel egykerekre es csak azt hallod hogy 2,3,4,5 es mar jon a masik korforgalom kecskemet feleig hallom neha oket! Ahh dobban a szived szaladsz az ablakhoz es mosolyogsz.
Majdnem ott van :D
Ha olyan munkát csinálsz mint mi akkor a stressztől alapból rángatózol néha :P :D
Én egy ilyen zsákfaluban lakom,,, de, mikor az ide vezető út 1,2 km-es egyenesének nekiengednek egy egy vasat, úgy istenigazából,,, a mai napig megáll a kezemben a szerszám, és rögtön fülig ér a szám.
Mikor meg jönnek a cimbik befelé hozzám,,, (mert legttöbb gurulás innen indul ) Az meg a netovább...
Itt egypár kép a régi bandáról, még az RGV-s időkből.
Jövö 7 vêgére osszerakom a gepet es lehet kanyarol egyet, tegnap mar nyomtak sokat nekem meg mint a kisgyereknek bizsergett a talpam es rohantam ki az ablak ele mint egy orult,szoval tuti mennem kell, hala istennek nekem az asszony tudja hogy ez az eletem, es mar az osszes penzem benne van, de inkabb a kocsimat is eladnam ha kellene csak a moci maradjon.. :)
Na, akkor hallgass az öregre...
Ebben a hónapban töltöm a 45-öt
Menj,,, amennyit csak időd,,, és lehetőséged engedi,,, mert nem tudod, mit hoz a jövő.
Az első brancs,,,akikkel még az RGV-s korszakom elején 2007 körül elkezdtem motorozni,,,már nem létezik...
Nem,,,nem halt meg senki,,, csak úgy hozta az élet, hogy komoly gödörbe kerültek, vagy egy nagyobb fejlesztés miatt eladni kényszerültek a motorjukat,,, és most már egyedül csak nekem van motorom közülük... (mindjárt 4)
És akkor még nem beszéltem egy motorozást nem sokba néző leendő asszonyról,,, akinek az lesz az első dolga, hogy ""vagy a motor, vagy én""...
Én szerencsés voltam ilyen téren,,, nem volt ilyen kitétel, meg válaszút.