egyszer vettem egy md 80- as csoda kamerát, hat az valami mocsok szar volt!
most azon agyaltam hogy a telefont hogy rakhatnám fel viszont ha valahogy sikerülne is, olyan légellenállása lenne hogy 150 nél jobban nem menne a gixer
Ez egy bonyolult kérdés! Több verzió is van!
Kínai 23000
Német 67000
Usa 80000
Angol 75000
De csak a német az igazi Rollei bullet! amúgy mind full hd-s!
egy hónapja hirdetett itt az oldalon egy srác go-pro hero 2-t 60 ért árulta, az nem lett volna rosz!
Jaj a drz-röl jut eszembe, rendőr haver meséli(motoros ő is), hogy egy supermoto után eredtek már csak azért is mert mindig kerekezett nekik meg odahúzta a gázt, egy darabig követték vagy 160 nal aztán letért a föld útra a rendőr autóval utána ment és vagy 100 szor oda verték a ford alját, aztán meglógott a motoros, a rendőr meg vitte centiroztatni a kerekeket a saját pénzén, szóval ezért nem mennek utánad saját zsebből kell fizetni ha összebassza a kocsit. Na meg esély nincs egy gixert meg pláne utól érni... A motoros rendőr se kockáztat annyit.
akkor te is merész vagy! Nekem 2011 február óta van nagyobb motorom, az országban elég sok helyen voltam, minden megyébe! és tavaly októberben mentem először nyugodt lelkiismerettel!
most azon agyaltam hogy a telefont hogy rakhatnám fel viszont ha valahogy sikerülne is, olyan légellenállása lenne hogy 150 nél jobban nem menne a gixer