Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

124e volt a tavalyi ára! de kifutó modell, és mérethiányos volt a kollekció, így csak 70e volt!
Gecosz na ez már odabasz, ez már skafander barátom :D Én még az idén lenyomom a jó öreg Shoival aztán majd befektetek valami faszára, de az is lehet előrébb teszem ha megbolondulok...
am nagyon fain bukó. :) Mennyi föle lett az 50-nek? :)
nem, csak a fény törik rajta!
A héten megjön az új hátsó lámpám :P Jupiiiiii :D :P
széép. :) és ilyen piros plexivel van?
Széép.
Na itt is van!
Kis türelmet a képnek! egyébként bőven fölélőttem az 50-es határnak!
ennyit nem adok ki érte :D most találtam Full hd sisak kamerát 20-ért használtan minden tartóval mindennel. Erősen gondolkozom rajta :)
40 eFt a pár, de alkuképes ha valakit komolyan érdekel. Köszi
Ilyen kamera nekem is van valahol. Sose tudtam úgy bepozicionálni, hogy jó legyen. Közúton nem is használnék ilyeneket.
Ahaa. Akkor az a szeria nem jo :) 5 pontos bakker. Nekem azt mondtak a k8 e jo ra ebbol kovetkeztettem. Hat akkor nekem lenyegtelen. Mit kersz erte? Hatha valakinek szugsege lenne ra es epp hozzad tudnam kuldeni..
Örülnék, ha azt mondhatnám hogy igen, de nem vagyok benne biztos.
A K4-K5-K6-K7 re biztosan nem jó mert azok 5 ponton vannak csavarozva ez meg 6 csavaros...
Tiéd mennyi?
En ugy tudom hogy az is felmegy a k123 szeriara. Vagy tevedek?
Az épp van eladó, viszont az is K8-K9-L1-hez (saját, makulátlan állapotban)
Fektarcsa erdekelt volna mi penzbe kerul a bontott..
Ez a sajátom, ami kimaradt Apróságok vannak K9-ről ..mi érdekelne hátha tudok segíteni...
Most nezem a hirdetest :), csak fekbetettel vagy massal is foglalkozol?
Szia,
K3-ba nem passzol...
Joe
Most egyenlore nem ,de kesobbiekben talan!
Kepet! :)
Tegnap még csak terv volt a sisakvétel, ma meg már megvan az új... utálom magam!