Köszöntem.
Mindez ma be is bizonyosodott,,, doki azt mondta,,, nagyon csúnya,,,de egy szerencsém van,,, a torkomtól lejjebb nem jutott, így csak a toronyban garázdálkodik.:)
Mi ebből a tanulság?
Túl lassú voltam,,, utolért a piszok,,, fejlődni kell még...
Tesó, én mindig az öregekre hallgatok, persze ha tudok megyek egy kanyar(legyen időm), de igen igen azt ajánlják az öregek hogy ha nem akarsz egy kiadós fejrángatást az elkövetkezendő éveidre akkor csak óvatosan a hideggel. Még 45 évesen is húzni kell a gázt!
Óóó, de szép is volna. Akitől én kerítem,,, ő is a motoros klubunkra való tekintettel hozza ilyen nyomott áron...
Nomeg persze azért, mert ilyen áron hozzájut.
Mindenképp próbálok eggyel többet intézni,,, aztán elküldöm...
Most meg megyek szunyálni, mert a szemem majd kiugrik...
Nekem még minden a dobozában van! Szerintem látszani fog, remélem. Azért a reléért sajnálom a pénzt, de lehet, hogy az lesz belőle. Én is fázós vagyok, inkább rohadjon rám a bőrruha a 40 fokban!
Jó idő?! Az a baj ezzel a 10 fokkal hogy kb 40km/h-tól már vacogok!
már 2 dolog megjött... egy felnicsík szett, és a relé... totál használahtatlan dolgok se indexek se felnik nincsenek!
figyeltétek már a beépített indexet előről? látszik?
Mindez ma be is bizonyosodott,,, doki azt mondta,,, nagyon csúnya,,,de egy szerencsém van,,, a torkomtól lejjebb nem jutott, így csak a toronyban garázdálkodik.:)
Mi ebből a tanulság?
Túl lassú voltam,,, utolért a piszok,,, fejlődni kell még...