Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszöntem.
Mindez ma be is bizonyosodott,,, doki azt mondta,,, nagyon csúnya,,,de egy szerencsém van,,, a torkomtól lejjebb nem jutott, így csak a toronyban garázdálkodik.:)
Mi ebből a tanulság?
Túl lassú voltam,,, utolért a piszok,,, fejlődni kell még...
Hahaha persze nyámnyila... kikérem magamnak... KÜLvárosi! (nem panelszökevény!)
Tesó, én mindig az öregekre hallgatok, persze ha tudok megyek egy kanyar(legyen időm), de igen igen azt ajánlják az öregek hogy ha nem akarsz egy kiadós fejrángatást az elkövetkezendő éveidre akkor csak óvatosan a hideggel. Még 45 évesen is húzni kell a gázt!
jha am nem sértésnek írtam :D Félreértés ne essék :) :P
Na nyámnyila városi... :D :D :D most fél egy kis 10 foktól :D :P Én ilyenkor már örömmel csapatnék :) :D
Jobbulást! :)
Hétfőn viszem. Kértem szabadnapot! :)
Elôre is köszi! jò éjszakàt ! :D
Óóó, de szép is volna. Akitől én kerítem,,, ő is a motoros klubunkra való tekintettel hozza ilyen nyomott áron...
Nomeg persze azért, mert ilyen áron hozzájut.
Mindenképp próbálok eggyel többet intézni,,, aztán elküldöm...
Most meg megyek szunyálni, mert a szemem majd kiugrik...
Az jò lenne, aztàn mindenki a környékben ezt fogja hasznàlni, te meg csak szàmolod a sok lòvét. :)
Nagyon úgy fest,,, influenza... Pedig még életemben nem voltam.
Nekem a big bore projekt valószínűleg 2 kilónál nem fog megállni,,, még jó, hogy 4X-re...
Hááát, kolléga,,,nem áltatlak,,, de, ha összejön, küldök egyet, aztán a környékbeliekkel letesztelitek.
Nahát Lesed a képeim?!?!
megtaláltalak facequkin :D
Szerinted nekem nem fáj egy 10-es? Főleg egy ilyen szarért... mert ha benzinre menne...
.....pedig már kezdtem örülni.
neeem!

Azt hittem ez kell bele!

http://www.motorr.hu/14087/bik...
Jóóó.... gondolom Ebay!?!
Én nem merültem bele hogy onnan rendeljek! 9540-ért itt volt!
4190?
bár ott tartanánk a 40 fokba! relét legolcsóbban a motorr.hu-n találsz! 1 nap alatt ideért, kicsit furcsálltam is
Nekem még minden a dobozában van! Szerintem látszani fog, remélem. Azért a reléért sajnálom a pénzt, de lehet, hogy az lesz belőle. Én is fázós vagyok, inkább rohadjon rám a bőrruha a 40 fokban!
Jó idő?! Az a baj ezzel a 10 fokkal hogy kb 40km/h-tól már vacogok!
már 2 dolog megjött... egy felnicsík szett, és a relé... totál használahtatlan dolgok se indexek se felnik nincsenek!

figyeltétek már a beépített indexet előről? látszik?
Te most viszed szervizbe hétvégén, nem?