Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyerünk ápr. 7-én :P Vasárnap. Akkor van a szülinapom
Addig lehet hogy be kell ruháznom egy hátsó gumira... :| :( Na mind1 addig még sok idő van :)
ha Fházán találkozunk majd az nekem jó :D Itt van nem messze :P :D én benne vagyok csak legyen valami :D
én minden este edzek egy kicsit... :| Rámfér :( :D :D
Nekem mind2 tetszik! Szerintem sem az Alföldön menjünk, meg ne is autópályán, mert ott a tankon még keresztrejtvényt is lehet fejteni olyan uncsi.
Itt a mátrás terv! nekem ilyen elképzeléseim vannak!
ok! én pucolnék az alföldről! veszprém fele, vagy mátra! Ezektől az alföldi tájképektől már herótom van! Attól függ mekkorát tervezzünk! pl egy f.háza pest, tata, veszprém enying d.földvár kecsó. f.háza! ehez mit szóltok?
Vmelyik nap nekem is beállt a vádlim reggelre. Azóta nem nyomok Xboxon Fifát lefekvés előtt
Kanbulira! :D Nem szeretek utassal menni, meg akkor nem is úgy motorozik az ember ahogy szeretne! A kérdés, hogy honnan indulnánk, merre mennénk stb.
Látom ti se bírtok aludni... :D kemény 4,5 órát aludtam és izomgörcsökre keltem fel.. :D Ne ennél jobb ébresztő nem kell :)
én benne vagyok... 1 a lényeg hogy hétvége legyen :)
Én benne vagyok, de így előre én nem tudom! Egy héttel előtte tudok biztosat ígérni! Milyen túrára gondolsz, asszonyosra?
Nem szervezünk valami gurulást áprilisra? Mondjuk a 13-14-ei hétvége vmelyik napjára? Addigra jó időnek KELL lennie.
Olyan a céges telóm. Annyira rossz a hangszórója, hogy ha megfordítod akkor jobban hallasz mindent.
meleg Tea, hideg pálesz a minimum :D Onnan jobb lesz az út haza is. De ahogy nézem lehet szerencsém lesz és nem fog esni az eső :D 9-10 fok meg bőven elég nekem :D
Nokia C2-01 ForEver :P
Zsirkarajatombrutalallattutivagany! :D szep lett, ilyet egyszer pirosba kiprobalnek.
Onnan megoldjuk a jovo evi futest, es sok 10 ezer marad benzinre, mert hanyas labad van 36,5? :D majd gorbitek ra egy lemezt aztan oda csavarozom xd!
Gusztuszosz.
És ilyen volt!
na jó tolok
képet majd toljál!
Spec,,, ez a Bükki Nemzeti Park Farkasgödör nevezetű helye,,, innen igen drága volna a fűtés...
Csizmám meg van,,, vadi új,,, ha kivágod az orrát, megfelelhet...
Egyebkent meg mindig csizma szukeben vagyok de jovo heten mar vennem kell valamit kicsi penzert nagy szerencset. :)
Ide astad el oket? Ja igen keszitem a meleg paplant meg a gazporkolot az olvasztasra!