A lényeg... Aki tudja,,, így tesz... Motoroscuccot télen,,, tüzifát meg nyáron kell venni.
Én a vevőimet némi engedménnyel már ráállítottam erre a variánsra,,, így nyáron sem kopik fel az állam.
Szezon...
Nekem már azért hellyel-közzel elkezdődött,,,idén már mentem vagy 4-500 km-t,,, dehát ez még azért nem az igazi
Akkor te is jó áron vásárolgatsz!
Én is szeretem kifogni! De hogy a rucim is szinte ingyen volt az árához képest.... Nagyon boldog vagyok Csak már elkezdődhetne a szezon!
Hááát jha.... :) Én meg erre azt szoktam mondani hogy valamit valamiért... :| Főleg hogy ilyen túlsúllyal menjen az ember meg ingyen? :D ugyan már... :D
Én ide "csak" motorozni járok, Miskolc, és Kazincbarcika közt valahol félúton lakom...
A fuvar sajna tényleg rohadt drága,,, csak, ha én viszem,,, akkor várná el mindenki ingyen.
:O az jóóó :) Nekem is mondták hogy el kelleme menni Aggtelekre fáért.. mennyiért hoznánk el... csak sokallták a 150e Ft fuvardíjat... :| jha meg 1 fuvarra kellett volna hozni 35 Tonnát... :| mondom azt kössz nem...
Jósvafő-Aggtelek kört csaptam,,, alig voltak már vizes szakaszok,,,viszont, sajnos,dolgozni megint nem tudok egy ideig ebben a mocsárvilágban, ami az erdőn van...
Tudom,sokkal jobb nem lesz nektek ettől,,, de én azért lenyomtam ma egy 160-ast.
Nagyon komolyat mentem,,, legtöbb helyen már teljesen száraz utak voltak,(hihetetlen, hogy két nap alatt elment ennyi hó) igaz, 15 liter benzinre még rá kellett tankolnom,,,de bármit megért...
Ezer éve nem mentem a kis piszokkal 2 kiló fölött,,, ma kétszer is...
Ez jó kis árrés volt az előző árhoz képest.
Az Arlen Nesst én is úgy vettem, hogy kabát:100 helyett 60... Nadrág 69 helyett 39...
Utolsó darab volt mindkettő, és azért 70 ropit spórolni jó...
ott a boltba levette a plexit az eladó, csavart rajta egy 180°-ot, aztán félbehajtotta! rendesen majd kiesett a szemem! utána vígan visszarakta, és olyan mint volt!
http://www.sportmotor.hu/motor...