Ha azt nézed, hogy szart sem kapsz a pénzért akkor már nem is olyan kevés! Az én gépem holnaptól van újra forgalomban, de jó szar az idő, lehet szervizig elő sem veszem.
Tegnap este összeszámoltam hogy hogy is állok, mennyit költöttem....
ma még vettem menetrögzítőt horror áron... (mert persze a tarcsák csavarját be kell kenni) és kemény 95e lett a vége
és ma jött a teljesítményadó!
kicsit rá jöttem hogy nem vagyok normális. .. és ezt az asszony is megerősítette...
Hááát, elég nagy a szórás...
Én utoljára, mikor akartam venni, azt mondták, vegyek mást, mert már 4eft fölött van az ára,,, erre most úgy néz ki,,, lesz pár dobozzal 1eft alatt,,, és az nagggyon jó.
Hát, urak,,, úgy látom, itt még senki nem próbálta a Würth száraz, teljesen átlátszó spraye-jét...
Ha abszolút diszkrét lánc környékét akartok, szerezzetek be egyet, ha csak próbából is...
Ráfújod,,, azt sem látni, hogy rajta van,,, mire a spraye-t a helyére teszed, és visszaérsz a motorhoz, mehetsz is utadra...
Kb 500km-t bír,,, és csak a lánc hangjáról hallod meg, ha már kívánja,,, én imádom...
Hát, urak,,, úgy látom, itt még senki nem próbálta a Würth száraz, teljesen átlátszó spraye-jét...
Ha abszolút diszkrét lánc környékét akartok, szerezzetek be egyet, ha csak próbából is...
Ráfújod,,, azt sem látni, hogy rajta van,,, mire a spraye-t a helyére teszed, és visszaérsz a motorhoz, mehetsz is utadra...
Kb 500km-t bír,,, és csak a lánc hangjáról hallod meg, ha már kívánja,,, én imádom...
Nem kellett homokfúvózni, így nem szedtem ki! csak el van maszkolva. Nekem motul lánc spray van! elég faxa, csak sose várom meg a 10-15 percet! Azért csap össze mindent! de jelezném hogy ez minimum 5 éves dzsuva lehetett! Amit én fújtam rá az már nem számított..
Mit használsz? Én legutóbb a MOLos Talmásból vettem párat, nekem egész jó volt. Előtte meg asszem Valvoline volt. Tesóm szokott ilyen drága szarokat megvenni a KXF-hez, de sztem nem ér többet.
Szép tiszta lett! Az enyém is ilyen lett, lánc csere közben én is kiganéztam! Kérdezni akartam, hogy a felnikből ki kellett szedni a csapágyakat festés előtt? Gondolom igen.
Hol és milyen bukógombát érdemes venni K3-ra ami minőségi (értsd rendesen letörik és nem görbíti a vázat ha felakad)? LSL-t már néztem de a 28e forinttól kicsit hanyattestem...
Hamarosan vége a Márciusig tartó Motul akció.
Ha kell cserélned olajad, de még nem vetted meg akkor érdemes most megvenni.
Ezek a márkák vannak még: MOTUL, Valvoline, Repsol, Castrol, JT lánckerekek, HifloFiltro, K&N szűrők és ápoló szerek, DID láncok, Brembo, Ferodo, Ap Racing, NGK, PROX, VERTEX, TwinAir, KMC láncok, Pro-Grip, Renthal, Wössner, Athena, Japán kormánycsapágyok, teleszkópszimeringek stb stb
Email-ben (adatlapon) érdeklődjetek légyszi és írjátok meg, hogy erről a fórumról írtok.
Valaki nem tudna esetleg, k4-es 750-eshez váltókart?
Bontott és új is érdekel!
Köszi
ma még vettem menetrögzítőt horror áron... (mert persze a tarcsák csavarját be kell kenni) és kemény 95e lett a vége
és ma jött a teljesítményadó!
kicsit rá jöttem hogy nem vagyok normális. .. és ezt az asszony is megerősítette...
Én utoljára, mikor akartam venni, azt mondták, vegyek mást, mert már 4eft fölött van az ára,,, erre most úgy néz ki,,, lesz pár dobozzal 1eft alatt,,, és az nagggyon jó.
Hol és milyen bukógombát érdemes venni K3-ra ami minőségi (értsd rendesen letörik és nem görbíti a vázat ha felakad)? LSL-t már néztem de a 28e forinttól kicsit hanyattestem...
Hamarosan vége a Márciusig tartó Motul akció.
Ha kell cserélned olajad, de még nem vetted meg akkor érdemes most megvenni.
Ezek a márkák vannak még: MOTUL, Valvoline, Repsol, Castrol, JT lánckerekek, HifloFiltro, K&N szűrők és ápoló szerek, DID láncok, Brembo, Ferodo, Ap Racing, NGK, PROX, VERTEX, TwinAir, KMC láncok, Pro-Grip, Renthal, Wössner, Athena, Japán kormánycsapágyok, teleszkópszimeringek stb stb
Email-ben (adatlapon) érdeklődjetek légyszi és írjátok meg, hogy erről a fórumról írtok.
Köszi Bury